zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
φιλε ουτε που φανταζομουν το ποσο ελεγχομενος είναι ενας ανθρωπος που προσκειται σε καποιον χωροετσι δε χανεις και ποσοστα ! παιρνεις ολο το χαρτι μονη σου!![]()
φιλε ουτε που φανταζομουν το ποσο ελεγχομενος είναι ενας ανθρωπος που προσκειται σε καποιον χωροετσι δε χανεις και ποσοστα ! παιρνεις ολο το χαρτι μονη σου!![]()
Για κατι τέτοιες κανουμε εκλογες κάθε 2 μηνεςΠαιδιά η Έρη πηγαίνει στις εκλογές για να γαμιέται στο παραβάν , το χουμε λύσει αυτο στο παρελθόν![]()
Για να πιστεύεις ότι μπορεί μαζί με τους άλλους να αποφάσισεις, 1.πρέπει να πιστεύεις στους αλλους και ότι έχουν ικανή παιδεία για να αποφασίσουν (όταν δεν μπορούν να αποφασίσουν για το σπίτι τους οι περισσοτεροι..)...και ετσι επιτρεπεις αλλους να αποφασιζουν για σενα ! χωρις καν ναπροσπαθησεις να το ανατρεψεις!![]()
εγω δεν ειμαι προσκείμενη, φλερτάρω...φιλε ουτε που φανταζομουν το ποσο ελεγχομενος είναι ενας ανθρωπος που προσκειται σε καποιον χωρο
Αυτό θα συμβεί στις επόμενες εκλογες. Οι επομενες εκλογες θα παρουν την διάσταση που τους αναλογειΠαιδιά η Έρη πηγαίνει στις εκλογές για να γαμιέται στο παραβάν , το χουμε λύσει αυτο στο παρελθόν![]()
Είμαι χειρότερη απο ότι μπορείς να φανταστεις. Αρχικώς μπαινω με υφος "ολοι σουζα" . Μετα τους χαλαρωνω και γινεται αμερικαν μπαρ αλλα ξέρουν οτι οταν πρεπει να σοβαρευτουν θα ειναι ετοιμοιτην φαντάζομαι σε διπλές εκλογές να λέει στους ψηφοφόρους την ώρα που πλησιάζουν με το φακελάκι στην κάλπη και το ρίχνουν στην σχισμή:
Λάθος τρύπα.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ εκλογες![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι χειρότερη απο ότι μπορείς να φανταστεις. Αρχικώς μπαινω με υφος "ολοι σουζα" . Μετα τους χαλαρωνω και γινεταικαι ξεκιναει η παρτουζααμερικαν μπαρ αλλα ξέρουν οτι οταν πρεπει να σοβαρευτουν θα ειναι ετοιμοι![]()
Σε παραβαν δεν εχω κανει ως τωρα τυπε,θελω να το βαλω στο παλμαρε μουπαλι θελιες να γαμησεις σε παραβαν !? κινκυ μποι!![]()
![]()
οταν τα καμεις δε ντρεπεσαι ξεκωλο!![]()
Τι εκαμα; επειδη χαζολογω ειμαι ξεκωλο;
Ειναι μπροστα και ο συζυγος κανενας σεβασμος;
![]()