blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν επιτρεπεται,αυτα ειναι προσωπικα θεματα.Δεν μπορει την σχεση σου να την διασυρεις εδω κι εκει.. αν θες βεβαια να λες οτι εχεις σοβαρη σχεση. ;)βικινγκ ποσες φορες την βδομαδα κανεις σεξ με την δικια σου; αν επιτρεπεται
http://[URL unfurl="true"]www.imagepost.com/pictures/2006/11/ftv-model-showing-her-naked-body/ftv-model-showing-her-naked-body-003.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι κι ετσι θα ελεγα :)
καλα δεν την ξέρουμε κιολας ουτε και εσενα θα μπορουσες να πεις ενα αριθμο . τεσπα οπως θεςΔεν επιτρεπεται,αυτα ειναι προσωπικα θεματα.Δεν μπορει την σχεση σου να την διασυρεις εδω κι εκει.. αν θες βεβαια να λες οτι εχεις σοβαρη σχεση. ;)
Ρε ερι παλι θες να με σπασεις τα νευρακαλα δεν την ξέρουμε κιολας ουτε και εσενα θα μπορουσες να πεις ενα αριθμο . τεσπα οπως θες![]()
κοιτα με ολο το θαρρος εμενα μου φαίνεται περισσοτερο οτι την ξεφτιλίζεις απο την στιγμή που μας λες οτι δινεις τηλεφωνα σε πιπινακια στο φεισμπουκ παρα με το να πεις ποσες φορες μεσος ορος γαμιεσαι μαζι της. επισης εισαι πολυ σεμνοτυφος και επισης δεν περιμενα να ντρεπεσαιΡε ερι παλι θες να με σπασεις τα νευραΣε δημοσιο σαιτ γραφουμε,εσυ μπορει να μην με ξερεις αλλα εδω περα με ξερουν αλλοι και τα διαβαζουν ολα.Με φαινεται οτι δεν στριβεις καθολου γιατι καθε φορα θες ειδικη επεξηγηση σε οτι λεμε. :S
Με αυτα τα μυαλα πως να πας μπροστα μετα..δλδ επειδης θα δωσω το τηλ. σε καποια και αντε θα βγουμε για ενα καφε, σημαινει οτι θα την γαμησω κι ολαςκοιτα με ολο το θαρρος εμενα μου φαίνεται περισσοτερο οτι την ξεφτιλίζεις απο την στιγμή που μας λες οτι δινεις τηλεφωνα σε πιπινακια στο φεισμπουκ παρα με το να πεις ποσες φορες μεσος ορος γαμιεσαι μαζι της. επισης εισαι πολυ σεμνοτυφος και επισης δεν περιμενα να ντρεπεσαι![]()
Με αυτα τα μυαλα πως να πας μπροστα μετα..δλδ επειδης θα δωσω το τηλ. σε καποια και αντε θα βγουμε για ενα καφε, σημαινει οτι θα την γαμησω κι ολαςρε πας καλα,αμα πηγαινε ετσι θα πηδουσαμε περισσοτερες και απο τον σπαλιαρα
να κανουμε και λιγο χιουμορ.
Δεν ξερω τι να σου πω...νταξει εγω μιλαω καιρο μαζι της και μολις της εδωσα το τηλ. δεν παει δηλαδη σε οποια βρω το δινω. ;)Εμείς δηλ. που δίνουμε παντού το τηλέφωνό μας αλλά καμία δεν βγαίνει για καφέ μαζί μας, που σφάλουμε;![]()
Ούτε το χέρι μου δεν φαίνεται
Ας αλλαξουμε θεμα. Σημερα εχει γαυρο /σαρδελατηγανιτη πατατουλα και χωριατικη! αυτα ειναι φαγια..
![]()
Πανε πηδα απο γκρεμο να γλυτωσεις.1 μπανάνα
3 φέτες ψωμί σίκαλης και 3 φέτες γαλοπούλας/βραστή [ άνευ γλουτένης ]
2 κύπελλα καφέ φίλτρου.![]()
Πανε πηδα απο γκρεμο να γλυτωσεις.![]()