Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Την προσεχω την κοκοναη αρραβωνιαρα δεν;
Την προσεχω την κοκοναη αρραβωνιαρα δεν;
Mαγειρευει τουλαχιστον τυπε?Την προσεχω την κοκονα
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα σωραιοςτο τριτο το ειχα για μπατον
καλα κανειςΤην προσεχω την κοκονα
Ε ναι εννοειται γυναικα θα παρουμε οχι καμια οτι να'ναιMαγειρευει τουλαχιστον τυπε?
Πατα ποδι τωρα που ειναι νωρις. Εμενα η γυναικα μου μολις παντρευτηκαμε μου ειπε να πλυνω τα πιατα. Τι λες μωρη της λεω. Εγω ποτε δεν πλενω πιατα.....................................με κρυο νερο. Αναψε το θερμοσυφωναΤην προσεχω την κοκονα
Ε ναι εννοειται γυναικα θα παρουμε οχι καμια εριναλ
χαχααχαχαχχχαχαχααχαχχαχαχαχχαχαΠατα ποδι τωρα που ειναι νωρις. Εμενα η γυναικα μου μολις παντρευτηκαμε μου ειπε να πλυνω τα πιατα. Τι λες μωρη της λεω. Εγω ποτε δεν πλενω πιατα.....................................με κρυο νερο. Αναψε το θερμοσυφωνα
Ειμαστε συχρονο ζευγαρι θα μοιραζομαστε της δουλειες.Αυτη του σπιτιου κι εγω τις εξω.Πατα ποδι τωρα που ειναι νωρις. Εμενα η γυναικα μου μολις παντρευτηκαμε μου ειπε να πλυνω τα πιατα. Τι λες μωρη της λεω. Εγω ποτε δεν πλενω πιατα.....................................με κρυο νερο. Αναψε το θερμοσυφωνα
να την βοηθας και μεσα. την ωρα που πλενει πιατα να της ριχνεις κανενα πουτσο γινονται πιο ωραια αι δουλειαιΕιμαστε συχρονο ζευγαρι θα μοιραζομαστε της δουλειες.Αυτη του σπιτιου κι εγω τις εξω.
Σοβαρεψουνα την βοηθας και μεσα. την ωρα που πλενει πιατα να της ριχνεις κανενα πουτσο γινονται πιο ωραια αι δουλειαι
Κοιτα τις αποφασεις για τα σπουδαια ζητηματα να τις παιρνεις εσυ.Ειμαστε συχρονο ζευγαρι θα μοιραζομαστε της δουλειες.Αυτη του σπιτιου κι εγω τις εξω.
Οχι ρε δεν τις κοβει πολυ τις γυναικες.Εννοειται ολα τα σοβρα θεματα εγω...αν ερθουν με το καλο και τα παιδια καποια στιγμη εκει νταξει η γυναικες εχουν το πρωτο λογο παντα.Κοιτα τις αποφασεις για τα σπουδαια ζητηματα να τις παιρνεις εσυ.
Για το μεταναστευτικο, για το Ελληνικο χρεος κλπ.
Αυτην αστην να αποφασιζει για μικροπραγματα. Για τα οικονομικα σας, για τα παιδια, που θα πηγαινετε διακοπες και κατι τετοια.
τυπε μην εισαι χαζος,και τον πουτσον σου θα ριξεις και αυτη θα συνεχισει ευτυχισμενη να καμει τις δουλειες χωρις να σε πρηζει να βοηθησεις,ενω εσυ θα πινεις καφεδακι και θα μπαινεις μπου ;)Σοβαρεψου
Ετσι μπραβο. Τι ανδρες ειμαστεΟχι ρε δεν τις κοβει πολυ τις γυναικες.Εννοειται ολα τα σοβρα θεματα εγω...αν ερθουν με το καλο και τα παιδια καποια στιγμη εκει νταξει η γυναικες εχουν το πρωτο λογο παντα.
Μην εριναλιζεις φιλετυπε μην εισαι χαζος,και τον πουτσον σου θα ριξεις και αυτη θα συνεχισει ευτυχισμενη να καμει τις δουλειες χωρις να σε πρηζει να βοηθησεις,ενω εσυ θα πινεις καφεδακι και θα μπαινεις μπου ;)
Ετσι μπραβο. Τι ανδρες ειμαστε
δεν καταλαβαινειτυπε μην εισαι χαζος,και τον πουτσον σου θα ριξεις και αυτη θα συνεχισει ευτυχισμενη να καμει τις δουλειες χωρις να σε πρηζει να βοηθησεις,ενω εσυ θα πινεις καφεδακι και θα μπαινεις μπου ;)
εγω το καλο σου θελω 0Μην εριναλιζεις φιλε
Παλι καλα που καταλαβαινει εσυδεν καταλαβαινει