"Είναι μέρες τώρα που θέλω να σου γράψω και επιτέλους το πήρα απόφαση. Ελπίζω να μην σε σοκάρω πολύ και θέλω να σε παρακαλέσω να μου απαντήσεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς.
Είμαι 34 ετών και πριν 20 μέρες ο αγαπημένος μου, μου έκανε πρόταση γάμου, μετά από 1 χρόνο σχέσης. Αντί να πετάω στα σύννεφα όμως, έχω πάθει πανικό.. Να σου πω λοιπόν γιατί..
Πριν από 15 περίπου χρόνια ήρθα στην Αθήνα για σπουδές (κατάγομαι από μικρή πόλη της επαρχίας). Τα πρώτα χρόνια δούλευα σε μπαράκια για το χαρτζιλίκι μου, γιατί η οικογένεια μου τα έβγαζε πέρα δύσκολα τότε. Γύρω στα 21, γνώρισα μια πολύ όμορφη κοπέλα, την Αλίκη (7 χρόνια μεγαλύτερη μου) και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Η Αλίκη τότε οδηγούσε κάμπριο, φορούσε πανάκριβα ρούχα και κυκλοφορούσε με τις καλύτερες παρέες στην Αθήνα. Εννοείται εντυπωσιάστηκα και ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της. Μετά από μερικούς μήνες κολλητής παρέας, ένα βράδυ μου έσκασε τη βόμβα: πήγαινε με άντρες επί πληρωμή! Στην αρχή σοκαρίστηκα, αλλά ακούγοντας την να μιλάει με τόσο ενθουσιασμό για το θέμα μπήκα στον πειρασμό. Μου είπε ότι είναι απόλυτα ασφαλές γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μας προστατεύουν και εγγυώνται για την απόλυτη ανωνυμία μας. Ξέρω όλα αυτά ακούγονται φτηνές δικαιολογίες, αλλά τότε που μυαλό..Γοητεύτηκα από την Αλίκη, τα χρήματα που ξόδευε και τη ζωή που έκανε, δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο ως τότε. Εκείνη εν τω μεταξύ μου το παρουσίαζε όλο σαν παραμύθι. Να μην σε ζαλίζω και πολύ, ψήθηκα να δοκιμάσω. Η μια φορά έγινε 2, οι 2, 5, 10,20 και έτσι κύλησαν τα επόμενα 5 χρόνια.
Δεν θα μιλήσω τώρα για την εμπειρία μου αυτή, ίσως σου ξαναγράψω κάποια στιγμή γιαυτό. Πάλεψα αρκετά, αλλά ξεκόλλησα από αυτό το κύκλωμα όταν πια ήμουν περίπου 27 χρονών. Ο λόγος που με ώθησε να ξεκόψω οριστικά, ήταν ένα παλικάρι που είχα ερωτευτεί πολύ και ντρεπόμουν για όσα έκανα κρυφά από εκείνον. Έφτασα να του τα εξομολογηθώ όλα και προσπάθησε να με στηρίξει άλλα τελικά χωρίσαμε.. Και για να φτάσω και πάλι στο σήμερα, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για σχέση γνώρισα πριν ένα χρόνο τον Σ., ο οποίος ανήκει στη λεγόμενη υψηλή κοινωνία και αγαπηθήκαμε.
Όπως καταλαβαίνεις το παρελθόν μου με βαραίνει απίστευτα και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα βγούνε όλα στη φόρα. Ο κόσμος είναι μικρός το ξέρω, αλλά δεν τολμάω να του μιλήσω γιατί ξέρω ότι θα τον χάσω. Τι να κάνω, σε παρακαλώ, πες μου. Δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία να κάνω την οικογένεια που τόσο ονειρεύομαι."
η γκομενα του ραο παο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)