life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι απ ολα σε κολασε??? Το βολικο τραπεζακι η το φαι???Πεs την αληθειααπαπαπα μην με κολαζεις αχαχαχαχ
Τι απ ολα σε κολασε??? Το βολικο τραπεζακι η το φαι???Πεs την αληθειααπαπαπα μην με κολαζεις αχαχαχαχ
η πιπαΤι απ ολα σε κολασε??? Το βολικο τραπεζακι η το φαι???Πεs την αληθεια
Εγώ δεν έχω ρε παιδιά δεν έχουν όλες την δυνατότητα αυτή μην είστε τετοιοι
Κοιτα και η σανιδα εχει την χρησιμοτητα τηs......Εγώ δεν έχω ρε παιδιά δεν έχουν όλες την δυνατότητα αυτή μην είστε τετοιοι
Ε σχεδόνΚαθόλου ρε κοπελιά; Τηλεκαρτα;;
αν κάνεις σερφινγκΚοιτα και η σανιδα εχει την χρησιμοτητα τηs......
Εγώ δεν έχω ρε παιδιά δεν έχουν όλες την δυνατότητα αυτή μην είστε τετοιοι
Ναι.........συν το οτι δεν θα αγοραζειs μεγαλα ρουχα...τι να κρυψειs αλλωστε.....+σουτιεν περιττα εξοδααν κάνεις σερφινγκ
Θα ηταν αναγκασμενεs να κοβουν τα νυχια συριζα.............Με το ρυθμο που ξυνομαστε θα τα ματωνανελετε οι γυναικες να σκευτονται απο μεσα τους ποσο τυχεροι ειμαστε που εχουμε δυο αρχιδια να ξυνουμε οποτε γουσταρουμε?
Ε σχεδόν
αυτό που λες για νόσο δεν ισχύει. Επίσης σουτιέν όλες βάζουμε όσο για τα ρούχα τι σημαίνει μεγαλα ρούχα κ γιατί ν κρύβεις τα βυζαΝαι.........συν το οτι δεν θα αγοραζειs μεγαλα ρουχα...τι να κρυψειs αλλωστε.....+σουτιεν περιττα εξοδα
+ δεν θα παθειs ποτε νοσο απο μαστουs και τετοια
σωστά αχαχαχαχ αχαχαχαχΕνταξει μωρε, εδώ εχω ακούσει για κατι τύπους που εχουν κανει και ομαδα στο bou.com και καυχιονται οτι ειναι μικροτσουτσουνοι, μη σκας.
Αμα ειναι σανιδα τι να βαλειs????αυτό που λες για νόσο δεν ισχύει. Επίσης σουτιέν όλες βάζουμε όσο για τα ρούχα τι σημαίνει μεγαλα ρούχα κ γιατί ν κρύβεις τα βυζα