tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
με το ποτο θα ψαρωσουνε.ψαγμενο.οχι ουισκι με παγο και βοτκες λεμονοπορτοκαλα που πινει ο καθε φλοκοςσκεψου να δουνε κ το ποτο μου
καμπαρι με γρεναδινι
με το ποτο θα ψαρωσουνε.ψαγμενο.οχι ουισκι με παγο και βοτκες λεμονοπορτοκαλα που πινει ο καθε φλοκοςσκεψου να δουνε κ το ποτο μου
καμπαρι με γρεναδινι
με το ποτο θα ψαρωσουνε.ψαγμενο.οχι ουισκι με παγο και βοτκες λεμονοπορτοκαλα που πινει ο καθε φλοκος![]()
κ εγω ρε μλκαείμαι φλόκος![]()
κ εγω ρε μλκα![]()
αυτό το φλοκος δεν το ξερω...είμαι φλόκος![]()
μονο μην αρχισεις να λες στις γκομενες για τη πανταημερηακμα θυμαμαι την εικονα απο την πενταημερη με τα 20 γκορντον σπεις στη μπαρα κ τους 2 τυπαδες απο την ταξη που πηραν ουισκαρες![]()
![]()
μονο μην αρχισεις να λες στις γκομενες για τη πανταημερη![]()
Στη πενταημερη επειδή έχω χάσει επεισόδια γαμησε ο ντοπα τελικά ?
καμια νυμφο εποπινα ειχατε;oxi re gia to strato tha leo![]()
πες και καμια ιστορια με μηχανακια θα ξεροχυσουνεoxi re gia to strato tha leo![]()
πουτανα?oxi ειχα γκομενα απο αλλο σχολειο
στην 3 ημερη στην πρωτη λυκειου ειχα φασωθει με την πουτανα του σχολειου κ μετα τα εφτιαξα με αλλη
πες και καμια ιστορια με μηχανακια θα ξεροχυσουνε![]()
πουτανα?![]()
ντοπα από Μενιδι εισαι;θα πω μια που ειχε φαει καπακι ενας τυπος στη σουζα με σκουτερ
αυτουνου ο πατερας ειχε μπει φυλακη ηταν κλειδαρας κ εβγαζε αντικλειδια απο τα σπιτι κ εκανε μπουκες
καλα θα παθουνε πλακα οι γκομενεςθα πω μια που ειχε φαει καπακι ενας τυπος στη σουζα με σκουτερ
αυτουνου ο πατερας ειχε μπει φυλακη ηταν κλειδαρας κ εβγαζε αντικλειδια απο τα σπιτι κ εκανε μπουκες