You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε τους ειπες οτι θες το χαρτι για να μαζεψεις τα σκατα του σκυλου;ζητησα στο δρομο λιγο χαρτι απο δυο ελεεινες μανικιουριστροκομμωτριονια σιχαμενες και απαισιες που λιαζανε τους χοντρους τους κωλους εξω απ το μαγαζι σε καρεκλες που περναγαν δυσκολες ωρες λιγο χαρτι να μαζεψω τα σκατα του σκυλου και με κοιταγαν με ενα υφος λες και τους εχωσα ματωμενη σερβιετα στα μουτρα![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.281
- Πόντοι
- 2.606
το ειδανε αφου τα εκανε μπροστα τους αν και ο μαλακας επρεπε να τις κατουρησειτυπε τους ειπες οτι θες το χαρτι για να μαζεψεις τα σκατα του σκυλου;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε μπορει να μην ηταν φιλοζωες οι χοντρες και να σιχαθηκανε :Sτο ειδανε αφου τα εκανε μπροστα τους αν και ο μαλακας επρεπε να τις κατουρησει
ειναι αλλο να πηγαινεις σε εναν αγνωστο στο συνταγμα και να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο;
και αλλο να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο να φυσηξω μια πρασινη κοχλα σαν διευρω απο τη μυτη μου που εχει μεσα και καφε κακαδια με κολλημενες τριχες;
επεσες σε χοντρες σιχασιαρες τυπε
μολις εφυγες θα σε σχολιασαν του τυπου:
-μαλακα ειδες τι εκανε αυτος ο βρωμιαρης; επιασε με τα χερια την κουραδα του σκυλου... ιιιιιου...
τυπε ο κοσμος ειναι κακος :S
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
που σαι ρε αλτεκ παλιοσειρι?![]()
κερνάς καφέ? περνάω από τα μέρη σου
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γι αυτό λεω τυπε ότι τουλάχιστον η μια επρεπε να τα φαει μασκα για να ξεπερασει τη φοβιατυπε μπορει να μην ηταν φιλοζωες οι χοντρες και να σιχαθηκανε :S
ειναι αλλο να πηγαινεις σε εναν αγνωστο στο συνταγμα και να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο;
και αλλο να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο να φυσηξω μια πρασινη κοχλα σαν διευρω απο τη μυτη μου που εχει μεσα και καφε κακαδια με κολλημενες τριχες;
επεσες σε χοντρες σιχασιαρες τυπε
μολις εφυγες θα σε σχολιασαν του τυπου:
-μαλακα ειδες τι εκανε αυτος ο βρωμιαρης; επιασε με τα χερια την κουραδα του σκυλου... ιιιιιου...
τυπε ο κοσμος ειναι κακος :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι οι μπετονιερες που ειδες εχουν απο ενα μαλακα ελληνα πιρφορο γκομενο που αμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια και δεν ικανοποιει ολες τις απαιτησεις τους, του κοβουν το σεξ για τιμωρια και του κανουν και σκηνες με ζαρωμενα χειλακια μεχρι ο μαλακας να γινει αλοιφη και να τους αδειαζει αδιαμαρτυρητα τον κουβα με τα σκατα :Sδεν μπορω να φανταστω οτι αυτα τα σιχαμενα κακομουτσουνα βοδια τα γαμαει ανθρωπος και του ψηνουν και το ψαρι στα χειλη με την γκρινια τους![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.281
- Πόντοι
- 2.606
μου ζαλισε ενας αγαμητος τα παπαρια η κοπελα μου η κοπελα μου η κοπελα μου και καποια στιγμη μου εμφανισε μια σκατοσακουλα που την κραταγε κι απο το χερι σφιχτα μην του την παρει κανας αλλοςτυπε ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι οι μπετονιερες που ειδες εχουν απο ενα μαλακα ελληνα πιρφορο γκομενο που αμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια και δεν ικανοποιει ολες τις απαιτησεις τους, του κοβουν το σεξ για τιμωρια και του κανουν και σκηνες με ζαρωμενα χειλακια μεχρι ο μαλακας να γινει αλοιφη και να τους αδειαζει αδιαμαρτυρητα τον κουβα με τα σκατα :S

zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τυπε η καλογαμημενη γυναικα δεν είναι ποτε ξινη... Αυτές μαλλον θα εχουν να δουν πουτσα ζωντανη από τοτε που ανοιξαν την πορτα του μπανιου χωρις να χτυπησουν και ο πατερας τους μολις ειχε βγει από το ντουζ :Sτυπε ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι οι μπετονιερες που ειδες εχουν απο ενα μαλακα ελληνα πιρφορο γκομενο που αμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια και δεν ικανοποιει ολες τις απαιτησεις τους, του κοβουν το σεξ για τιμωρια και του κανουν και σκηνες με ζαρωμενα χειλακια μεχρι ο μαλακας να γινει αλοιφη και να τους αδειαζει αδιαμαρτυρητα τον κουβα με τα σκατα :S
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τι κάνεις μάνα μου
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.