Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Θα αναφερθω στη ρυπανση του περιβαλλοντος χωρου, στο αυθαιρετο των ενεργειων των και στην ρυπανση της αισθητικης μου με τους αθλιους χορους τους και την ετι αθλιοτερα μουσικη τους.
Και εις αλλα τινα ...

τινα τινα

δεν γλυτώνεις με τίποτα  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παρελειψα να αναφερω οτι ειμαι εις πλυντηριον οχηματων.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μόλις με πήρε ο Μπλιζ από το πλυντήριού και εξέφρασε την απορία γιατί οι λαθρομετανάστες που καθαρίζουν το αυτοκίνητό του, χρησιμοποιούν νερό και όχι τη γλώσσα τους

φρονεί ότι έτσι σπαταλώνται εθνικοί πόροι   

τα μετέφερα ακριβώς  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για τους προσφυγες που εχουν κατασκηνωσει στο κεντρο της Θεσσαλονικης και λιαν εγγυς του γραφειου μου, θα αναφερθω την Δευτερα...  :huh:
γιατι δευτερα; :think:
Αυτά μπαινουν παντα Κυριακη!

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
μόλις με πήρε ο Μπλιζ από το πλυντήριού και εξέφρασε την απορία γιατί οι λαθρομετανάστες που καθαρίζουν το αυτοκίνητό του, χρησιμοποιούν νερό και όχι τη γλώσσα τους

ποιος την ακουει την άλλη τωρα...
Ευτυχως εγω σε λιγο παιρνω το καπελακι μου και φευγω :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα αναφερθω στη ρυπανση του περιβαλλοντος χωρου, στο αυθαιρετο των ενεργειων των και στην ρυπανση της αισθητικης μου με τους αθλιους χορους τους και την ετι αθλιοτερα μουσικη τους.
Και εις αλλα τινα ...
ανοχή στην διαφορετικοτητα, αλληλεγγύη, ανθρωπισμος και καθόλου γκρίνια. Να τα λέμε αυτά. Από Δευτέρα θα τα ακούσεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

εγώ θα προτείνω για ν κατανοήσει καλύτερα αυτές τις κοινωνικές ομάδες ν δώσει εθελοντικά την νομική του εμπειρία κ μάλιστα θα του στείλω σχετικά λινκ μειλ κτλ. Άλλος άνθρωπος θα γίνει

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγώ θα προτείνω για ν κατανοήσει καλύτερα αυτές τις κοινωνικές ομάδες ν δώσει εθελοντικά την νομική του εμπειρία κ μάλιστα θα του στείλω σχετικά λινκ μειλ κτλ. Άλλος άνθρωπος θα γίνει
ερη θα σε ρωτησω κατι
Νιώθεις ανετα όταν περπατάς μονη σε μια γειτονια με προσφυγες; Θα σου φαινοταν νορμαλ να ζεις καπου εκει και να μην μπορεις να βγεις από το σπιτι σου το βραδυ;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ερη θα σε ρωτησω κατι
Νιώθεις ανετα όταν περπατάς μονη σε μια γειτονια με προσφυγες; Θα σου φαινοταν νορμαλ να ζεις καπου εκει και να μην μπορεις να βγεις από το σπιτι σου το βραδυ;

είναι υπαστυνόμος Β΄, ποιος να την πειράξει??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βέβαια για αυτούς που έχουν κατασκηνωσει στο κέντρο της πόλης αναρωτιέμαι ποιος τους έφερε κ με ποιο στόχο. Πιθανολογω ότι η μπλιζακια αντίδραση είναι ο κύριος κ βασικός στόχος. Θα φανεί σύντομα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βέβαια για αυτούς που έχουν κατασκηνωσει στο κέντρο της πόλης αναρωτιέμαι ποιος τους έφερε κ με ποιο στόχο. Πιθανολογω ότι η μπλιζακια αντίδραση είναι ο κύριος κ βασικός στόχος. Θα φανεί σύντομα.
τα παιδια του κεερφα  :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερη θα σε ρωτησω κατι
όσο άνετα νοιώθω γενικά.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

μόνο αυτό λες?
ποιος τους έβαλε να κλείσουν δρόμους, ακόμη και τους χωματόδρομους, με την δήθεν ελπίδα ότι θα ανοίξουν τα σύνορα?
είναι πολλά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μόνο αυτό λες?
ποιος τους έβαλε να κλείσουν δρόμους, ακόμη και τους χωματόδρομους, με την δήθεν ελπίδα ότι θα ανοίξουν τα σύνορα?
είναι πολλά...
παιχνίδια πάνω στον ανθρώπινο πόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom