zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν εχω πιασει ποτε μεγαλο, πιο πολύ για χταπόδια πηγαίναμεαν πιάσεις κανένα μεγάλο, τι το κάνεις?
Δεν εχω πιασει ποτε μεγαλο, πιο πολύ για χταπόδια πηγαίναμεαν πιάσεις κανένα μεγάλο, τι το κάνεις?
:-*Υπάγω προς εργασίαν...
Τα λέμε αργότερα.
Υπάγω προς εργασίαν...
Τα λέμε αργότερα.
Δεν εχω πιασει ποτε μεγαλο, πιο πολύ για χταπόδια πηγαίναμε
Εγω δεν το βλεπω σημερακαλή δουλίτσα, σε λίγο όλοι θα πάμε
εισαι από τους τυπους που βγαινουν στο πελαγος και αρχιζουν τα τσιπουρα;κοίτα, εγώ είναι γνωστό σε όλους ότι είμαι μεγάλος ψαράς. Έκλεισε απλά το διπλανό ψαράδικο και ψάχνω από που να
αγοράζω πλέον
Εγω δεν το βλεπω σημερα εισαι από τους τυπους που βγαινουν στο πελαγος και αρχιζουν τα τσιπουρα;
Ετσι ναι εχω βγαλει και γω 2 καρχαριες και μια γοργονα
Ναι αλλα φτιαχνεις ψαροσουπα με την μιση και η υπολοιπηάχρηστες οι γοργόνες τύπε, δεν έχουν μουνί :-
Ναι αλλα φτιαχνεις ψαροσουπα με την μιση και η υπολοιπη
χρονια στο καμακιχαχαχαχαχααχχ τα έχεις μελετήσει όλα
χρονια στο καμακι
δοκιμασε τα πρασινα χαρτονομισματα, αν δεν πιασει βαλε κιτρινα, αν παλι δεν πιασει γαματο... και νανιτι δόλωμα βάζεις?
εμένα δεν τσιμπάει τίποτα :-
δοκιμασε τα πρασινα χαρτονομισματα, αν δεν πιασει βαλε κιτρινα, αν παλι δεν πιασει γαματο... και νανι
λεω να ψαρεψω με δυναμιτη, λες να πιασει;έχω ένα μωβ
λέω να το βάλω πρόσοψη και από μέσα χαρτοπετσέτες, λες να πιάσει?
λεω να ψαρεψω με δυναμιτη, λες να πιασει;
Αυτος είναι ο λουμπαρδιαρης... Μετα θα λεει βαριέμαι. :Sδυναμίτη έβαλε και ο Άγιος στις Ελλεεινίδες και είδες τι έγινε
Αυτος είναι ο λουμπαρδιαρης... Μετα θα λεει βαριέμαι. :S
ναι κακο θα του κανουμε... Αυτος καθεται και μπινελικωνει και τον καθρεφτη αν δεν βρει πελατηδεν έχει που να κάνει μανούρα
λέω να του ρίξουμε λίγα μπινελίκια μπας και στανιάρει
ναι κακο θα του κανουμε... Αυτος καθεται και μπινελικωνει και τον καθρεφτη αν δεν βρει πελατη