Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.669
- Πόντοι
- 1.406
Επίσης αγιε ήταν το πρώτο μου λαικ σε κριτική
ρε βρωμόγερε, αν είναι να γαμάς ένα κοριτσάκι και να το κάνεις να κλαίει γοερά, για να γράψεις διήγημα, καλύτερα να μην ξαναγαμήσεις![]()
λέω να πάω να το δραπανοκατσαβιδιάσω μπας και συνέλθει![]()
ποιος κέρδισε τελικά ο μπάτμαν ή ο σούπερμαν?
ή να πάω να το δω...?![]()
Καλημερα στην τριτη ηλικια!
καλημερα![]()
καλημερα![]()
καλημέρα σας φιλοι μου
Αυτό το παιδι πολύ με μπερδευει... :-Αν το γατακι η Μελέτη θελει να κανει σοβαρη εκπομπη, να κανει ενα αφιερωμα στο μπου κομ.
Όπου βεβαια προεχουσα θεση θα εχει η συνεντευξη του alex71.
ημενα απασχολημένη να στήνω σκηνές έξω απο το γραφείο σου και δεν τις προσεξαΣε δική μου κριτική γιατί δεν έχετε κάνει like, κυρία;![]()
καλημέρα σας
Τρωω πτιφουρ που με εδωκε ο μπλιζ το πρωι, όταν τον ήπιαμε (τον καφέ). Η αλήθεια είναι ότι τα πτι φουρ αυτα ειναι μικρα. Απορω που τρωει μονο 2
Για να καταλάβετε είναι όσο μια γομολάστιχα μικρα. Ο αστατος για να χορτασει με αυτα τα πτι φουρ λογικά θα έτρωγε στανταρ 30 πακετακια..
Οσο για την γεύση οφείλω να παραδεχτώ ότι ειναι ωραίος ο συνδυασμός του συκου και τις σταφίδας
![]()
καλημέρα σας
Τρωω πτιφουρ που με εδωκε ο μπλιζ το πρωι, όταν τον ήπιαμε (τον καφέ). Η αλήθεια είναι ότι τα πτι φουρ αυτα ειναι μικρα. Απορω που τρωει μονο 2
Για να καταλάβετε είναι όσο μια γομολάστιχα μικρα. Ο αστατος για να χορτασει με αυτα τα πτι φουρ λογικά θα έτρωγε στανταρ 30 πακετακια..
Οσο για την γεύση οφείλω να παραδεχτώ ότι ειναι ωραίος ο συνδυασμός του συκου και τις σταφίδας
![]()
Επρεπε να του πω να τα παει στους προσφυγες ε; μαλακια το ξέχασα
κοσμακοστακι και συ εμετο; δεν σου αρεσουν τα πτιφουρακια; εγω σκέφτομαι να καθιερώσω παγκόσμια μερα πτι φουρ στο θρεντακι την σημερινη