NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
θα μου κλεισεις εμενα ; τι; γκομενο για βραδυ ;γιατί?που είπα κάτι που δεν ισχύει?
Καλυτερα εχει τοσες αγαμητες εξωπηδατε τωρα γιατι μετα τα μετρα δεν θα υπαρχει χρημα και τα γκομενακια επι πληρωμη θα ειναι απιαστο ονειρο![]()
και με τα ισχυοντα ειμαι απιαστο ονειρο για σεναπηδατε τωρα γιατι μετα τα μετρα δεν θα υπαρχει χρημα και τα γκομενακια επι πληρωμη θα ειναι απιαστο ονειρο![]()
ναι αλλα δεν ειναι τετοιας κλασης οπως οι επι πληρωμη και στα πριζουν κιολαςΚαλυτερα εχει τοσες αγαμητες εξω![]()
θα μου κλεισεις εμενα ; τι; γκομενο για βραδυ ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και με τα ισχυοντα ειμαι απιαστο ονειρο για σενα![]()
ο ραο παο πρεπει να πηδαει εμαθα απο πηγες εγκυρες και χωρις να διδει φραγκο....γιαυτο πουλαει μουρη ο σαρδαναπαλος και γιαυτο δεν προκειται να του γνωρισω καμια![]()
Μην το λες,ξερεις ποσες ψαχνονται και ειναι ωραια μουνια!...νταξει πολλες απο αυτες θελουν ποικιλια στους γαμιαδες τους.ναι αλλα δεν ειναι τετοιας κλασης οπως οι επι πληρωμη και στα πριζουν κιολας
εσυ ;με 500€ κάθομαι εγώ ολονυχτία![]()
![]()
![]()
που να ξερω. εγω ειμαι ασχημη και δεν μου καθεται κανειςΜην το λες,ξερεις ποσες ψαχνονται και ειναι ωραια μουνια!...νταξει πολλες απο αυτες θελουν ποικιλια στους γαμιαδες τους.![]()
αλλα εμαθα.. και τα εχω παρει μαζι του. τεσπα. θα τον φτιαξωΞεπαραδιάζεται αλλά δεν το ομολογεί...![]()
δεν εχεις θεση στην πολυποικιλη ερωτικη μου ζωη
αλλα εμαθα.. και τα εχω παρει μαζι του. τεσπα. θα τον φτιαξω![]()
Να τα ριχνεις σε ολους,ολο και καποιος ηρωας θα βρεθειπου να ξερω. εγω ειμαι ασχημη και δεν μου καθεται κανεις![]()
και ειναι κουκλακι επισης παιδια ο ραο παο οντως ..![]()
δεν εχεις θεση στην πολυποικιλη ερωτικη μου ζωη![]()
ξερεις πως ειμαι σε αυταΑς τα μάθουμε και εμείς, κυρία...![]()
![]()
![]()
αντέχωεσυ ;αν με δεις θα φυγεις απο τη χωρα μανα μου...
![]()