raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.465
- Πόντοι
- 5.006
λες να χω τιποτα οργανικο?να μιλήσεις με τον πιλατοθ. Για μια εποχή εδω μεσα τον προσφωνούσαν μελατοθ. Ομως δεν μάσησε ο γάτος και πήδηξε όλο το χωριό ..ασάλιωτα![]()
λες να χω τιποτα οργανικο?να μιλήσεις με τον πιλατοθ. Για μια εποχή εδω μεσα τον προσφωνούσαν μελατοθ. Ομως δεν μάσησε ο γάτος και πήδηξε όλο το χωριό ..ασάλιωτα![]()
λες να χω τιποτα οργανικο?
βυζια παντου![]()
του μπλιζ σε ποια ηλικια σταματησε να του σηκωνεται?τι αλλο θα ακουσω μανα μου ; μια χαρα εισαι συνελθε
Eνταξει ρε τυπε μην απογοητευεσαι δεν υπαρχει μονο το σεξ στη ζωη,μπορεις να βρεις και αλλα πραγματα να κανεις,να βρεις ενα χομπυ,το πλεξιμο η το κεντημα ας πουμε.Η ζωη συνεχιζεται φιλε μουλες να χω τιποτα οργανικο?
του μπλιζ σε ποια ηλικια σταματησε να του σηκωνεται?![]()
του μπλιζ σε ποια ηλικια σταματησε να του σηκωνεται?![]()
Eνταξει ρε τυπε μην απογοητευεσαι δεν υπαρχει μονο το σεξ στη ζωη,μπορεις να βρεις και αλλα πραγματα να κανεις,να βρεις ενα χομπυ,το πλεξιμο η το κεντημα ας πουμε.Η ζωη συνεχιζεται φιλε μου![]()
Ναι αλλα ο Νικ γαμαει ομως,να τα λεμε αυταμπορεί να πηγαίνει για ψάρεμα μαζί με τον Νικ![]()
![]()
![]()
τωρα που ειναι ανοιξη να δεις θα βγαινουμε στα παρκκα και θα τον παιζουμε
εγω θα του την παιζω.εσύ θα συμπαραστέκεσαι?![]()
γιατι δεν πατε σε κανενα παρκο να την βγαλεις οξω να στην δει το γκομενακι ; η να την βγαλεις οξω να την δει η συγκατοικος καιμετα να αρνηθεις τα παντα χαχαχαχαχαχαεγω καμια φορα σκεφτομαι να την βγαλω εξω μπροστα σε τιποτα μιλφακια οταν τα βλεπω σε μαγαζια αλλα μετα σκεφτομαι την κοινωνικη κατακραυγη οχι τοσο για την πραξη αλλα για την αποτροπαια εικονα
εγω θα του την παιζω.Τόσο δυσνόητα τα λεω;
![]()
και να τη βγαλω εξω αν δε πλησιασει στα 5 χιλιοστα δε θα δει τπτ :'(γιατι δεν πατε σε κανενα παρκο να την βγαλεις οξω να στην δει το γκομενακι ; η να την βγαλεις οξω να την δει η συγκατοικος καιμετα να αρνηθεις τα παντα χαχαχαχαχαχα
ε τοτε το ίδιο ειναι αν την βγαλεις και αν την αφησεις εκει που ειναικαι να τη βγαλω εξω αν δε πλησιασει στα 5 χιλιοστα δε θα δει τπτ :'(