erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γιατι κάνει τον κάμποσο κ είναι όσο κ να το πεις αστείο..αληθεια εσυ πως και τοσο στραβωμα με τον λοπεζ; το χω χασει αυτο![]()
![]()
γιατι κάνει τον κάμποσο κ είναι όσο κ να το πεις αστείο..αληθεια εσυ πως και τοσο στραβωμα με τον λοπεζ; το χω χασει αυτο![]()
![]()
Τι κάνει η βασίλισσα του φόρουμ?Καλώς τον
Η αληθεια ειναι οτι του αρεσει να ειναι αψυς, εριστικος και να μην ειναι αγαπητος... Αλλα μαλακιες δεν λεει.γιατι κάνει τον κάμποσο κ είναι όσο κ να το πεις αστείο..
john εισαι ψιλοδικος μου τυπος απ οτι εχω παρει χαμπαριΧελόου εβριμπόντι![]()
καβαλινες κεχριμπαρενιεςΤι κάνει η βασίλισσα του φόρουμ?
τον γράφω στα μεγάλα τριχωτα παπαρια του φίλου μας του Γιάννη... Έιναι σκαρτος. Τελεία.Η αληθεια ειναι οτι του αρεσει να ειναι αψυς, εριστικος και να μην ειναι αγαπητος... Αλλα μαλακιες δεν λεει.
Τωρα εσυ θα μου πεις και ποιος ειναι αυτος;
και εγω θα σου απαντησω αυτη ειναι η ιντερνετικη περσονα του και ετσι παιζει![]()
![]()
![]()
μπαίνω στο μάτι του μπραμπ που αρεσκεται ν το παιζει γαμιαςΤι κάνει η βασίλισσα του φόρουμ?
οταν εχω τις μαυρες μου γραφω καλες μαλακιες![]()
![]()
εχεις κεφια σημερα
![]()
Συμφωνώ απόλυταjohn εισαι ψιλοδικος μου τυπος απ οτι εχω παρει χαμπαρι![]()
δεν με πιανει το ματι σου?μπαίνω στο μάτι του μπραμπ που αρεσκεται ν το παιζει γαμιας
οτι πεις εσυ.τον γράφω στα μεγάλα τριχωτα παπαρια του φίλου μας του Γιάννη... Έιναι σκαρτος. Τελεία.
τυπισσα φημες λενε οτι αν ο λοπεζ αγριοκοιταξει μια γκομενα αυτη χυνει και κατουριεταιγιατι κάνει τον κάμποσο κ είναι όσο κ να το πεις αστείο..
Όχι του το κρύβω
Στα δικά μου??? Τα μεγάλα τα δέχομαι, για τα τριχωτά είναι ανακρίβειατον γράφω στα μεγάλα τριχωτα παπαρια του φίλου μας του Γιάννη... Έιναι σκαρτος. Τελεία.
ναι μπορει και να χεστει πρωτα..τυπισσα φημες λενε οτι αν ο λοπεζ αγριοκοιταξει μια γκομενα αυτη χυνει και κατουριεται
και οχι παντα με αυτη τη σειρα :S
η συγκεκριμενη λογο περασμενης ηλικιας εχει ακρατεια οποτε ας μην το εκλαβει σαν κατορθωματυπισσα φημες λενε οτι αν ο λοπεζ αγριοκοιταξει μια γκομενα αυτη χυνει και κατουριεται
Ναι καλά. Δύο φωτογραφίες του λοπεζ έχω ξέρει αυτός πως. Από την πολύ σκληραδα.τυπισσα φημες λενε οτι αν ο λοπεζ αγριοκοιταξει μια γκομενα αυτη χυνει και κατουριεται