blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
ε μιλα βρε σκατογερε! επτασφραγιστο μυστικο ειναι?!
Πρέπει πρώτα να πάρει το χάπι για την μνήμη!
Πουφ!
Αριστοφανική σάτιρα ήτο!
βικινγκ οχι απλα σε κραζω αλλα σε φτυνω κιολας . Αν εισαι μαγκας να πας να παρεις κανενα μικρακι να το ταισεις . αν εισαι νοικοκύρης να πας να δωσεις φαι σε κανενα απο αυτους που εχουν αναγκη. εχεις κοτσια; η εισαι λογια και παπαριτσες και με πιεζει η γκομενα να την παω μπουζουκια. και αν τα κανεις αυτα και ερθεις απλα και μου το πεις με πμ . εγω δεν θα ξαναβρισω κανεναν νοικοκύρη ..Ναι ρε φιλε μιλαει για υποκρισια και αλλα ενω αυτη καθεται και κραζει τους νοικοκυρεους πισω απο ενα π.σ εαν θελει να λεγεται αριστερη και ανθρωπιστρια να παει στην ειδομενη να βοηθησει κοσμο, οχι να μας το παιζει καποια πισω απο εναν υ.π
εχω τον βασιλοφρωνα και κανει για δεκα συριους και τριαντα τριβηδες μαζι..Τώρα μιλάς σωστά. Και που ξέρεις εσύ αν η Έρη έχει 10 Σύριους στο σπίτι;
( για πούτσα εννοώ)
εχω τον βασιλοφρωνα και κανει για δεκα συριους και τριαντα τριβηδες μαζι..
ετσι τα λεει για να μας καψωσει το πουτανακι...λες και δεν ξερουμε οτι κανει κρα για πουτσα....Και μετά ο κ. raopau ελπίζει ...
ετσι τα λεει για να μας καψωσει το πουτανακι...λες και δεν ξερουμε οτι κανει κρα για πουτσα....
οταν χωρισω, θα την γαμησωΒλέπετε φως δηλαδή;
Και μετά ο κ. raopau ελπίζει ...
ΨΗΦΙΣΤΕ στην νέα ψηφοφορία του νήματος!
οταν χωρισω, θα την γαμησω
αν δεν εισαι κατοχος χατορι χανζο μην ξαναμιλησεις ετσι για εμεναετσι τα λεει για να μας καψωσει το πουτανακι...λες και δεν ξερουμε οτι κανει κρα για πουτσα....
απλά παιζει την ζωη του κορωνα γραμματαΚαι μετά ο κ. raopau ελπίζει ...
απλά παιζει την ζωη του κορωνα γραμματα
αν δεν εισαι κατοχος χατορι χανζο μην ξαναμιλησεις ετσι για εμενα
μπουλη τωρα ξεκίνησα ... 4-0λιτσα τωρα τελειωσες τις δουλειες σου?