Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]o Astato123 ευχεται σε ολος σας καλη σαρακοστη και καλα γαμισια!!! [/move]

Επισης και χωρις κανενα σημαδια υπερβολης θα σας πω τι ειχε το σαρακοστιανο τραπεζι του astatos123 διοτι μονον ετσι θα καταλαβετε τον λιτο βιο που διαγω!

α.χταποδι ψητο
β.χταποδι ξυδατο
γ.χταποδι με μακαρανονακι κοφτο
δ.σουπιες με μουσταρδα και λεμονακι - κατσαρολα
ε. σουπιες τηγανητες
στ.γαριδες ψητες
ζ.γαριδες σαγανακι
η.μυδια σαγανακι
θ.ταραμοσαλατα χειροποιητη
ι.μπροκολακι στον ατμο
ια. πατατουλες τηγανητες
ιβ. ρυζακι στον ατμο.
ιγ. ελιες καλαμων jumbo
ιε.σαρμαδακια
ιστ. χαλβα - χαιτογλου - ολυμπο - παπαγιαννη

επισης ο astatos123 ηπιε μονο ταπεινο τσιπουρακι ! - σχεδον ενα μπουκαλι -

.......με αυτα τα λιγα αλλα με μεγαλη καρδια - και οχι μονο - περασε την Καθαρη Δευτερα!.....  :headbang: και αν ο αγαπημενος του θειος σταματουσε να ειναι τοσο τσιγκουνης ισως καταφερνε να προσθεσει και λιγο μαυρο παλιοχαβιαρι, ενα μουχλιασμενο τυρακι, και ισως ισως λιγο παλιοκρασο!!! .....

μπαρμπα ειδα οτι ζεις ακομα!  :thefinge:

:coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.058
Πόντοι
25.467
Χαχα οχι βρε στο σωστο ατομο το εγραψα  :P

Αλίμονο!

Ποιός άλλωστε να αμφισβητήσει την αλάνθαστη διαίσθησή  σας.  :)

Δεν μου λέτε;  Έχετε και εσείς κληρονομικό χάρισμα σαν τον Μεγαλειότατο;  :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Χαιρετώ την ομήγυρη!!!!

Δυστυχώς για κάποιες λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να απέχω από τις συνήθεις δραστηριότητές μου οπότε θα αναγκαστείτε να υποστείτε την παρουσία μου...

Διαλέγω αυτό το νήμα καθώς διαπιστώνω ότι είναι από τα πιο ποιοτικά.Γίνονται σπιρτόζικοι διάλογοι, υπάρχει μεγάλη γκάμα θεμάτων και δεν υπάρχουν αντιδικίες.Το οποίο μου δημιουργεί το εξής φιλοσοφικό ερώτημα:

Μήπως τελικά η σωστή στάση ζωής, η οποία μαθαίνεται μετά από εμπείρία χρόνων, είναι να γράφουμε στα αρχίδια μας πολλά από τα πράγματα που σήμερα μας φαίνονται σημαντικά και να ασχολούμαστε με ότι μας ευχαριστεί; :think: :think: :think: :think:

ΑΑΑ..και Καλή Σαρακοστή!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
[move]o Astato123 ευχεται σε ολος σας καλη σαρακοστη και καλα γαμισια!!! [/move]

Επισης και χωρις κανενα σημαδια υπερβολης θα σας πω τι ειχε το σαρακοστιανο τραπεζι του astatos123 διοτι μονον ετσι θα καταλαβετε τον λιτο βιο που διαγω!

α.χταποδι ψητο
β.χταποδι ξυδατο
ε. σουπιες τηγανητες
στ.γαριδες ψητες
ζ.γαριδες σαγανακι
η.μυδια σαγανακι
ι.μπροκολακι στον ατμο
ια. πατατουλες τηγανητες
ιβ. ρυζακι στον ατμο.
ιγ. ελιες καλαμων jumbo
ιε.σαρμαδακια

.......με αυτα τα λιγα αλλα με μεγαλη καρδια - και οχι μονο - περασε την Καθαρη Δευτερα!.....  :headbang: και αν ο αγαπημενος του θειος σταματουσε να ειναι τοσο τσιγκουνης ισως καταφερνε να προσθεσει και λιγο μαυρο παλιοχαβιαρι, ενα μουχλιασμενο τυρακι, και ισως ισως λιγο παλιοκρασο!!! .....

άρρωστος είσαι αγόρι μου?

περισσότερα έφαγα εγώ  :P

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαιρετώ την ομήγυρη!!!!

Δυστυχώς για κάποιες λίγες μέρες είμαι αναγκασμένος να απέχω από τις συνήθεις δραστηριότητές μου οπότε θα αναγκαστείτε να υποστείτε την παρουσία μου...

Διαλέγω αυτό το νήμα καθώς διαπιστώνω ότι είναι από τα πιο ποιοτικά.Γίνονται σπιρτόζικοι διάλογοι, υπάρχει μεγάλη γκάμα θεμάτων και δεν υπάρχουν αντιδικίες.Το οποίο μου δημιουργεί το εξής φιλοσοφικό ερώτημα:

Μήπως τελικά η σωστή στάση ζωής, η οποία μαθαίνεται μετά από εμπείρία χρόνων, είναι να γράφουμε στα αρχίδια μας πολλά από τα πράγματα που σήμερα μας φαίνονται σημαντικά και να ασχολούμαστε με ότι μας ευχαριστεί; :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Χαιρετώ την ομήγυρη!!!!

αρχίζεις να μπαίνεις  στο νόημα της ζωής

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

α.χταποδι ψητο
β.χταποδι ξυδατο
ε. σουπιες τηγανητες
στ.γαριδες ψητες
ζ.γαριδες σαγανακι
η.μυδια σαγανακι
ι.μπροκολακι στον ατμο
ια. πατατουλες τηγανητες
ιβ. ρυζακι στον ατμο.
ιγ. ελιες καλαμων jumbo
ιε.σαρμαδακια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Άργησα αλλά τα κατάφερα!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Το ερώτημα είναι αν σε επιρρεάζουν αυτά όμως τι κάνεις;;;

δεν ασχολείσαι για να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου, άλλωστε αυτά θα σε επηρεάζουν διπλά χαλώντας τη ζαχαρένια σου  ;) 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κατσε καλα Βλανταν
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Καλά ρε πανω που είπα δεν υπάρχουν αντιδικίες αρχίσατε τον καυγά;;;

Θα ρωτήσω τον πατέρα μου ανε με είχε τάξει βαφτιστήρι στο Μητσοτάκη!!! :S :S :S :S

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά ρε πανω που είπα δεν υπάρχουν αντιδικίες αρχίσατε τον καυγά;;;

Θα ρωτήσω τον πατέρα μου ανε με είχε τάξει βαφτιστήρι στο Μητσοτάκη!!! :S :S :S :S

Πλακα κανουμε, μη μασας, ο Viking (αν και μπαοκ) ειναι καλο παιδι. Το γελιο ηταν για το "πχιοτικο" νημα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλη συνεχεια!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δεν ασχολείσαι για να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου, άλλωστε αυτά θα σε επηρεάζουν διπλά χαλώντας τη ζαχαρένια σου  ;) 

Αυτό θα το δουλέψω λίγο γιατί δεν το έχω ακόμα αλλά τουλάχιστον έχω κατευθυντήριες!!!

Καλά κι εσύ από το πρωί ούζο;;;Δε σου βγήκαν τα συκώτια;;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πλακα κανουμε, μη μασας, ο Viking (αν και μπαοκ) ειναι καλο παιδι. Το γελιο ηταν για το "πχιοτικο" νημα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλη συνεχεια!

Έτσι ψυχραιμία και νηφαλιότητα θέλω!!!

Αντε μην τα πάρω κι αρχίσω τίποτα Χριστοπαναγίες μεσημεριάτικα!!!!
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom