kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Καλημέρα !
http://[URL unfurl="true"]www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/remos_4.jpg?itok=F_1srhAU[/img[/URL]]
[/quote] εσυ μπλιζ ετοιμαζεις την ψυχη σου για το θειο δραμα; νηστεύεις; αμαρτάνεις; μετανοιώνεις; ζεις στην εν χριστω ζωη; Πως αντιλαμβάνεσαι το δρόμο προς την θεωση ;D
εσυ μπλιζ ετοιμαζεις την ψυχη σου για το θειο δραμα; νηστεύεις; αμαρτάνεις; μετανοιώνεις; ζεις στην εν χριστω ζωη; Πως αντιλαμβάνεσαι το δρόμο προς την θεωση![]()
το ξερω και μάλιστα καλαγαμιέσαι![]()
Σιγά μην είσαι και απο ζαχαρη
Ποία θέωση; Ποίος δρόμος;
Είμαι από πηλό. Χους εις χουν.
Υ.Γ. Βασικά θέλω ένα ντούο... για τον δρόμο ...
Στη διάθεση σας κυρία μου ...που ειναι ο βλαντ βλου βλου θελω να μιλησουμε για τεχνη![]()
Ποία θέωση; Ποίος δρόμος;
Είμαι από πηλό. Χους εις χουν.
Υ.Γ. Βασικά θέλω ένα ντούο... για τον δρόμο ...
σας αρεσει το σεξ σε εξωτερικους χωρους αγαπητε η ειστε αρνητικός σε τέτοιες περιπτυξεις;Στη διάθεση σας κυρία μου ...
σας αρεσει το σεξ σε εξωτερικους χωρους αγαπητε η ειστε αρνητικός σε τέτοιες περιπτυξεις;![]()
Δεν θα υπάγω πουθενα. Είμαι παντρεμένη με τον βασιλόφρωνα και ιδιαιτέρως ερωτευμένη. Συζητώ με τον αγαπητο βλουβλουΘα υπάγετε να τον συναντήσετε στον Σταθμό Λαρίσης;![]()
Όπως είχα εξηγήσει και σε προγενέστερο μήνυμα σε εμάς τους γηραιότερους δε μας μένουν και πολλά περιθώρια επιλογής. Καλά να περνάμε κι όλα μας αρέσουν!σας αρεσει το σεξ σε εξωτερικους χωρους αγαπητε η ειστε αρνητικός σε τέτοιες περιπτυξεις;![]()
Don't screw the crew λένε οι Αμερικάνοι ...Θα υπάγετε να τον συναντήσετε στον Σταθμό Λαρίσης;![]()
Όπως είχα εξηγήσει και σε προγενέστερο μήνυμα σε εμάς τους γηραιότερους δε μας μένουν και πολλά περιθώρια επιλογής. Καλά να περνάμε κι όλα μας αρέσουν!
παιδιά να γράφετε κριτικές να θυμάμαι πως γαμάνε![]()