blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
θα υπαγω θέτε ν σας φέρω κάτι ?![]()
Γιατι μας υποτιματε ετσι ρε παιδια :'( δλδ εμεις απαγορευεται να εχουμε κοπελα!
αχαχαχαχ αχαχαχαχΝταξει, ενεργοποιηθηκε μολιςτωρα μενει να το δωκω στην πιτσιρικα απο το φβ
![]()
μπλιζ, ρύθμισα το gps, καβαλάω μηχανή και πάω![]()
Μπαα, ΜΟΝΟ στην πιτσιρικα αυτο,μ'εχει ζαλισει δεν με δινεις το να αριθμο σου και με αποφευγεις και δεν θες να βγουμε μαζι..χαχα που να ξερε οτι το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατιΒίκινγκ στείλε κ σε εμένα![]()
θα κοψω την μαλακια...Παιδιά ησυχία. Ραοπαο πες μου παιδί μου
θα κοψω την μαλακια...
Tυπε ποιο ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που εχεις μεινει αχυστος,ουτε μαλακια ουτε γαμησι?θα κοψω την μαλακια...
καμμια 10αρια ωρεςTυπε ποιο ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που εχεις μεινει αχυστος,ουτε μαλακια ουτε γαμησι?
psemata lesκαμμια 10αρια ωρες
χαχα σ'ωραιος,εμεις το παμε και βδομαδα καμια φορα γιατι μλκ δεν παιζει πλεον. :Sκαμμια 10αρια ωρες
θα την κοψω τυπε..εψες πηγα να πηδηξω την δικια μου και ημουν μελατος...γερασα πια(τον ειχα παιξει το μεσημερι...) :'( :'( :'(psemata les
Γιατι ρε φιλε,το παιδι οταν το παιζει, τον παιζει! δεν παιζει..psemata les
ωχ! δλδ την δικια σου δεν την ριχνεις κανα δυο στο καπακιθα την κοψω τυπε..εψες πηγα να πηδηξω την δικια μου και ημουν μελατος...γερασα πια(τον ειχα παιξει το μεσημερι...) :'( :'( :'(
αλλο λεω....οταν τον παιζω, δινω ολο μου το ειναι...ή πρεπει να την κοψω ή πρεπει να παρω καμια βιταμινα...ωχ! δλδ την δικια σου δεν την ριχνεις κανα δυο στο καπακι![]()