Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Την προσεχω την κοκονα  :grin:
Πατα ποδι τωρα που ειναι νωρις. Εμενα η γυναικα μου μολις παντρευτηκαμε μου ειπε να πλυνω τα πιατα. Τι λες μωρη της λεω. Εγω ποτε δεν πλενω πιατα.....................................με κρυο νερο. Αναψε το θερμοσυφωνα :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πατα ποδι τωρα που ειναι νωρις. Εμενα η γυναικα μου μολις παντρευτηκαμε μου ειπε να πλυνω τα πιατα. Τι λες μωρη της λεω. Εγω ποτε δεν πλενω πιατα.....................................με κρυο νερο. Αναψε το θερμοσυφωνα :2funny:
χαχααχαχαχχχαχαχααχαχχαχαχαχχαχα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ειμαστε συχρονο ζευγαρι θα μοιραζομαστε της δουλειες.Αυτη του σπιτιου κι εγω τις εξω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειμαστε συχρονο ζευγαρι θα μοιραζομαστε της δουλειες.Αυτη του σπιτιου κι εγω τις εξω.
να την βοηθας και μεσα. την ωρα που πλενει πιατα να της ριχνεις κανενα πουτσο γινονται πιο ωραια αι δουλειαι :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Κοιτα τις αποφασεις για τα σπουδαια ζητηματα να τις παιρνεις εσυ.
Για το μεταναστευτικο, για το Ελληνικο χρεος κλπ.
Αυτην αστην να αποφασιζει για μικροπραγματα. Για τα οικονομικα σας, για τα παιδια, που θα πηγαινετε διακοπες και κατι τετοια. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτα τις αποφασεις για τα σπουδαια ζητηματα να τις παιρνεις εσυ.
Για το μεταναστευτικο, για το Ελληνικο χρεος κλπ.
Αυτην αστην να αποφασιζει για μικροπραγματα. Για τα οικονομικα σας, για τα παιδια, που θα πηγαινετε διακοπες και κατι τετοια. :grin:
Οχι ρε δεν τις κοβει πολυ τις γυναικες.Εννοειται ολα τα σοβρα θεματα εγω...αν ερθουν με το καλο και τα παιδια καποια στιγμη εκει νταξει η γυναικες εχουν το πρωτο λογο παντα. :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
τυπε μην εισαι χαζος,και τον πουτσον σου θα ριξεις και αυτη θα συνεχισει ευτυχισμενη να καμει τις δουλειες χωρις να σε πρηζει να βοηθησεις,ενω εσυ θα πινεις καφεδακι και θα μπαινεις μπου  ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Οχι ρε δεν τις κοβει πολυ τις γυναικες.Εννοειται ολα τα σοβρα θεματα εγω...αν ερθουν με το καλο και τα παιδια καποια στιγμη εκει νταξει η γυναικες εχουν το πρωτο λογο παντα. :grin:
Ετσι μπραβο. Τι ανδρες ειμαστε :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε μην εισαι χαζος,και τον πουτσον σου θα ριξεις και αυτη θα συνεχισει ευτυχισμενη να καμει τις δουλειες χωρις να σε πρηζει να βοηθησεις,ενω εσυ θα πινεις καφεδακι και θα μπαινεις μπου  ;)
Μην εριναλιζεις φιλε  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν καταλαβαινει  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom