Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δεν το είπα για κακό. Είπες υπάρχουν τέτοιες κ σου είπα μην αγχώνεσαι εσύ έχεις πέσει σε καλή περίπτωση. Δεν ειρωνευτικα
Φυσικα και ειρωνευεσαι απο την στιγμη που δεν μας γνωριζεις και το κανεις συνεχεια αυτο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
στην ουσία οι άντρες αυτοί είναι κακής ποιότητας γυναίκες όντως.. Εσκεμμενη η παρομοιωση
τυπισσα τα φαινομενα αυτα που περιγραφεις απαντωνται μονο μεταξυ των συγχρονων γυναικων
κακιασμενη υστερια, κλαψομουνιαση, πρηξοπουτσι και "δεν-ξερω-τι-θελω-και-τι-μου-φταιει"
τις τελευταιες δεκαετιες επηρεασμενες απο το φεμινιστικο κινημα και το συγχρονο τροπο ζωης εχουν χασει τη ρολαρα τους, εχουν παθει το κουφιο και εχουν γινει ανυποφορες
οχι ολες αλλα η πλειοψηφια
για τους αντρες σου δινω οτι εχουν γινει πιο μπουληδες και ανωριμοι σε σχεση με τους παλιοτερους που εχουν βρεξει κωλο σε πιο δυσκολες εποχες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φυσικα και ειρωνευεσαι απο την στιγμη που δεν μας γνωριζεις και το κανεις συνεχεια αυτο.
εσύ μας λες είναι καλή ε εγώ σε πιστεύω για να αρραβωνιαστηκες έχεις επιλέξει κάτι καλό τεσπα πίστεψε ότι θέλεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπισσα τα φαινομενα αυτα που περιγραφεις απαντωνται μονο μεταξυ των συγχρονων γυναικων
κακιασμενη υστερια, κλαψομουνιαση, πρηξοπουτσι και "δεν-ξερω-τι-θελω-και-τι-μου-φταιει"
τις τελευταιες δεκαετιες επηρεασμενες απο το φεμινιστικο κινημα και το συγχρονο τροπο ζωης εχουν χασει τη ρολαρα τους, εχουν παθει το κουφιο και εχουν γινει ανυποφορες
οχι ολες αλλα η πλειοψηφια
για τους αντρες σου δινω οτι εχουν γινει πιο μπουληδες και ανωριμοι σε σχεση με τους παλιοτερους που εχουν βρεξει κωλο σε πιο δυσκολες εποχες
από όλα έχει ο μπαξες πουλι μου

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.651
Πόντοι
2.886
στην ουσία οι άντρες αυτοί είναι κακής ποιότητας γυναίκες όντως.. Εσκεμμενη η παρομοιωση

Γεροντοκόρη, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι
άλλη είναι η ψυχολογία του άντρα και άλλη της γυναίκας.

Γι'αυτό είσαι και θα μείνεις μόνη σου.
Πατσαβούραααααααααααααααααααα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εσύ μας λες είναι καλή ε εγώ σε πιστεύω για να αρραβωνιαστηκες έχεις επιλέξει κάτι καλό τεσπα πίστεψε ότι θέλεις
Αμα τα πιστευες αυτα δεν θα ελεγες τρεις την ωρα τι κανω εγω στο κρεβατι μου..αλλα με φαινεται εχεις κοντη μνημη η θυμασαι οτι σε συνφερει. :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εδώ οι μισοί παντρεμένοι πάνε με πουτανες η έχουν εξωσυζυγικη σκεση κ αν τους δεις σε παρέα το παίζουν οικογένεια κ όλα ανθηρα είμαι και μάγκας. Ασε ανταγωνισμός κ κακία. Καλά έπαθε αυτός που μου έλεγε ότι είχε καλό αυτοκίνητο κ τώρα δεν έχει λεφτά κτλ. Μιλαμε για κακία μέχρι κόκκαλο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αμα τα πιστευες αυτα δεν θα ελεγες τρεις την ωρα τι κανω εγω στο κρεβατι μου..αλλα με φαινεται εχεις κοντη μνημη η θυμασαι οτι σε συνφερει. :)
Τι σχέση έχει η ηθική του ανθρώπου σου που ανέφερα γιατί μίλησες για πουταναρες γυναίκες με το πείραγμα που σου έκανα για την σεξουαλικη σου ζωή σε μια κουβέντα χαβαλέ ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα και φερραρι υπαρχουν στην ελλαδα αλλα καθε μερα χιουνται και νισσαν βλεπεις
πολύ δήθεν καταρχάς έχουν όλα ένα φλουφλικο στυλ τα νέα παιδιά γιατί πουλάει το γκει πρότυπο κ ξύρισμα γαμπες στήθος. Βραστα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εδώ οι μισοί παντρεμένοι πάνε με πουτανες η έχουν εξωσυζυγικη σκεση κ αν τους δεις σε παρέα το παίζουν οικογένεια κ όλα ανθηρα είμαι και μάγκας. Ασε ανταγωνισμός κ κακία. Καλά έπαθε αυτός που μου έλεγε ότι είχε καλό αυτοκίνητο κ τώρα δεν έχει λεφτά κτλ. Μιλαμε για κακία μέχρι κόκκαλο
αν δεν καλυπτονται απο τη γυναικα τους οι παντρεμενοι τι θελεις να κανουν;
δε χαλανε την οικογενεια αφου εχουν παιδια αλλα αν η αλλη εχει αφεθει τελειως και τους καθεται 2 φορες το χρονο και δεν κανει το ενα και δεν κανει το αλλο δε θα παει με πουτανες ο αλλος οταν τον βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι;
η μηπως πιστευεις οτι θα γινει κοσμοκαλογερος για να μην  πατησει το στεφανι του;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γεροντοκόρη, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι
άλλη είναι η ψυχολογία του άντρα και άλλη της γυναίκας.

