blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.411
- Πόντοι
- 26.096
Και μιλφολαγνος και μιλφοδουλος ενιοτε.Μιλφολατρης κωλας..
Με μισα πραγματα θα ασχολειται η γυναικα??Ναι μεν αλλα.......Παντωs φρονω οτι πρεπει να συνεχισει να πλενει....Διοτι αν μη τι αλλο, η καθαριοτηs ειναι μιση αρχοντια
Ζουμε σε καιρο κρισηs.....Οτι εχει η καθε μια , καλο ειναιΜε μισα πραγματα θα ασχολειται η γυναικα??
Καλησπέρα!!!!
Προσωπικα δεν ενιωσα την κριση σε τετοιο επίπεδο.Ζουμε σε καιρο κρισηs.....Οτι εχει η καθε μια , καλο ειναι
Να ρωτα και την Ερη, τωρα που εφυγε ο Παμπλο
Καλησπερα
Καλα δεν το εζησαν και ολοι.........Απλα η παροιμια ειχε φτιαχτει προ κρισηs και πιανει πολλεs περιπτωσειsΠροσωπικα δεν ενιωσα την κριση σε τετοιο επίπεδο.
Σωστα. Εδω γινανε περικοπες σε μισθους και συνταξεις.Ζουμε σε καιρο κρισηs.....Οτι εχει η καθε μια , καλο ειναι
Να ρωτα και την Ερη, τωρα που εφυγε ο Παμπλο
Καλησπερα
Παρα τις περικοπες η επιθυμία παραμένει αμειωτη, για να μην πω οτι αυξηθηκε κιολας και όπως λεει κ άλλη παροιμία ό,τι φαμε, ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο κώλος μας!!!Σωστα. Εδω γινανε περικοπες σε μισθους και συνταξεις.
Ασ μειωσουν και λιγο το φαι οι γυναικες. Εξαλλου το πολυ το "κρεας" ανεβαζει και τη χοληστερινη.
"Ουκ εν τω πολλώ το ευ"Δεν αντιλεγω αλλα οπως ελεγαν και οι αρχαιοι μας προγονοι "παν μετρον αριστον".
(Στην δικη μου περιπτωση "πας ποντος αριστος")
Kι επειδη το φαι εχει....χοληστερινη και το κρασι συκωτι, αs στρεψουμε την προσοχη μαs στο τελευταιοΠαρα τις περικοπες η επιθυμία παραμένει αμειωτη, για να μην πω οτι αυξηθηκε κιολας και όπως λεει κ άλλη παροιμία ό,τι φαμε, ό,τι πιούμε κ ό,τι αρπάξει ο κώλος μας!!!
Αυτο ειπα μια φορα στη γυναικα μου και μου μαυρισε το ματι."Ουκ εν τω πολλώ το ευ"
Νομίζω σου ταιριάζει καλύτερα ;)
Αχ μωρε μη μου λες τετοια, ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη απεναντι στην τριτη ηλικια!!!!Αυτο ειπα μια φορα στη γυναικα μου και μου μαυρισε το ματι.
Πες της κι εσυ "τότε γιατι πλενεις εσυ τα σουτιεν σου? Μηπως εχεις κι εσυ να βαλεις τιποτα μεσα?"Τι να το κανεις; μου απανταει. Αφου δεν εχεις τιποτα να βαλεις μεσα. Να πλενω αδικα;
Τα πρωταθληματα ειναι σαν τα.......οχυρα
Δεν παραδιδονται....μονο κατακτωνται
Ο πρωτοs διδαξαs .............http://[URL unfurl="true"]www.elora.gr/portal/images/stories/2013/12/elate.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Τωρα βεβαια αν αρχισουμε τη συζητηση για το ποσα απο τα 42 κατακτηθηκαν και ποσα παραχωρηθηκαν μαλλον θ αργησουμε να τελειωσουμε.