blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στη μπανανιά καλημέρα στους αυτοχθενες ιθαγενείς... και διαφορες άλλες μλκς. Και μενα![]()
Ναι, ναι... έτσι...

Καλημέρα στη μπανανιά καλημέρα στους αυτοχθενες ιθαγενείς... και διαφορες άλλες μλκς. Και μενα![]()
Μην το βάλεις κάτω! Κι εγώ το σκέφτομαι για τσίκνα σήμερα.καλημέρα φιλε βλαντ
Εσενα σου χαλασε τα σπορ εμενα το μπάρμπεκιου... Δεν πειραζει παμε δυνατα![]()
![]()
![]()
Αν δεν προβλέπεται βροχή τότε γιατί σας χάλασε τις δραστηριότητές σας;
Και να αθληθείτε μπορείτε και να ψήσετε επίσης.![]()
εβρεχε μεχρι πριν λιγο και μου εχει κανει καρβουνα και ψησταριά σκατα :SΜην το βάλεις κάτω! Κι εγώ το σκέφτομαι για τσίκνα σήμερα.
Σας προξενεί ναυτία ο αξιότιμος κύριος Τράγκας; Είναι να απορεί κανείς!Καλημέρα στη μπανανιά καλημέρα στους αυτοχθενες ιθαγενείς... και διαφορες άλλες μλκς. Και μενα![]()
Έβρεχε; Περιοχή;εβρεχε μεχρι πριν λιγο και μου εχει κανει καρβουνα και ψησταριά σκατα :S
Σας προξενεί ναυτία ο αξιότιμος κύριος Τράγκας; Είναι να απορεί κανείς!
σημερα10 ωρες σεμινάριο![]()
![]()
![]()
συμπτωματικο θα είναιΣας προξενεί ναυτία ο αξιότιμος κύριος Τράγκας; Είναι να απορεί κανείς!
Καλή διασκέδαση Νικ!10 ωρες σεμινάριο![]()
![]()
![]()
περιστερι, δεν φανταζομαι να εριξε πολύ αλλα είναι όλα βρεγμενα εξω :-Έβρεχε; Περιοχή;
Τον σαρκασμό μου επιστράτευσα κύριοι.Περκέ;![]()
το καταλαβα ;)Τον σαρκασμό μου επιστράτευσα κύριοι.
Αντιπροσωπεύει ότι πιο βρώμικο του βρώμικου χώρου (δημοσιογράφοι - εκδότες) που ανήκει
Κάρβουνα!Η ερωτηση είναι ν αγορασω αλλα καρβουνα η να το παρω αποφαση ότι θα τα βαλω στο γουρνο;![]()
Τι θα ψήσεις;Η ερωτηση είναι ν αγορασω αλλα καρβουνα η να το παρω αποφαση ότι θα τα βαλω στο γουρνο;![]()
Η ερωτηση είναι ν αγορασω αλλα καρβουνα η να το παρω αποφαση ότι θα τα βαλω στο γουρνο;![]()