Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

  • Φευ.

  • 7ακις φευ.

  • Φευ + 7ακις φευ = 14.

  • Where the Gypsy angels go...

  • You won't sleep alone tonight.

  • Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

  • Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

  • Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

  • Μια μελαχρινή!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.974
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Πιστευω το Πουλι πρεπει να ξαναπαει στο επιπλαδικο και να κανει την προσπαθεια του με το γκομενακι.
Γνωμη σας
Απο τις ήττες φτιάχνεις χαρακτήρα δυνατό και αποφασιστικό να ξαναπάει βεβαίως βεβαίως.
 

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Μηνύματα
8.586
Like
0
Πόντοι
66

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.974
Like
30.437
Πόντοι
5.006
να ξαναπάει, απλά πιο αποφασισμένα.
να αγοράσει και τίποτα  :grin:
Xωρίς όμως αναλυτικό σχέδιο δράσης μόνο ένα γενικό πλάνο.
Τις περισσότερες φορές τα σχέδια που κάνεις στο μυαλό σου δεν βγαίνουν.....
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα, παππούδια!
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Συνταγή : Κοτόπουλο με Ουίσκι


Αγοράζετε ένα
κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι

Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες

Για καλό και
για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο
μαγιονέζα

Τυλίξτε το
κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και
ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου

Προθερμάνετε
τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά

Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το

Βάλτε το
κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε
κατάλληλο σκεύος

Βάλτε και
πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι

Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές

Μετά από ένα
τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το
κλείσειμο του ψοτόπουλου

Λιάστε ξανά
το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή
λουγία

Μετά από ένα
κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος
πάτνων ....

κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο

ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε

βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη

καφήστε σε
μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια
Κίσκη αμόκα

Νυστε, λυστε
ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .

3 λοτήρια
αρφότερα ....

Ζαμέψτε το
γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) ,
καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο

Φτάτε τα
κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας

μην
αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω

απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα
σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι

Την επόμενη
μέρα , πάρτε ένα αλκα σελτζερ

Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα

και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα


 

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
3.521
Like
4
Πόντοι
16
giphy.gif
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom