NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ναι αγάπη !![]()
στα παιδάκια ή να τον μπήξω λίγο στην ξαδέλφη?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ναι αγάπη !![]()
τι λεει πουλι μου; τι κάνεις;ομορφιά μου :-*
[size=5pt]κάποιους μου θυμίζουμε........σαλιάρηδες[/size]![]()
τι λεει πουλι μου; τι κάνεις;![]()
τα παιδάκια θα σε γεμίσουν αρρωστιες; ε οχι.. να βοηθησεις μανα μου τα μικρακια τι φταίνε που αντι να παιζουν βρεθηκαν σε τέτοια εξαθλίωση. γενικως οι ανθρωποι δεν θα επρεπε να ειναι σε αυτη την εξαθλίωσηΑστα να πανε..θα μας γεμισουν σκουπιδια και αρρωστιες :S ποσο να βοηθησει κι κοσμος,εγω θα μασω λιγα τροφιμα και κανα δυο ρουχα και κουβερτες και αυριο θα περασω απο κει μια βολτα.Αντε να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση.
στα παιδάκια ή να τον μπήξω λίγο στην ξαδέλφη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν το εχεις πελώρια ανάγκη και μόνο για φορά έλα![]()
Τα σκουπιδια λεω ρετα παιδάκια θα σε γεμίσουν αρρωστιες; ε οχι.. να βοηθησεις μανα μου τα μικρακια τι φταίνε που αντι να παιζουν βρεθηκαν σε τέτοια εξαθλίωση. γενικως οι ανθρωποι δεν θα επρεπε να ειναι σε αυτη την εξαθλίωση
γιαβρι μουμόνο για το πουλί μου ρωτάς ή ολόκληρο?![]()
ας βοηθησουμε και βλεπουμε εξαλλου το ενα δεν αναιρει το αλλοΤα σκουπιδια λεω ρετι να κανουμε οταν τα βλεπουμε αυτα θελουμε να βοηθησουμε,εμας να δω ποτε καποιος θα μας βοηθησει :S τεσπα.
ο λόγος σου με χόρτασε καιτο μουνάκι φάτοτην ξαδέρφη κράτα :-* :-* :-*
γιαβρί μου: μικρό μου, μωρό μου, ψυχή μου (τρυφερή προσφώνηση)γιαβρι μου![]()
Ξαδέλφες, ανεψιές ... αν περισσέψει καμία από το σόϊ, σκεφθείτε και τους εις τον βορράν κατοικούντες ...![]()
Να κατέβεις να τσιμπήσειςεάν θελεις !
[size=30pt]φέρε και τη μάνα της μαζί![]()
[size=30pt]
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Υ.Γ. Και να σκάσει ο κ. raopau, που δεν μας γνωρίζει την πεθερά του...![]()
φέρε και τη μάνα της μαζί![]()
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχχαχαχααχαχαν και η μάνα της μπορεί να μην είναι του γούστου σου
να φέρει και τη γιαγιά καλύτερα![]()
αν και η μάνα της μπορεί να μην είναι του γούστου σου
να φέρει και τη γιαγιά καλύτερα![]()