raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.098
- Πόντοι
- 5.006
τη χειροτερη,αλλα σεβομαι τις χιλιετιες που κουβαλας στην πλατη σου....Τι εννοείτε;
Τι γνώμη έχετε για εμένα;
τη χειροτερη,αλλα σεβομαι τις χιλιετιες που κουβαλας στην πλατη σου....Τι εννοείτε;
Τι γνώμη έχετε για εμένα;
τη χειροτερη,αλλα σεβομαι τις χιλιετιες που κουβαλας στην πλατη σου....
Με καταριέται ο ανεψιός μου...
αν εδινες εστω ενα μικρο συμπληρωμα για τις ιατρικες αναγκες του ανεψιου σου ! μηπως και καταφερνα να βελτιωσω το χρονιο αυχενικο προβλημα που εχω! και δεν τα ετρωγες με τις μποτανες ! θα ηταν πολλη καλυτερα τα πραγματα! μεχρι και μαονι φερετρο θα σου ειχα στην κηδεια σου! μεσα στην χλιδη!
Ανεψιέ, [size=20pt]επειγόντως [/size]στην Πέπη και μετά αναφορά στον Θείο με π.μ.
μπαρουφες και οι μεν και οι δε...σε τουβλα λαους οπως ο ελληνικος, το πιο ευκολο ειναι να κατασκευαζεις εχθρους...αν ειχε γεννηθει εδω ο χιτλερ, θα μας κυβερνουσε ακομα (μεσω των παιδιων και των εγγονων του)
την αλλη εβδομαδα ενημερωση! αυριο εχω παρελαση με τα λυκοπουλα και θα ειμαι κουρασμενος!
επρεπε να το επισημανω τυπε, γιατι υπαρχει βασιμη φημη οτι ζει ακομα καπου στην λατινικη αμερικη...
Έστω!
Ομιλώ σοβαρά.
΄Η εσείς ή ο κ. NICK TRIVE πρέπει να πάτε και να ενημερώσετε τάχιστα και δεόντως.
τυπε δωρεαν μαθηματα τους κανω στο θρεντ εκεινο μπας και παψουν να ειναι μπαμπουινοι, αλλα αυτοι ειναι πιο πηθικια και απο τα ισλαμοπιθηκια :'(Ορθώς!
Συνεχίστε την ανάγνωσή σας τώρα.
έχεις και εσύ νεανικά κατάλοιπα?
εγώ δεν κάνω τίποτα πια, τα έκοψα όλα :-
τυπε δωρεαν μαθηματα τους κανω στο θρεντ εκεινο μπας και παψουν να ειναι μπαμπουινοι, αλλα αυτοι ειναι πιο πηθικια και απο τα ισλαμοπιθηκια :'(
ισα μωρη λουγκρα! αλλου αυτα!!
κωλοδάχτυλο σε μένα ρε
θα τα ξεπουπουλιάσω μόνος μου τα λεφτά του άλλου
κωλοδάχτυλο σε μένα ρε
κωλοδάχτυλο σε μένα ρε