blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ντοπα προτιμώ ν φάω ένα τρουφακι
Πτιφούρ;
ντοπα προτιμώ ν φάω ένα τρουφακι
έχεις ενθουσιαστεί με τις μαλακίες που λέμε ε?
Πίνει αφέψημα από φύλλα κόκας, μπάς και καταλάβει ποιό είναι το αστείο που σας κάνει και χαχανίζετε.
τρουφακι όμορφο μικρούλιΠτιφούρ;
Πτιφούρ;
που τέτοια τύχη :'(
Δεν ξερω αν πρεπει να το εκλαβω σαν μομφη αλλα εγω ουδεποτε προσπαθησα να φτιαξω εικονα, παντα εγραφα οτι κατεβαζε η κουτρα μουΆλλοι χρησιμοποιούν το ίντερνετ για την πλάκα τους,
Άλλοι για να χτίσουν μια εικόνα μειωτική για τον εαυτό τους με αρκετές δόσεις αυτοσαρκασμού.
Άλλοι για να επιδείξουν μια εικόνα ανώτερου ακομπλεξάριστου ανθρώπου, ενώ στην πραγματικότητα έχουν τρελά κομπλεξ και βγάζουν την εικόνα του ανώτερου ανθρώπου, ενώ στην ουσία είναι μηδενικά.
Άλλοι πάλι παρουσιάζονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματική τους ζωή.
Η έπαρση που χαρακτηρίζει τον Άλεξ (που κατά τη γνώμη μου ανήκει στην 4ταρτη κατηγορία) δεν με ενοχλεί προσωπικά. Διασκεδάζω μαζί του και τον έχω αποδεχτεί......... αυτός είναι.
Η τρίτη κατηγορία για μένα είναι η χειρότερη........................
Καλυτερα να βρασει κανα μανιταρι μυστηριο,εχει καλυτερα αποτελεσματα στην διευρυνση της αντιληψηςΠίνει αφέψημα από φύλλα κόκας, μπάς και καταλάβει ποιό είναι το αστείο που σας κάνει να χαχανίζετε.
τρουφακι όμορφο μικρούλιδιπλάσιο από το κουτσικο πτιφούρ που σου άρεσει
Με σύκο και σταφίδα!![]()
εσυ μη μιλας!
κινδυνευεις και δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα!
προσεχε τις παρεες σου!
το υπογράφωΔεν ξερω αν πρεπει να το εκλαβω σαν μομφη αλλα εγω ουδεποτε προσπαθησα να φτιαξω εικονα, παντα εγραφα οτι κατεβαζε η κουτρα μου
Καλυτερα να βρασει κανα μανιταρι μυστηριο,εχει καλυτερα αποτελεσματα στην διευρυνση της αντιληψης![]()
εσυ μη μιλας!
κινδυνευεις και δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα!
προσεχε τις παρεες σου!
Με σύκο και σταφίδα!![]()
Μπά...
Αυτό μόνο ευκοιλιότητα φέρνει.