blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Eχουν γίνει τα προβλεπόμενα.
Χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
[move][/move]![]()
εχω περιπου 2 χρονια ν αλλαξω το ρολοι στο μοτο...Εύκολο είναι. Απλώς εσεις εκείνη την ώρα που γίκεται η αλλαγή της ώρας, βρίσκετε δύσκολο ακόμα και να δέσετε τα κορδόνια των παπουτσιών σας από τα πολλά "καψούλια".
Πως πάει η γαστρεντερίτιδα;
χαλια εχω βγαλει τ αντερα μου και είμαι με κανα διωρο υπνο σε 10λεπτα :S
Ποτε δεν καταλαβα αυτή την κριση ταυτότητας που είναι υποχρεωτικο να εχει καποιος αριστερος. Ενοχλουν οι εθνικες εορτες αλλα τιποτα 17ν μας αρεσουν και τα καταπινουμε αμασητα...Σιχαμενα γέροντια καλημέρα. Μόλις έβγαλα μια τουρκική σημαία στο μπαλκόνι μου. Οι εθνικές εορτές είναι γτπ. Παρελάσεις για να θυμηθούμε τους προγονους μας που πολεμήσαν για να σώσουν μια χώρα ηλιθιων. Το προτεκτορατο Ελλάδα αυνανιζεται στο ρυθμό εθνικιστικης συγκίνησης. Αντε με το καλό ν πάρουμε και τη πόλη.
Μπα σε καμια περιπτωση από την τουαλετα ερχομαιΖιγκ τι κάνεις ? Είσαι καλύτερα ?
εδώ που τα λεμε η ιδεα του κιμα είναι και λιγο μαλακια... Αφου ξερεις σε ποιους απευθυνεσαι ;)Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!
http://[URL unfurl="true"]www.thelondoner.me/wp-content/uploads/2014/12/lakecomo-40.jpg[/img[/URL]] [b]naked girl at the Saint's villa of Lake Como [/b]Φίλτατε.![]()