Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Tι ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε πουστη μου.
Βλεπω την εκπομπη του Παπαδοπουλου τωρα στον Αλφα. Υποτιθεται αποκριατικα, με χαρουμενη τραγουδια.
Και εχει καλεσμενη Πιτσα Παπαδοπουλου (φωναρα κατα τα αλλα) να τραγουδαει Ακη Πανου, και οι καλλεσμενοι  του να διασκεδαζουν και να χαιρονται. Με Ακη Πανου που τα τραγουδια του ειναι να κοβεις φλεβες. (Φοβερα κατα τα αλλα μα οχι για να διασκεδαζεις Αποκριατικα.)
δεν κατάλαβα πολύ γλυκιε μου κωλογερος.. Ωραία τραγούδια έχει εγώ διασκεδαζω κι ας μην είναι χοροπηδηκτουλια. Δεν θα έπρεπε ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Tι ειμαστε εμεις οι Ελληνες ρε πουστη μου.
Βλεπω την εκπομπη του Παπαδοπουλου τωρα στον Αλφα. Υποτιθεται αποκριατικα, με χαρουμενα τραγουδια.
Και εχει καλεσμενη Πιτσα Παπαδοπουλου (φωναρα κατα τα αλλα) να τραγουδαει Ακη Πανου, και οι καλλεσμενοι  του να διασκεδαζουν και να χαιρονται. Με Ακη Πανου που τα τραγουδια του ειναι να κοβεις φλεβες. (Φοβερα κατα τα αλλα μα οχι για να διασκεδαζεις Αποκριατικα.)
τυπε στο δευτερο μερος θα τραγουδησουν πλιατσικα

hanging.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η πίτσα είναι κορυφή ρε πουλι τι σχέση έχει μ πλατσικα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.864
Πόντοι
19.795
δεν κατάλαβα πολύ γλυκιε μου κωλογερος.. Ωραία τραγούδια έχει εγώ διασκεδαζω κι ας μην είναι χοροπηδηκτουλια. Δεν θα έπρεπε ?
Υποτιθεται αγαπη μου, οτι ειναι Αποκριες. Χαθηκαν τοσα χαρουμενα τραγουδια που εχουν τραγουδηθει στην Ελλαδα; Κατι πηγε να γινει στην αρχη, και με καποια τραγουδια του Τσιτσανη λιγο μετα, αλλα μετα το γυσρισε παλι στη κλαψα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υποτιθεται αγαπη μου, οτι ειναι Αποκριες. Χαθηκαν τοσα χαρουμενα τραγουδια που εχουν τραγουδηθει στην Ελλαδα; Κατι πηγε να γινει στην αρχη, και με καποια τραγουδια του Τσιτσανη λιγο μετα, αλλα μετα το γυσρισε παλι στη κλαψα.
από αυτή την άποψη οκ δίκαιο κ εύλογο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.864
Πόντοι
19.795
Ειμαστε ο μονος λαος που διασκεδαζει με "πεντε Ελληνες στον Αδη" και "βρεχει φωτια στη στρατα μου".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κατω απο το σπιτι μου, εχει φερει η ταβερνα ζωντανη μουσικη.
Αυτη τη στιγμη παιζει το "ενα ομορφο αμαξι με δυο αλογα να μου φερετε τα ματια μου σαν κλεισω"  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.864
Πόντοι
19.795
Αμ το αλλο. Καθαρα Δευτερα υποτιθεται οτι ξεκιναει σαρακοστη και νηστεια. Υποτιθεται οτι ενα πιατο φακες π.χ. θα ηταν αρκετο. Ε λοιπον, τετοιο ξεκωλιασμα σε φαγητο, εστω και με νηστισημα, δεν νομιζω να γινεται αλλη μερα του χρονου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αμ το αλλο. Καθαρα Δευτερα υποτιθεται οτι ξεκιναει σαρακοστη και νηστεια. Υποτιθεται οτι ενα πιατο φακες π.χ. θα ηταν αρκετο. Ε λοιπον, τετοιο ξεκωλιασμα σε φαγητο, εστω και με νηστισημα, δεν νομιζω να γινεται αλλη μερα του χρονου.
εχουμε θέμα με το φαγητό σαν λαός επειδή έχουμε κατοχικα συνδρομα. Κάνω τραπέζι για 4άτομα κ φτιάχνω φαΐ για οκτώ..

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

αυτο δεν ειναι νηστεια αλλα κρεπαλη στο μεγιστο βαθμο  :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Καλημερα στα ατιθασα νιατα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Τελικα οι πιο δυσκολες ωρες ειναι η διαδικασια της πεψης απο τα χαραματα της Κυριακης και μετα....  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Ποικιλλια λουκανικα ...
Τι το ηθελα;
Και επιπλεον θα πρεπει να ψοφησω εις κολυμβητικην δεξαμενην αργοτερα για να αποτοξινωθω..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Και επιπλεον εισθε ολοι ονοι και αντι να συμπαρασταθειτε στον χειμαζομενο νηματοθετη, ροχαλιζετε...  :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Ακομη και ο συμπαθεστατος κ. dopamina κοιμαται ... :headbang:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Τελικα οι πιο δυσκολες ωρες ειναι η διαδικασια της πεψης απο τα χαραματα της Κυριακης και μετα....  :headbang:
Καλημέρα. Αν μάλιστα γίνεται και προσπάθεια απώλειας βάρους είναι και ψυχολογικά δύσκολες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Καλημέρα. Αν μάλιστα γίνεται και προσπάθεια απώλειας βάρους είναι και ψυχολογικά δύσκολες!

Οχι. Δεν εχω τετοιο θεμα.
Η πεψις ειναι το βασανο μου...
Σεις παντως φαινεσθε να εισθε ο μονος που με κατανοει.
Οι αλλοι εδω μεσα ειναι χοιροι!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Οχι. Δεν εχω τετοιο θεμα.
Η πεψις ειναι το βασανο μου...
Σεις παντως φαινεσθε να εισθε ο μονος που με κατανοει.
Οι αλλοι εδω μεσα ειναι χοιροι!
Τυχερός τότε! Σας κατανοώ αγαπητέ μου αν και πέραν της πέψης με κατατρέχουν τύψεις κοιλιόδουλης διατροφής σε συνδυασμό με αϋπνίες χαρακτηριστικό ίσως της βεβαρημένης ηλικίας μου ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.442
Πόντοι
26.316
Φρονω οτι ανηκετε στο νημα μας.
Ειμεθα ολοι ηλικιωμενοι - πλην του κ. raopau- και 2-3 ετοιμοθανατοι... οπως π.χ. ο νηματοθετης, ο Αγιος, ο κ. NICK TRIVE...
Ο νηματοθετης κοιμαται λιγο ... τα υπολοιπα θα τα βρειτε στην πορεια...
Ειμεεθα επισης μικροτσουτσουνοι - πλην του κ. raopau!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom