The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.058
- Πόντοι
- 25.467
Κατι παραπανω θα ξερετε εσεις που τον τρωτε απο πισω.
Για να ανακουφιστώ.
Πάσχω από χρόνια δυσκοιλιότητα.
Κατι παραπανω θα ξερετε εσεις που τον τρωτε απο πισω.
Χαχα οχι βρε στο σωστο ατομο το εγραψαΦρονώ ότι κάτι έχετε μπερδέψει!
Χαχα οχι βρε στο σωστο ατομο το εγραψα
Ποιος εν αβουτοςΑλίμονο!
Ποιός άλλωστε να αμφισβητήσει την αλάνθαστη διαίσθησή σας.
Δεν μου λέτε; Έχετε και εσείς κληρονομικό χάρισμα σαν τον Μεγαλειότατο;
[move]o Astato123 ευχεται σε ολος σας καλη σαρακοστη και καλα γαμισια!!! [/move]
Επισης και χωρις κανενα σημαδια υπερβολης θα σας πω τι ειχε το σαρακοστιανο τραπεζι του astatos123 διοτι μονον ετσι θα καταλαβετε τον λιτο βιο που διαγω!
α.χταποδι ψητο
β.χταποδι ξυδατο
γ.χταποδι με μακαρανονακι κοφτο
δ.σουπιες με μουσταρδα και λεμονακι - κατσαρολα
ε. σουπιες τηγανητες
στ.γαριδες ψητες
ζ.γαριδες σαγανακι
η.μυδια σαγανακι
θ.ταραμοσαλατα χειροποιητη
ι.μπροκολακι στον ατμο
ια. πατατουλες τηγανητες
ιβ. ρυζακι στον ατμο.
ιγ. ελιες καλαμων jumbo
ιε.σαρμαδακια
ιστ. χαλβα - χαιτογλου - ολυμπο - παπαγιαννη
επισης ο astatos123 ηπιε μονο ταπεινο τσιπουρακι ! - σχεδον ενα μπουκαλι -
.......με αυτα τα λιγα αλλα με μεγαλη καρδια - και οχι μονο - περασε την Καθαρη Δευτερα!..... και αν ο αγαπημενος του θειος σταματουσε να ειναι τοσο τσιγκουνης ισως καταφερνε να προσθεσει και λιγο μαυρο παλιοχαβιαρι, ενα μουχλιασμενο τυρακι, και ισως ισως λιγο παλιοκρασο!!! .....
μπαρμπα ειδα οτι ζεις ακομα!
Χαιρετώ την ομήγυρη!!!!
Δυστυχώς για κάποιες λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να απέχω από τις συνήθεις δραστηριότητές μου οπότε θα αναγκαστείτε να υποστείτε την παρουσία μου...
Διαλέγω αυτό το νήμα καθώς διαπιστώνω ότι είναι από τα πιο ποιοτικά.Γίνονται σπιρτόζικοι διάλογοι, υπάρχει μεγάλη γκάμα θεμάτων και δεν υπάρχουν αντιδικίες.Το οποίο μου δημιουργεί το εξής φιλοσοφικό ερώτημα:
Μήπως τελικά η σωστή στάση ζωής, η οποία μαθαίνεται μετά από εμπείρία χρόνων, είναι να γράφουμε στα αρχίδια μας πολλά από τα πράγματα που σήμερα μας φαίνονται σημαντικά και να ασχολούμαστε με ότι μας ευχαριστεί;
ΑΑΑ..και Καλή Σαρακοστή!!!
Χαιρετώ την ομήγυρη!!!!
Δυστυχώς για κάποιες λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να απέχω από τις συνήθεις δραστηριότητές μου οπότε θα αναγκαστείτε να υποστείτε την παρουσία μου...
Διαλέγω αυτό το νήμα καθώς διαπιστώνω ότι είναι από τα πιο ποιοτικά.Γίνονται σπιρτόζικοι διάλογοι, υπάρχει μεγάλη γκάμα θεμάτων και δεν υπάρχουν αντιδικίες.Το οποίο μου δημιουργεί το εξής φιλοσοφικό ερώτημα:
Μήπως τελικά η σωστή στάση ζωής, η οποία μαθαίνεται μετά από εμπείρία χρόνων, είναι να γράφουμε στα αρχίδια μας πολλά από τα πράγματα που σήμερα μας φαίνονται σημαντικά και να ασχολούμαστε με ότι μας ευχαριστεί;
ΑΑΑ..και Καλή Σαρακοστή!!!
[move]o Astato123 ευχεται σε ολος σας καλη σαρακοστη και καλα γαμισια!!! [/move]
Επισης και χωρις κανενα σημαδια υπερβολης θα σας πω τι ειχε το σαρακοστιανο τραπεζι του astatos123 διοτι μονον ετσι θα καταλαβετε τον λιτο βιο που διαγω!
α.χταποδι ψητο
β.χταποδι ξυδατο
γ.χταποδι με μακαρανονακι κοφτο
δ.σουπιες με μουσταρδα και λεμονακι - κατσαρολα
ε. σουπιες τηγανητες
στ.γαριδες ψητες
ζ.γαριδες σαγανακι
η.μυδια σαγανακι
θ.ταραμοσαλατα χειροποιητη
ι.μπροκολακι στον ατμο
ια. πατατουλες τηγανητες
ιβ. ρυζακι στον ατμο.
ιγ. ελιες καλαμων jumbo
ιε.σαρμαδακια
ιστ. χαλβα - χαιτογλου - ολυμπο - παπαγιαννη
επισης ο astatos123 ηπιε μονο ταπεινο τσιπουρακι ! - σχεδον ενα μπουκαλι -
.......με αυτα τα λιγα αλλα με μεγαλη καρδια - και οχι μονο - περασε την Καθαρη Δευτερα!..... και αν ο αγαπημενος του θειος σταματουσε να ειναι τοσο τσιγκουνης ισως καταφερνε να προσθεσει και λιγο μαυρο παλιοχαβιαρι, ενα μουχλιασμενο τυρακι, και ισως ισως λιγο παλιοκρασο!!! .....
μπαρμπα ειδα οτι ζεις ακομα!
αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα της ζωής
άρρωστος είσαι αγόρι μου?
περισσότερα έφαγα εγώ
Άργησα αλλά τα κατάφερα!!!!
Το ερώτημα είναι αν σε επιρρεάζουν αυτά όμως τι κάνεις;;;
Κατσε καλα Βλανταν
Καλά ρε πανω που είπα δεν υπάρχουν αντιδικίες αρχίσατε τον καυγά;;;
Θα ρωτήσω τον πατέρα μου ανε με είχε τάξει βαφτιστήρι στο Μητσοτάκη!!! :S :S :S :S
δεν ασχολείσαι για να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου, άλλωστε αυτά θα σε επηρεάζουν διπλά χαλώντας τη ζαχαρένια σου ;)
Πλακα κανουμε, μη μασας, ο Viking (αν και μπαοκ) ειναι καλο παιδι. Το γελιο ηταν για το "πχιοτικο" νημα!!!!
Καλη συνεχεια!