Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
παρακμα το κρατικο εχει ταινια με τσαγανεα του χιλια εννιακοσια λασπη.
ουτε στη φυλακη δε το βλεπουν![]()
κατέβασα a walk among the tombstones
παρακμα το κρατικο εχει ταινια με τσαγανεα του χιλια εννιακοσια λασπη.
ουτε στη φυλακη δε το βλεπουν![]()
Οι ταινιεs μου![]()
![]()
Δυστυχωs δεν υπηρχε τροποs αποθηκευσηs των τοτε αριστουργηματων , γι αυτο υποβαθμιστηκαμε βλεπονταs τιs ταινιεs.............αλλα μονο ταs ασπομαυραs .........Αι εγχρωμαι νισαφι δεν με απασχολουνΟι παραστασεις ομως στην Επιδαυρο το 400 π.Χ. ηταν καλυτερες.
Θα το ενθυμεισθε αλλωστε.
Δυστυχωs δεν υπηρχε τροποs αποθηκευσηs των τοτε αριστουργηματων , γι αυτο υποβαθμιστηκαμε βλεπονταs τιs ταινιεs.............αλλα μονο ταs ασπομαυραs .........Αι εγχρωμαι νισαφι δεν με απασχολουν
τω καιρώ εκείνο είχε τίποτα παλλόμενα μέλη εις την Επίδαυρον?
Δυστυχωs δεν υπηρχε τροποs αποθηκευσηs των τοτε αριστουργηματων , γι αυτο υποβαθμιστηκαμε βλεπονταs τιs ταινιεs.............αλλα μονο ταs ασπομαυραs .........Αι εγχρωμαι νισαφι δεν με απασχολουν
Μπορει να ειχαμε χιτωνεs, αλλα σεβομασταν ευλαβικα την Επιδαυροτω καιρώ εκείνο είχε τίποτα παλλόμενα μέλη εις την Επίδαυρον?
Οχι βεβαια.
Εμεις ομως μετα το θεατρο καναμε επιδρομες στα κοντινα χωρια και σταχυολογουσαμε θεραπενιδες. Ο συμμαθητης μου ειχε ολοκκηρη συλλογη...
Το περασμα του χρονου, οι πολεμοι, οι διωγμοι δεν μου επετρεψαν να διαφυλαξωκ. συμμαθητα εχετε κρατησει προτομες απο την συλλογη σας;
Ra ra Rasputin Lover of the Russian queen ..........Mother Russia!