Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.501
Πόντοι
12.056
Καλημέρα Τσεκουρι.... πρωινη καφεδαρα και χαζεμα  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ζητησα στο δρομο λιγο χαρτι απο δυο ελεεινες μανικιουριστροκομμωτριονια σιχαμενες και απαισιες  που λιαζανε  τους χοντρους τους κωλους εξω απ το μαγαζι  σε καρεκλες που περναγαν δυσκολες ωρες   λιγο χαρτι να μαζεψω τα σκατα του σκυλου και με κοιταγαν με ενα υφος λες και τους εχωσα ματωμενη σερβιετα στα μουτρα  :jerking:
τυπε τους ειπες οτι θες το χαρτι για να μαζεψεις τα σκατα του σκυλου;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
giphy.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τις καργιες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το ειδανε αφου τα εκανε μπροστα τους αν και ο μαλακας επρεπε να τις κατουρησει
τυπε μπορει να μην ηταν φιλοζωες οι χοντρες και να σιχαθηκανε  :S
ειναι αλλο να πηγαινεις σε εναν αγνωστο στο συνταγμα και να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο;
και αλλο να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο να φυσηξω μια πρασινη κοχλα σαν διευρω απο τη μυτη μου που εχει μεσα και καφε κακαδια με κολλημενες τριχες;
επεσες σε χοντρες σιχασιαρες τυπε
μολις εφυγες θα σε σχολιασαν του τυπου:
-μαλακα ειδες τι εκανε αυτος ο βρωμιαρης; επιασε με τα χερια την κουραδα του σκυλου... ιιιιιου...
τυπε ο κοσμος ειναι κακος  :S

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τυπε μπορει να μην ηταν φιλοζωες οι χοντρες και να σιχαθηκανε  :S
ειναι αλλο να πηγαινεις σε εναν αγνωστο στο συνταγμα και να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο;
και αλλο να λες:
-συγγνωμη μπορειτε να μου δωσετε ενα χαρτομαντηλο να φυσηξω μια πρασινη κοχλα σαν διευρω απο τη μυτη μου που εχει μεσα και καφε κακαδια με κολλημενες τριχες;
επεσες σε χοντρες σιχασιαρες τυπε
μολις εφυγες θα σε σχολιασαν του τυπου:
-μαλακα ειδες τι εκανε αυτος ο βρωμιαρης; επιασε με τα χερια την κουραδα του σκυλου... ιιιιιου...
τυπε ο κοσμος ειναι κακος  :S
γι αυτό λεω τυπε ότι τουλάχιστον η μια επρεπε να τα φαει μασκα για να ξεπερασει τη φοβια  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.281
Πόντοι
2.606
δεν μπορω να φανταστω οτι αυτα τα σιχαμενα κακομουτσουνα βοδια τα γαμαει ανθρωπος και του ψηνουν και το ψαρι στα χειλη με την γκρινια τους  :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν μπορω να φανταστω οτι αυτα τα σιχαμενα κακομουτσουνα βοδια τα γαμαει ανθρωπος και του ψηνουν και το ψαρι στα χειλη με την γκρινια τους  :jerking:
τυπε ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι οι μπετονιερες που ειδες εχουν απο ενα μαλακα ελληνα πιρφορο γκομενο που αμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια και δεν ικανοποιει ολες τις απαιτησεις τους, του κοβουν το σεξ για τιμωρια και του κανουν και σκηνες με ζαρωμενα χειλακια μεχρι ο μαλακας να γινει αλοιφη και να τους αδειαζει αδιαμαρτυρητα τον κουβα με τα σκατα  :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.281
Πόντοι
2.606
τυπε ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι οι μπετονιερες που ειδες εχουν απο ενα μαλακα ελληνα πιρφορο γκομενο που αμα δεν τους κανει ολα τα χατιρια και δεν ικανοποιει ολες τις απαιτησεις τους, του κοβουν το σεξ για τιμωρια και του κανουν και σκηνες με ζαρωμενα χειλακια μεχρι ο μαλακας να γινει αλοιφη και να τους αδειαζει αδιαμαρτυρητα τον κουβα με τα σκατα  :S
μου ζαλισε ενας αγαμητος τα παπαρια η κοπελα μου η κοπελα μου η κοπελα μου και καποια στιγμη μου εμφανισε μια σκατοσακουλα που την κραταγε κι απο το χερι σφιχτα μην του την παρει κανας αλλος  :jerking:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τυπε η καλογαμημενη γυναικα δεν είναι ποτε ξινη... Αυτές μαλλον θα εχουν να δουν πουτσα ζωντανη από τοτε που ανοιξαν την πορτα του μπανιου χωρις να χτυπησουν και ο πατερας τους μολις ειχε βγει από το ντουζ :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και αναρωτιόμουν γιατί είμαι ξινη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.617
Πόντοι
5.006
θανατος στις χοντρες μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
braveheart_a_p.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γεια σου ραοπαο αστέρι του νήματος

Stories

Νέο!