Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
αν ηθελα για ματι θα επαιρνα κυαλια τυπε ξερω  :grin: ναι με βαση θελω και να ειναι καλα οχι τιποτα μαπα για πες μαρκες και τιμες αν ξερεις.
Δεν είμαι και εξπερ. Ενας φίλος έχει ένα dobsonian. Υποτίθεται ότι είναι καλό και σχετικά οικονομικό. Το σχετικά είναι κοντά στα  400 €. άρα πάρε ένα drone που λέει και ο zigfried  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Απο ιπταμενα τα αρεοπλανακια μ'αρεσουν,εχεις να προτινεις κανενα
τ αεροπλανακια ειναι βενζινοκινητα και ακριβα.
Επιπλεον πρεπει να ξερεις να τα συντηρεις για να μην σου τρωνε χρημα στην πορεια.
Τα drone ειναι φθηνα με μπαταρια, τα βλεπεις να πετανε και βγαζεις και φωτογραφιες.
Τι σε χαλαει;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είμαι και εξπερ. Ενας φίλος έχει ένα dobsonian. Υποτίθεται ότι είναι καλό και σχετικά οικονομικό. Το σχετικά είναι κοντά στα  [size=15pt]400[/size] €. άρα πάρε ένα drone που λέει και ο zigfried  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:o Ειναι πολλα τυπε...τιποτε γυρω στα 100 ευρω εχει  :grin: :cheesy:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τ αεροπλανακια ειναι βενζινοκινητα και ακριβα.
Επιπλεον πρεπει να ξερεις να τα συντηρεις για να μην σου τρωνε χρημα στην πορεια.
Τα drone ειναι φθηνα με μπαταρια, τα βλεπεις να πετανε και βγαζεις και φωτογραφιες.
Τι σε χαλαει;
απο τι βλεπω στο σκρουντζ,ξεκινανε με 50 ευρω και μπορει να φτασουν και το 1.5 χιλιαρικο! εδω σε θελω ,τα φτηνα αξιζουν η θα πεταξουμε τζαμπα κανα κατοσταρικο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
απο τι βλεπω στο σκρουντζ,ξεκινανε με 50 ευρω και μπορει να φτασουν και το 1.5 χιλιαρικο! εδω σε θελω ,τα φτηνα αξιζουν η θα πεταξουμε τζαμπα κανα κατοσταρικο
εχει παρει ενας φιλος μου ενα με 65 και το εχει πεταξει καμια 10ρια φορες και δεν επαθε τιποτα. Αν προσεχεις λιγο με τις τουμπες δεν εχει θεμα... Ετσι κ αλλιως εσυ δεν θες να παρακολουθησεις στοχους του isis την πλακα σου θες να κανεις και γινεται. ;)

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Από τα λίγα που ξέρω το βασικό στα τηλεσκόπια είναι η βάση τους και οι φακοί τους, πόσο μπορούν να εστιάσουν κλπ κλπ. Τύπε κάτι που ξεκιναει από 50 και φτανει 1500 €, στα 100 λες να ναι καλό?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εχει παρει ενας φιλος μου ενα με 65 και το εχει πεταξει καμια 10ρια φορες και δεν επαθε τιποτα. Αν προσεχεις λιγο με τις τουμπες δεν εχει θεμα... Ετσι κ αλλιως εσυ δεν θες να παρακολουθησεις στοχους του isis την πλακα σου θες να κανεις και γινεται. ;)
σαν να με ψησες, θα κανω μια ερευνα αγορας  :grin:

Από τα λίγα που ξέρω το βασικό στα τηλεσκόπια είναι η βάση τους και οι φακοί τους, πόσο μπορούν να εστιάσουν κλπ κλπ. Τύπε κάτι που ξεκιναει από 50 και φτανει 1500 €, στα 100 λες να ναι καλό?
τυπε δεν το θελω για ερευνητικους σκοπους,την πλακα μου να κανω και να με φυγει η γκαβλα που εχω απο μικρος με αυτα που ποτε δεν ειχα ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα.  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
για drone λεει... Μια χαρα ειναι φιλε. Αλλο να κανεις μαλακια και να σου πεσουν 50 και αλλο 1500€

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μςζευε τα λεφτά στο κουμπάρα Βίκινγκ γιατί αν η αρραβωνιαρα δει ότι πήρες με 100 μλκιες θ σου ζητάει νυφικό με φτερά αύριο μεθαύριο..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ενώ αν κρατήσεις τα 100 μπορούμε ωραιοτατα ν μαζέψουμε από όλους κ να πάρουμε τα γουφερ στο Σαούλ που τα ζητάει κ από μικρός

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ζιγκ μικρό μου ζιγκ. Πιστεύεις ότι είναι σωστό να ενταξω το τρέξιμο στη ζωή μου ? Φοβουμαι ότι δεν θα μπορέσω να κάμω κάτι συχνό αλλά αν βάλω μια φορά την εβδομάδα μήπως είναι δωρο αδωρο;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ζιγκ μικρό μου ζιγκ. Πιστεύεις ότι είναι σωστό να ενταξω το τρέξιμο στη ζωή μου ? Φοβουμαι ότι δεν θα μπορέσω να κάμω κάτι συχνό αλλά αν βάλω μια φορά την εβδομάδα μήπως είναι δωρο αδωρο;
εννοειται οτι το πιστευω. Αν μπορεις μια φορα την εβδομαδα να τρεξεις χαλαρα 5 χμ  βοηθας πολυ τον οργανισμο σου μετα απο κωλοδουλειες γραφειου σαν τις δικες μας.
Το κανω κ εγω αλλα με σκυλο και 3 χμ την ημερα. :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εννοειται οτι το πιστευω. Αν μπορεις μια φορα την εβδομαδα να τρεξεις χαλαρα 5 χμ  βοηθας πολυ τον οργανισμο σου μετα απο κωλοδουλειες γραφειου σαν τις δικες μαμας.
τρέχει το ντογκ μαζί ? Δηλαδή ν πάρω κ τον πιλατοθ ?

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
εννοειται οτι το πιστευω. Αν μπορεις μια φορα την εβδομαδα να τρεξεις χαλαρα 5 χμ  βοηθας πολυ τον οργανισμο σου μετα απο κωλοδουλειες γραφειου σαν τις δικες μας.
Τι σκύλο έχεις φίλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom