Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.588
- Πόντοι
- 1.406
κατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
κατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
Ε τι να το κάμω έτσικατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα...
Μα......γιατι το λεs αυτο ????????Αν ήταν έτσι όλες οι γριες της γειτονιάς θ είχαν γκομενο
γερμανικο ποιος εχει?Ολοι........αλλα με βαρδιεs..............Πχ εγω ειχα την βαρδια 18.00-20.00
Τωρα κανω τσιγαρο και μετα ο δευτεροs γυροs
Ο συμμαθητηs μου............Επειδη γειτνιαζει με το πρωινο εγερτηριογερμανικο ποιος εχει?
μη σου πω τον βολευει κιολαςΟ συμμαθητηs μου............Επειδη γειτνιαζει με το πρωινο εγερτηριο
σαουλ ποτε γαμας?
Βολευει..............Ουτωs η αλλοιωs θα σηκωθειs εκεινη την ωρα για κατουρημα..Η ζημια εχει γινειμη σου πω τον βολευει κιολας
τις ωρες που δε μπαινω εδωσαουλ ποτε γαμας?
μαυρα ματια εχουμε κανει,καλα πρεπει να περνας μωρη κουφαλατις ωρες που δε μπαινω εδω
ναι αλλα δε θα κρατησει καποια στιγμη η προσωρινη τυφλωση που εχει το γκομενακι θα υποχωρησει και θα δει την αληθεια καταματαμαυρα ματια εχουμε κανει,καλα πρεπει να περνας μωρη κουφαλα
Μην το αφησειs να συμβει αυτο..........Οι καβεs ειναι ανοιχτα ολη νυχταναι αλλα δε θα κρατησει καποια στιγμη η προσωρινη τυφλωση που εχει το γκομενακι θα υποχωρησει και θα δει την αληθεια καταματα
Αν ειναι αν πληρωμω τοσα λεφτα μαν υπαρχουν και αλλες λυσειςΜην το αφησειs να συμβει αυτο..........Οι καβεs ειναι ανοιχτα ολη νυχτα
Eννοειs.......................πιο μονιμεs?????????? Ειναι ρισκοΑν ειναι αν πληρωμω τοσα λεφτα μαν υπαρχουν και αλλες λυσεις
Eννοειs.......................πιο μονιμεs?????????? Ειναι ρισκο
http://[URL unfurl="true"]www.profilebrand.com/funny-pictures/category/people/719_moar-wedding-cake.gif[/img[/URL]]
[/quote]Οχι εννοω ποιο κορίτσια απτο σαιτ :2funny: