Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.675
- Πόντοι
- 1.406
κατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
κατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
Ε τι να το κάμω έτσικατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...
Μα......γιατι το λεs αυτο ????????Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
γερμανικο ποιος εχει?Ολοι........αλλα με βαρδιεs..............Πχ εγω ειχα την βαρδια 18.00-20.00
Τωρα κανω τσιγαρο και μετα ο δευτεροs γυροs
Ο συμμαθητηs μου............Επειδη γειτνιαζει με το πρωινο εγερτηριογερμανικο ποιος εχει?![]()
μη σου πω τον βολευει κιολαςΟ συμμαθητηs μου............Επειδη γειτνιαζει με το πρωινο εγερτηριο![]()
σαουλ ποτε γαμας?
Βολευει..............Ουτωs η αλλοιωs θα σηκωθειs εκεινη την ωρα για κατουρημα..Η ζημια εχει γινειμη σου πω τον βολευει κιολας![]()
τις ωρες που δε μπαινω εδωσαουλ ποτε γαμας?
μαυρα ματια εχουμε κανει,καλα πρεπει να περνας μωρη κουφαλατις ωρες που δε μπαινω εδω
ναι αλλα δε θα κρατησει καποια στιγμη η προσωρινη τυφλωση που εχει το γκομενακι θα υποχωρησει και θα δει την αληθεια καταματαμαυρα ματια εχουμε κανει,καλα πρεπει να περνας μωρη κουφαλα![]()
Μην το αφησειs να συμβει αυτο..........Οι καβεs ειναι ανοιχτα ολη νυχταναι αλλα δε θα κρατησει καποια στιγμη η προσωρινη τυφλωση που εχει το γκομενακι θα υποχωρησει και θα δει την αληθεια καταματα![]()
Αν ειναι αν πληρωμω τοσα λεφτα μαν υπαρχουν και αλλες λυσειςΜην το αφησειs να συμβει αυτο..........Οι καβεs ειναι ανοιχτα ολη νυχτα![]()
Eννοειs.......................πιο μονιμεs?????????? Ειναι ρισκοΑν ειναι αν πληρωμω τοσα λεφτα μαν υπαρχουν και αλλες λυσεις![]()
Eννοειs.......................πιο μονιμεs?????????? Ειναι ρισκο
http://[URL unfurl="true"]www.profilebrand.com/funny-pictures/category/people/719_moar-wedding-cake.gif[/img[/URL]]
[/quote]Οχι εννοω ποιο κορίτσια απτο σαιτ :2funny: