You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
τι κανει η ζαβαρα ??
Που να ξέρω;
Θα συνουσιάζονται με κάνα μπαμπουινο.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Που να ξέρω;
Θα συνουσιάζονται με κάνα μπαμπουινο.
εκανες φαση μαζι της?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Nιώθω σαν ινδικό χοιρίδιο ή την ατραξιόν σε τσίρκο!
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2016/03/16/Angelina-Jolie-Ellada-2.jpg[/img[/URL]]
ποιός θα έρθει θα δει και θα φύγει μετά;
[/quote]
Απο διασημουs μια φορα παμε καλα............
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
Nιώθω σαν ινδικό χοιρίδιο ή την ατραξιόν σε τσίρκο!
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2016/03/16/Angelina-Jolie-Ellada-2.jpg[/img[/URL]]
ποιός θα έρθει θα δει και θα φύγει μετά;
[/quote]
ας ερχονταν τουλαχιστον ετσι.... :'( :'( :'( :'( :'(
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/bd/d2/39/bdd239391aef2e95a532c5bc08e30738.jpg
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
Τα σεβη μου, φίλτατε.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eνα βρακί βρε παιδιά......
Καλα νταξει το χρωσταμε...................Δωσε πραμα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι ρε γμτ.............Ποιοs βαζει εκει την καρδουλα και δεν υπαρχει θεαμα !!!!!!!!!!!(αηδία έχει καταντήσει με αυτές τις σελφιες πως στο διάβολο τις λένε)
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πωλείται Piaggio Beverly 350IE
Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.
Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ
Λόγο οικονομικών δυσκολιών πουλάω το ότι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς δε βγαίνω με τίποτα, ούτε για να γαμήσω ! Το δίνω όσο όσο! Όλα νόμιμα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
Να πω ότι το μοτέρ έχει αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα διότι το χρησιμοποιώ για πήγαινε-έλα στην δουλειά μου Ελευσίνα - Αθήνα.
Όλα τα service όμως στην ώρα τους και ιμάντας αλλαγμένος την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάτω από τη σέλα ο χώρος θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !
Χωράει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τσεκούρι για να κόβεται ξύλα στο δάσος, τάπερ και άλλα κουζινικά
σκεύη για να παίρνεται το γεύμα σας στη δουλειά σας, θήκη για γυαλιά και στολή δύτη, αλλά και διάφορα όστρακα
αν κάνετε καταδύσεις σε ναυάγια κτλ. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις τσάρκες σας! Η σέλα υπερβολικά
άνετη, μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Έχω φορτώσει και 2 τσατσάδες πάνω και την γιαγιά ενός
φίλου να την πάω να πάρει την σύνταξη! Του δίνει κανα χαρτζηλικάκι που και που να μπουρδελιάζει !!! χεχεχε
Μπορούσα να μην τον βοηθήσω ? χεχεχε. Ο κουζινάκιας-καλοθελητής πάντα όμως έχει και τα τυχερά του.
Για πληροφορίες στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό μου να με πάρετε.
Όχι αποκρύψεις και sms μόνο. Δεν θέλω να παίξω, χρειάζομαι πάρα πολύ τα χρήματα.
Ευχαριστώ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.998
- Πόντοι
- 19.795
Δωσε πονο ΔιομηδηZahia Dehar
Eνα βρακί βρε παιδιά......
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ο Λουτσοs ειναι πρωινη βαρδια.....Αρα οτι εγινε, θαγινε πρωι...Ποιός παλιόγερος έφαγε τον Λούτσο και έχει να εμφανιστεί κανα μήνα έ;
Μολογάτε ρε
Υπαρχει μια πιθανοτηs...........Να βαλανε στον κηπο του hot-spot
Αν ισχυει............τοτε ασπαστηκε το Ισλαμ και δεν θα ξαναμπει μαλλον
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.970
- Πόντοι
- 25.467
εκανες φαση μαζι της?
Η μόνη φάση που δύναμαι να κάνω μαζί της, είναι να την ενώσω με το τριφασικό και να ανεβασω τον διακόπτη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις