condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
Παρόλα αυτά η φαντασία του συγκεκριμένου νικ, που κρυφοκοιτάζει και ξερογλύφεται αυτή την στιγμή, οργιάζει!
μπράβο ρε !!! Μου την είπες
είσαι μεγάλος ψωλαράς!!!!
Παρόλα αυτά η φαντασία του συγκεκριμένου νικ, που κρυφοκοιτάζει και ξερογλύφεται αυτή την στιγμή, οργιάζει!
Καλησπερα στην κοτα ειπα? Δεν ειπα.....
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2015/03/040315133153_3856.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλησπεριζω την κοτα και ο αλλος/η απανταει με πουτσες. Τελικα εκτος απο gay ειναι και αμορφωτος/η. Κακος συνδυασμος.
Καλησπεριζω την κοτα και ο αλλος/η απανταει με πουτσες. Τελικα εκτος απο gay ειναι και αμορφωτος/η. Κακος συνδυασμος.
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ![/size]
Το νήμα ανακοινώνει ότι ο επί πολλούς μήνες peeper του νήματός μας, κ. Maximos555, τελεί πλέον σε κατάσταση muted.
Σε όσους λείψουν τα ομολογουμένως εμπνευσμένα και διαποτισμένα από ιδιοφυές χιούμορ μηνύματά του, μπορούν να εντρυφήσουν στα παλαιότερα μηνύματά του μέσα από την σελίδα του προφίλ του.
Ο ίδιος, που γνωρίζουμε ότι θα του λείψει αφόρητα το νήμα μας, θα μπορεί αφενός να το διαβάζει σιωπηλά και καθημερινά και αφετέρου είμεθα σίγουροι ότι στις δύσκολες ώρες της στέρησης, που αναμφίβολα θα περάσει, η φωτο του πέους του κ. NICK TRIVE θα τον συντροφεύει!
κυριε μπλιζματι ποιος ο λογος ομως αυτου του χαρμοσυνου γεγονοτος???
καλησπερακαλησπερα σας μαναρια του διαδικτύου, μικροτσουτσουνογεροντες και ραμολιά της κακιάς ώρας. Μαθουσάλες που σας πέφτουν τα σάλια
καλησπερα σας μαναρια του διαδικτύου, μικροτσουτσουνογεροντες και ραμολιά της κακιάς ώρας. Μαθουσάλες που σας πέφτουν τα σάλια
μπραμπ ποια ειναι η γνώμη σου για το τεραστιο γκαβλι που πόσταρε ο μπλιζ με υποτιθέμενο οουνερ τον νικ ;καλησπερα
κουμπαρε καλως ήρθες, έχουμε υγρανθεί απο την βροχή, έχουμε συγκλονιστεί απο το μεταναστευτικό, έχουμε απογοητευτεί απο τα χάλια τα μάυρα της χώρας και εκεί που λεει κανείς πιάσαμε πάτο, έρχεται και το μιουτ του μάξιμου. Δατς ιναφ ρε φίλε..καλησπέρα!
κουμπαρε καλως ήρθες, έχουμε υγρανθεί απο την βροχή, έχουμε συγκλονιστεί απο το μεταναστευτικό, έχουμε απογοητευτεί απο τα χάλια τα μάυρα της χώρας και εκεί που λεει κανείς πιάσαμε πάτο, έρχεται και το μιουτ του μάξιμου. Δατς ιναφ ρε φίλε..
πες μου κάτι σπουδαίο γιατί είσαι η τελευταία μου ελπίδα
καλά αυτο με την αντελίνα το έμαθα κατά την πέψη σήμερα.. που να πάει κάτω το τουρλου ;
πες μου κάτι σπουδαίο γιατί είσαι η τελευταία μου ελπίδα
ναι γιατι δεν ειχα ορεξη και εφαγα σαν πουλακι.:o :o τελικά πήγε (κάτω)?
αμα ειχα τετοιο καβλι δεν θα ειχες την τυχη να μιλας μαζι μουμπραμπ ποια ειναι η γνώμη σου για το τεραστιο γκαβλι που πόσταρε ο μπλιζ με υποτιθέμενο οουνερ τον νικ ;