Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εγώ γουστάρω τζέρτζελο απλά
εγώ γουστάρω τζέρτζελο απλά
Αυτος η κατερινα γωγου και ο σιδηροπουλος που πεθανε απο ναρκωτικα αλλα στην ουσια αυτοκτονησε.Σαν σημερα αυτοκτονησε ο Ασιμος απ'οτι διαβαζω,38 ετων :- ...
''Θα'ρθω να σε βρω''
Θα'ρθω κανα βράδυ να σε βρω..
και το μυστικό μου να σου πω...
το΄ψαξα πολύ για να το πω σε σένα
κι ας με θεωρήσουν παλαβό
Μέσα απ' τα σκοτάδια κι απ΄το φως
είμαι εγώ ο γιος του καθένος
με τη Λευτεριά μου έχω γίνει ένα
και δεν είμαι πιόνι κανενός.
Στα παιχνίδια όλων σας, έκανα χαλάστρα,
για κανέναν πούστη δε θυσιάζομαι.
Μ'έχουν και κοροϊδο και χαμένη φάτσα
μα στην αγκαλιά σου εκστασιάζομαι.
Όσο κι αν θέτε δε θα με πάτε
κει που πλανάται η βία κι η αποχαύνωση
Πίστη δεν έχω,
μήτε πατρίδα
με διώξατε Όλοι...
μα 'σένα σε θέλω ζωντανή!!
Δε το λέω για να παινευτώ
ζήταγα πολύ ν'αγαπηθω
έδωσα Τα Πάντα και τα ξαναδίνω
και γι'αυτό Μπορώ να σ'Αγαπώ
Δε θα με γνωρίσεις θα με δεις,
είμαι κυνηγός κι ονειρευτής
μη σε παγιδέψουν σε καμμιά βιτρίνα
και σε ''Παραδείσους''σου χαθείς
Δε ζω με τους νόμους σας
τα χαρτιά και τ'άστρα,
για να τη βολέψω,
εγώ δε νοιάζομαι.
Πόσα μ'αποξενωσαν
ψευτικα ηταν κάστρα
κι εχω βγει απ'εξω
δεν τα χρειάζομαι.
Σε τουτο τον παλιοκοσμο
ενας να ε- εμενε
κι ας θελει η Αρια φυση σου
εκείνος θα διαβρωθει.
Αγάπησέ με βλέμμα μου
βοήθησέ με αίμα μου
δύσκολο να πεθάνουμε
καρδιά μου...
λυπάμαι τη ΖΩΗ.
Σαν σημερα αυτοκτονησε ο Ασιμος απ'οτι διαβαζω,38 ετων :- ...
Λαθος εισαι εδω..εγω τον σιδηροπουλο που δεν τον προλαβα ζωντατο ημουν πολυ μικρος,μεγαλωσα με τα τραγουδια του και του ασιμου,μεχρι και τωρα τα ακουω και πολυ αλλοι που ακουνε αυτοι την μουσικη και ειναι πολυ νεοτερη απο μενα. ;)Έζησαν γρήγορα και επικίνδυνα.
Το άσχημο είναι ότι παρά το ότι είπαν σοβαρά πράγματα [ όσο τους το επέτρεψαν οι ουσίες ... ], λίγοι τους θυμούνται πια. Δεν γαλούχησαν γενιά. Τους είχε ξεπεράσει η εποχή στον υπόλοιπο κόσμο ...
Λαθος εισαι εδω..εγω τον σιδηροπουλο που δεν τον προλαβα ζωντατο ημουν πολυ μικρος,μεγαλωσα με τα τραγουδια του και του ασιμου,μεχρι και τωρα τα ακουω και πολυ αλλοι που ακουνε αυτοι την μουσικη και ειναι πολυ νεοτερη απο μενα. ;)
που κολλαει αυτο..Κατανοώ.
Να είσθε όμως σίγουρος ότι αυτοί δεν θα ανέβαιναν ποτέ σ΄ ένα τρακτέρ στα διόδια ...
Είχαν πολύ περισσότερη δύναμη αλλά δεν κατάφεραν να την μεταγγίσουν ...
που κολλαει αυτο..
Θα της διαβιβασω τους εγκαρδιους χαιρετισμους σουΗ εριναλ που ειναι ρε παιδια...θα βγω σε λιγο και ουτε ενα γεια δεν θα τις πω
Η εριναλ που ειναι ρε παιδια...θα βγω σε λιγο και ουτε ενα γεια δεν θα τις πω
Δεν σε πιανω μπλιζ αν ηταν κοντα στους αγροτες εννοεις.. δεν νομιζω γιατι δεν ειχαν καμια σχεση..ανθρωποι της πολης ηταν.. απροσαρμοστοι και αναρχικοι κοντρα στην κοινωνια με τα τραγουδια τους.. για αυτο δεν τους σηκωσε ποτε το κλιμα και μοιραια εφτασαν ετσι αδοξα στο τελος τους.Βλέπετε λοιπόν;
Αλλά ας το αφήσουμε ...
Water under the bridge, ως και η γνωστή τροφός θα εσχολίαζε.
Ετσι..και αν θες δωστης κανα δυο :-* :-* στα μαγουλα απο μενα.Θα της διαβιβασω τους εγκαρδιους χαιρετισμους σου
Δεν σε πιανω μπλιζ αν ηταν κοντα στους αγροτες εννοεις.. δεν νομιζω γιατι δεν ειχαν καμια σχεση..ανθρωποι της πολης ηταν.. απροσαρμοστοι και αναρχικοι κοντρα στην κοινωνια με τα τραγουδια τους.. για αυτο δεν τους σηκωσε ποτε το κλιμα και μοιραια εφτασαν ετσι αδοξα στο τελος τους.
Τι να πω ρε μπλιζ δεν ειχα γεννηθει τοτες,εσυ τα ξερεις καλυτερα πριν φυγω να ριξω και ενα καρφι ο βασιλοφρων γιαλατζι βασιλικος μας προεκυψε,για να ακουει τετοια μουσικη Αντε γεια σας.Και το 1968 και 1969 οι νέοι του δυτικού κόσμου ήταν ενάντια στην κοινωνία αλλά πολλά από το κίνημά τους έμειναν [ έστω και φιλτραρισμένα ]. Εδώ αυτά έφθασαν αργοπορημένα και μετά από 10 χρόνια. Είναι πολλά για ένα πολιτισμό που κινείται τόσο γρήγορα.