life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι τελειωσε????Προφανως και αυτη τελειωσε 6-7 φορες μολις σας ειδε!![]()
Τι τελειωσε????Προφανως και αυτη τελειωσε 6-7 φορες μολις σας ειδε!![]()
Τι τελειωσε????
Καλα αυτο το αντιμετωπιζω κι εγω........Οποια συναντω κλεινει......Ευτυχωs που ο αριθμοs τουs ειναι υπερδιπλασιοs απο τον αριθμο των αντρων κι ετσι βρισκω παντα το ζητουμενο στοκΟλες οι εργαζομενες χυνουν μολις δουν τον Αγιο και μετα κλεινουν ως γυναικες! Οπως τοτε σ εμας με τον Αχιλλεα και την Βρησηιδα!!!
Καλα αυτο το αντιμετωπιζω κι εγω........Οποια συναντω κλεινει......Ευτυχωs που ο αριθμοs τουs ειναι υπερδιπλασιοs απο τον αριθμο των αντρων κι ετσι βρισκω παντα το ζητουμενο στοκ![]()
![]()
Δεν νομιζω.............και τουτο διοτι μεχρι να εξαντληθει τελειωs ο αριθμοs των γυναικωνε σιγουρα θα περασουν κατι χιλιετιεs, με τον ρυθμο μαλιστα που γενανε στην Κινα, οποτε οταν φτασουμε στο μηδεν , η μονη μονομαχια που μπορει να υπαρξει ειναι μεταξυ δυο φαντασματων,μιαs και οι δυο θα εχουμε μετακομισει σε τοπο χλοερο..Χμμ..
Βλεπω τον Αγιο να σας προσκαλει σε ραντεβου θανατου...
Δεν νομιζω.............και τουτο διοτι μεχρι να εξαντληθει τελειωs ο αριθμοs των γυναικωνε σιγουρα θα περασουν κατι χιλιετιεs, με τον ρυθμο μαλιστα που γενανε στην Κινα, οποτε οταν φτασουμε στο μηδεν , η μονη μονομαχια που μπορει να υπαρξει ειναι μεταξυ δυο φαντασματων,μιαs και οι δυο θα εχουμε μετακομισει σε τοπο χλοερο..
Ειναι βλεπειs κι αυτοs ο Ιασων................Ακομη να μου δωσει το χρυσομαλλο δεραs
Ορθωs επραξεs εναντι του κιναιδουΤου εκανα μηνυση! Του Ιασωνα... Jason...
εισαι φυσιογνωμιστής ρε μπαγάσαΈχω την εντύπωση πως μου είναι γνωστή η φυσιογνωμία που έχετε ως Άβαταρ.![]()
ο ολυμπιακοςκ. raopau,
ποια ειναι η τιμωρια του ΠΑΟΚ;
τι νέα ρε κασυ χάθηκεςκαλησπερα![]()
τι νέα ρε κασυ χάθηκες
Tωρα πια..................καλημερα και χρονια πολλακαλησπερα![]()
πουλας πόρτα πόρτα ντολμαδοπαρασκευαστες;πολλες δουλειες..