Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.676
- Πόντοι
- 1.406
δεν τη ξέρω τη κοπέλα μπορεί ν είναι αθώα μπορεί ν είναι της καβατζας μπορεί ν μην έχει εμπειρία ν είναι ρομαντική μπορεί ν είναι ξιπασμενη. Κ επειδή δεν ξέρω πως λειτουργεί δεν μιλάω δεν έχω δείγμα. Ο ραοπαο όμως δείχνει κάτι κ μιλάω με βάση αυτό. Τώρα τι συμβαίνει τελικά είναι άλλο θέμα γιατί εδώ παρουσιάζει κάτι που μπορεί ν μην ισχύει. Εγώ σαν νικ μιλω
ιντερνετικα λοιπόν είναι παπαρας αχαχαχαχπλάκα κάνει πιστεύω, καμιά φορά λίγο παραπάνω.
αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε για τον καθένα μέσα από το τι γράφει εδώ.
δηλαδη που ειναι το κακο να θελουμε να πηδηξουμε και καμια αλλη που και που?πλάκα κάνει πιστεύω, καμιά φορά λίγο παραπάνω.
αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε για τον καθένα μέσα από το τι γράφει εδώ.
δηλαδη που ειναι το κακο να θελουμε να πηδηξουμε και καμια αλλη που και που?![]()
αυτό ακριβως κανει ο ραοπλάκα κάνει πιστεύω, καμιά φορά λίγο παραπάνω.
ιντερνετικα λοιπόν είναι παπαρας αχαχαχαχ
pisteyv λεει ψεμματα για να το παιξει κοκορας εδω μεσα
εχει μια αλλη εικονα στο φορουμ οπως ο γλιτσας που εγραφε στο προφιλ του οτι ειναι 35 χρονων
σημερα δεν μπηκε εδω το πουλι...παιζει να το εφαγε το μουνι...μουνακι ειναι ο ραοπαοκ.
ηθελε να φαει το τεμαχιο του πουλιου απ το επιπλαδικο η χαμουρα![]()
τι σου φταιξε ρε αλητη το καημενο το πουλακι.. :'(σημερα δεν μπηκε εδω το πουλι...παιζει να το εφαγε το μουνι...![]()
![]()
![]()
θα σε παρακαλουσα να μην με παρομοιασεις ξανα με τον γλιτσα...pisteyv λεει ψεμματα για να το παιξει κοκορας εδω μεσα
εχει μια αλλη εικονα στο φορουμ οπως ο γλιτσας που εγραφε στο προφιλ του οτι ειναι 35 χρονων
άσε αυτό... Που δεν έχει ιερό κ οσιοτι σου φταιξε ρε αλητη το καημενο το πουλακι.. :'(