Γι'αυτό είσαι και θα μείνεις μόνη σου.
Πατσαβούραααααααααααααααααααα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε αν το καταλαβαινα θ ήμουν άντρας αχαχαχαχ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει η ηθική του ανθρώπου σου που ανέφερα γιατί μίλησες για πουταναρες γυναίκες με το πείραγμα που σου έκανα για την σεξουαλικη σου ζωή σε μια κουβέντα χαβαλέ ?
Ε ναι οποτε θυμασαι εσυ κανεις χαβαλε και οποτε γουσταρεις μιλας σοβαρα και μετα θελεις να κουβεντιασεις και με τον αλλον..ε δεν γινεται αυτο. ;) φευγω, με συνχισες κυριακατικα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν δεν καλυπτονται απο τη γυναικα τους οι παντρεμενοι τι θελεις να κανουν;
δε χαλανε την οικογενεια αφου εχουν παιδια αλλα αν η αλλη εχει αφεθει τελειως και τους καθεται 2 φορες το χρονο και δεν κανει το ενα και δεν κανει το αλλο δε θα παει με πουτανες ο αλλος οταν τον βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι;
η μηπως πιστευεις οτι θα γινει κοσμοκαλογερος για να μην  πατησει το στεφανι του;
φαντάζομαι κ η γυναίκα τους αν τον παίρνει από άλλους όλα καλά. Ποια οικογένεια ? Το κοινωνικό στατιυς θες να πεις. Γιατί όταν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του δεν υπάρχει σχέση κ σε τρίτους το παίζουν ευτυχισμένοι μαζί δήθεν κ υποκρισία δεν το λες οικογένεια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
φαντάζομαι κ η γυναίκα τους αν τον παίρνει από άλλους όλα καλά. Ποια οικογένεια ? Το κοινωνικό στατιυς θες να πεις. Γιατί όταν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του δεν υπάρχει σχέση κ σε τρίτους το παίζουν ευτυχισμένοι μαζί δήθεν κ υποκρισία δεν το λες οικογένεια
αν ο αντρας ειναι ανικανος και δεν τη γαμαει ναι, ολα καλα
ουτε αυτη θα γινει κοσμοκαλογρια να κλεισει το μαγαζι απο τα 40 επειδη ο αλλος δε μπορει
αν ομως τη γαμαει κανονικα αλλα αυτη ψαχνεται κι αλλου τοτε ειναι μια καραξεφτιλισμενη πουταναρα που θελει πισσα και πουπουλα και διαπομπευση στο συνταγμα και μαστιγωμα με βοιδοπουτσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε ναι οποτε θυμασαι εσυ κανεις χαβαλε και οποτε γουσταρεις μιλας σοβαρα και μετα θελεις να κουβεντιασεις και με τον αλλον..ε δεν γινεται αυτο. ;) φευγω, με συνχισες κυριακατικα  :grin:
μην συγχιζεσαι πουλι μου (προσφώνηση) δεν έχει νόημα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν ο αντρας ειναι ανικανος και δεν τη γαμαει ναι, ολα καλα
ουτε αυτη θα γινει κοσμοκαλογρια να κλεισει το μαγαζι απο τα 40 επειδη ο αλλος δε μπορει
αν ομως τη γαμαει κανονικα αλλα αυτη ψαχνεται κι αλλου τοτε ειναι μια καραξεφτιλισμενη πουταναρα που θελει πισσα και πουπουλα και διαπομπευση στο συνταγμα και μαστιγωμα με βοιδοπουτσα
πουλι μου ας μην παντρεύοταν την καραπουταναρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πουλι μου ας μην παντρεύοταν την καραπουταναρα
σωστο αυτο
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα
δυστυχως οι αντρες ως οπτικοι τυποι και κοκορια δεν αντιλαμβανονται οτι επιλεγεις με το εξω αλλα ζεις με το μεσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σωστο αυτο
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα
δυστυχως οι αντρες ως οπτικοι τυποι και κοκορια δεν αντιλαμβανονται οτι επιλεγεις με το εξω αλλα ζεις με το μεσα
καλά τα λες. Αλλα στις μέρες που ζούμε το μέσα σε ανθρώπους δεν είναι δα κ εύκολη υπόθεση ν το βρεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καλά τα λες. Αλλα στις μέρες που ζούμε το μέσα σε ανθρώπους δεν είναι δα κ εύκολη υπόθεση ν το βρεις
σωστο και αυτο
το πουλι παντως εφαρμοζει τον κανονα "γαμα τωρα σασες μπαστες...

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-01/sasa2.jpg[/img[/URL]]

...κι οταν αποφασισεις να σοβαρευτεις ψαξε για αρετουλες κετιμε"

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/10359521_10152240097374580_8083020829099882577_n.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom