Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.351
Πόντοι
5.006
τυπε το πουλι ειδε αυτη την πωλητρια και αισθανθηκε για πρωτη φορα μετα απο καιρο τον μπουτσο του την καρδια του να πεταριζει  :-
είναι από αυτές που φορανε κολαν και εχουν κωλαρα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για πε
τι ειναι το γ;
Ε πες της δεν θέλω να σε ενοχλησω όσο εργαζεσαι, οπότε θα σε αφήσω να δουλέψεις κ όταν τελειώσεις (τάδε ώρα δες τι ώρα σχολαει) θα έρθω να σε πάρω να πάμε στο τάδε μέρος για φαΐ. Αν δεν θέλεις.. Πάρε το τηλ μου κ πες μου ν μην έρθω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.351
Πόντοι
5.006
Ε πες της δεν θέλω να σε ενοχλησω όσο εργαζεσαι, οπότε θα σε αφήσω να δουλέψεις κ όταν τελειώσεις (τάδε ώρα δες τι ώρα σχολαει) θα έρθω να σε πάρω να πάμε στο τάδε μέρος για φαΐ. Αν δεν θέλεις.. Πάρε το τηλ μου κ πες μου ν μην έρθω
εχεις γαμησει ετσι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ξεροχυνω με ξηγα - αρμυρο φιστικι ερις για αντρικιο προστυχο πεσιμο

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

αν τον πάρει τηλέφωνο να του πει να μην πάει τότε τα θέλει ο κώλος της, απλά άλλη στιγμή... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν τον πάρει τηλέφωνο να του πει να μην πάει τότε τα θέλει ο κώλος της, απλά άλλη στιγμή... :2funny:
μ έτσι η αλλιώς θα αναγκαστει ν δράσει η τυπισσα. Κ έχεις κ το πάνω χέρι κ ευγένεια κ της δίνεις άνεση κ είσαι επιβλητικος

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
μ έτσι η αλλιώς θα αναγκαστει ν δράσει η τυπισσα. Κ έχεις κ το πάνω χέρι κ ευγένεια κ της δίνεις άνεση κ είσαι επιβλητικος

μπορεί και να μην δράσει, με την έννοια της πραγματικής αδιαφορίας.
αν δράσει τότε παίζει, απλά λίγο πιο αργά.
νομίζω δλδ, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
12983790_605081342980675_6662709476661632661_o.jpg

πάω να βοηθήσω το κορίτσι... :badair: :badair:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κι αμα μου πει "στο λεω απο τωρα να μην ερθεις" τι γινεται τυπισσα;  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

πάω τώρα στην παγωτατζού εδώ πιο κάτω να το τεστάρω αν λειτουργεί

και να μην πιάσει θα φάω παγωτό  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κι αμα μου πει "στο λεω απο τωρα να μην ερθεις" τι γινεται τυπισσα;  :think:
θα της αφήσεις το τηλ κ θα φύγεις. Οι γυναίκες είμαστε περίεργα όντα κ ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ προσπαθησες. Δεν θα ανοίξεις κουβέντα. Θα γελάσεις θα καλημερισεις κ θα φύγεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βασιλόφρωνα εσύ μην άκους ναι ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
θα της αφήσεις το τηλ κ θα φύγεις. Οι γυναίκες είμαστε περίεργα όντα κ ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ προσπαθησες. Δεν θα ανοίξεις κουβέντα. Θα γελάσεις θα καλημερισεις κ θα φύγεις.
καταλαβα...
παλι μπουρδελακι θα δουλεψει...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Παντα ζηταμε εμεις τηλ,και παιρνουμε εμεις.Ποτε δεν δινουμε το δικο μας και να περιμενουμε αν και ποτε.

ΥΓ εκτος αν μας προλαβουν και μας το ζητησουν,οποτε η τολμη πρεπει να επιβραβεται  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom