Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
3411425_2_o.jpg
3411425_1_o.jpg

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
Τουλάχιστον σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η οποία διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο είναι πιο πιθανό να έχουν ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητας τους!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία μελέτησαν 953 ενήλικες Αμερικανούς, με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια. Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτηματολόγιο για το ποιες τρόφιμα τους άρεσαν περισσότερο και, στη συνέχεια, συμπλήρωσαν διάφορα άλλα ερωτηματολόγια προσωπικότητας, τα οποία κατέγραφαν ιδιότητες, όπως ο ναρκισσισμός, η επιθετικότητα, η ψυχοπάθεια και η τάση για καθημερινό σαδισμό ή μαζοχισμό.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα άτομα που προτιμούσαν γενικά τις πικρές γεύσεις στο φαγητό και το ποτό (μπύρα, καφές, ραπανάκια, σέλινο κλπ) είχαν περισσότερα "κακόβουλα χαρακτηριστικά προσωπικότητας" και σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε συμπεριφορές “σαδισμού” και “ψυχοπάθειας”.

Επίσης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προτίμηση στις πικρές γεύσεις ήταν πολύ πιο ισχυρό κριτήριο της προσωπικότητας ενός ατόμου από οποιαδήποτε από τις άλλες γεύσεις και ότι μια συμπάθεια για τέτοιες τροφές και ποτά ήταν σταθερά συνδεδεμένη με το πόσο “σκοτεινή προσωπικότητα” έχει το άτομο αυτό.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Υπάγετε και στο δρόμο να φάτε ένα κρουασάν για να σας κρατήσει!  :)

εχετε δικαιο θειε μου! - θανε μακρυς ο δρομος - ....... θα παρω ενα σοροπιασμενο κρουασανακι ....γεματο μερεντουλα !!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παραθέτουμε το τελευταίο σχόλιο στην κριτική του Αγίου:
Καθε πουλι, εχει τον καιρο του που λαλει! λεει μια σοφη Ελληνικη παροιμια! εσας αγαπητε λαλει ακομα? ευγε! και εις ανωτερα ευχομαι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τουλάχιστον σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η οποία διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο είναι πιο πιθανό να έχουν ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητας τους!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία μελέτησαν 953 ενήλικες Αμερικανούς, με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια. Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτηματολόγιο για το ποιες τρόφιμα τους άρεσαν περισσότερο και, στη συνέχεια, συμπλήρωσαν διάφορα άλλα ερωτηματολόγια προσωπικότητας, τα οποία κατέγραφαν ιδιότητες, όπως ο ναρκισσισμός, η επιθετικότητα, η ψυχοπάθεια και η τάση για καθημερινό σαδισμό ή μαζοχισμό.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα άτομα που προτιμούσαν γενικά τις πικρές γεύσεις στο φαγητό και το ποτό (μπύρα, καφές, ραπανάκια, σέλινο κλπ) είχαν περισσότερα "κακόβουλα χαρακτηριστικά προσωπικότητας" και σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε συμπεριφορές “σαδισμού” και “ψυχοπάθειας”.

Επίσης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προτίμηση στις πικρές γεύσεις ήταν πολύ πιο ισχυρό κριτήριο της προσωπικότητας ενός ατόμου από οποιαδήποτε από τις άλλες γεύσεις και ότι μια συμπάθεια για τέτοιες τροφές και ποτά ήταν σταθερά συνδεδεμένη με το πόσο “σκοτεινή προσωπικότητα” έχει το άτομο αυτό.

για αυτό βάζω στον καφέ μου 4 κουταλιές ζάχαρη

είμαι μια φωτεινή προσωπικότητα

περιμένω τον κοσμακωστάκη να βαλει τα σχετικά σύμβολα επιβεβαίωσης (  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: )

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
για αυτό βάζω στον καφέ μου 4 κουταλιές ζάχαρη

είμαι μια φωτεινή προσωπικότητα

περιμένω τον κοσμακωστάκη να βαλει τα σχετικά σύμβολα επιβεβαίωσης (  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: )
εγω τυπε και σκετο πινω το καφε και τσαι,αγαπημενη μου μπυρα ειναι η Γκινεςς και γενικα οι μαυρες,κρασι μονο ξηρο...μαλλον πρεπει να ανυσηχω  :crazy: :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom