NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Τι λεει παππουδια;
Πως παει Νικ και τομα σας χασαμε :'(
άνοιξαν και οι δηλώσεις :-
καλό καλοκαίρι ...............
Τι λεει παππουδια;
Πως παει Νικ και τομα σας χασαμε :'(
προβλεπεται ένα πολύ ευχαριστο καλοκαιρι... Για ολουςάνοιξαν και οι δηλώσεις :-
καλό καλοκαίρι ...............
δευτερη μερα καθαρος μαγκες....
http://[URL unfurl="true"]www.heroindetoxeurope.com/gre/sites/default/files/admin/somatike_exartese.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε παιχτονα... θα εκτιναχτεί η καποτα και θα κολλησει στη μητρα όταν :fuck2: :fuck2:
Ασε που θα εισαι σκληρος αλλα γρηγοροχισακιας
πρεπει να το τεσταρω ρε τυπε καποιες μερες...δηλαδη να τον παιξω και να γινω τζουφιος μετα ναουμε???? :S :S :S :Sτυπε παιχτονα... θα εκτιναχτεί η καποτα και θα κολλησει στη μητρα όταν![]()
Ασε που θα εισαι σκληρος αλλα γρηγοροχισακιας
ποτε θα γαμησεις;πρεπει να το τεσταρω ρε τυπε καποιες μερες...δηλαδη να τον παιξω και να γινω τζουφιος μετα ναουμε???? :S :S :S :S
εμενα η μαλακια με καιει αυτο το διαστημα...ποτε θα γαμησεις;
αν εχεις σταματησει την μαλακια αλλα δεν γαμας τι σοι τεστ είναιεμενα η μαλακια με καιει αυτο το διαστημα...![]()
τεσταρω την αντοχη μου τυπε...ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο..θα φιστικωσω πρωτα ανευ μαλακιας, μετα θα ακολουθησει μαλακια, και θα επακολουθησει νεο μαμησι..αν ξαναγινω μελατος, θα κλειστω σε μοναστηρι...αν εχεις σταματησει την μαλακια αλλα δεν γαμας τι σοι τεστ είναι![]()
![]()
![]()
τεσταρω την αντοχη μου τυπε...ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο..θα φιστικωσω πρωτα ανευ μαλακιας, μετα θα ακολουθησει μαλακια, και θα επακολουθησει νεο μαμησι..αν ξαναγινω μελατος, θα κλειστω σε μοναστηρι...![]()
Στην ιερα μονη Μελατων ειναι καλα ακουσα τυπε...τεσταρω την αντοχη μου τυπε...ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο..θα φιστικωσω πρωτα ανευ μαλακιας, μετα θα ακολουθησει μαλακια, και θα επακολουθησει νεο μαμησι..αν ξαναγινω μελατος, θα κλειστω σε μοναστηρι...![]()
αν ειναι για πλακωτο πες να στησουμε τουρνουαΠαιδιά ποιος είναι για ταβλι
Βάλε γάτο και στην έχουμε έτοιμηΠαιδιά μία σοβαρή ερώτηση θα ήθελα να κάνω
Πιστεύεται ότι αυτό το άβαταρ είναι αρκετά πορνόδες έτσι ώστε να ρίξω γκόμενα από το bou ?
Ευχαριστώ παιδιά. Σας παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις![]()
Βάλε γάτο και στην έχουμε έτοιμη![]()
Αν είναι με την Έρη να παίξουμε φεύγααν ειναι για πλακωτο πες να στησουμε τουρνουα![]()