Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Μπαα μπλιζ ουτε μια  :grin: πολλες ριχνω με τα κωλοκρεατα που τρωμε απ'εξω γυρο,μπιφτεκια,λουκανικα!  :S

Ενώ το παρακάτω δεν προκαλεί καμία ενόχληση. Άρα ποίος δεν ξέρει να τρώει;  :think:  :grin:

420823_horny_blonde_bombshell_having_some_fun_part_1_1.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ασχετο αλλα να ξερετε οτι η γατες γυρνανε πισω στα αφεντικα που τις μεγαλωσαν  ;) σημερα ηρθε η γατα που ειχε κανει τα 3 γατακια που με ψωφησαν το καλοκαιρι  :'( απο τοτε ειχα να την δω  :o

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Ασχετο αλλα να ξερετε οτι η γατες γυρνανε πισω στα αφεντικα που τις μεγαλωσαν  ;) σημερα ηρθε η γατα που ειχε κανει τα 3 γατακια που με ψωφησαν το καλοκαιρι  :'( απο τοτε ειχα να την δω  :o

Γι΄ αυτό λένε ότι οι γάτες γνωρίζουν το σπίτι και το σκυλί το αφεντικό του...
Άρα ποιο είναι πιο πιστό;  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Νοσταλγίες;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γι΄ αυτό λένε ότι οι γάτες γνωρίζουν το σπίτι και το σκυλί το αφεντικό του...
Άρα ποιο είναι πιο πιστό;  ;)
Το ιδιο ειναι πανω,κατω...με γνωρισε η γατα αμεσως και εκατσε να την χαιδεψω,νταξει πεινουσε και λιγο  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μόνο και μόνο επειδή πεινούσε ...  ;)
οχι μπλιζ λαθος κανεις, Εχω γατες απο μικρος...καποτε βρηκα μια και την πηρα σπιτι την μεγαλωσα την ειχα περιπου 7 χρονια μεχρι που την εριξαν φολα,οταν ελειπα ενα σ/κ οι αναδροι γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να την πειραξουν οσο ημουν κοντα.(τον λογο δεν τον εμαθα ποτε)αυτη η γατα μπλιζ ξερεις τι εκανε για μενα,πηγε επιασε μια δεκαοχτουρα και την εφερε μπροστα στην πορτα του σπιτιου και φωναζε να βγω εξω  :o μολις πηγα κοντα καθοταν και περιμενε σαν να με ελεγε, φατην  :grin: την πηγα πιο περα να την φαει αυτη και δεν την πειραξε..ετσι ειναι η γατες  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.080
Πόντοι
25.467
Ένας αέρας φυσούσε κείνη τη νύχτα.
     Η δημοσιά φιδοσέρνονταν ατέλειωτη - σαν μιαν αιωνιότη - στο κάμπο. Εβούιζαν οι καλαμιές κρύο έκανε.
     Κι' αυτός προχωρούσε. 
     Ήταν παραδομένος στο δρόμο του, σαν ο στραβός στο αιώνιο σκοτάδι· επήγαινε - όλο πήγαινε - σαν μια ψυχή μεσ' στην ερημία του χρόνου.
     Τον είχαν παρεξηγήσει οι ανθρώποι· η σκόνη τον είχε κάνει κατάσπρο, κι ο δρόμος - αχ θεέ μου - ο δρόμος ποτέ δε θα τέλειωνε. Δεν αιστάνονταν τίποτε· μήτε χαρά μήτε λύπη· αδιάφορος ήτανε κι' ήσυχος· γιατί; μήπως δεν ήτανε η δημιουργία στη θέση της; ή μην είχε αντίρηση για το νόμο της έλξης; η σιωπή τον εγνώριζε, οι νύχτες τον ξέραν· ήταν της ερημιάς το λουλούδι.
     Ο κόσμος αργά· τα πράγματα αφιμένα στο πάει τους· να δημιουργούνται οι ορίζοντες· να γεννιέται ο χρόνος· οι τόποι, οι εποχές να πηγαίνουνε. Ξέρετε πως περπατάνε στη γη; να, πηγαίνουν· τίποτ' άλλο πηγαίνουν σε προϋπαντάνε τα όρια σε ακολουθάνε πίσω οι δρόμοι κι' οι πολιτείες - σου τραγουδάνε βαθειά. Έχει ένα χτύπο το χάος· έχει ένα σφυγμό το κενό· και μόνο οι ώρες σωπαίνουν· και μόνο οι καιροί δε μιλούν. Η αιωνιότη σε κυτάζει και σκέφτεται· τα πλάτη, οι απόστασες, είναι αφιερωμένα στο βάδη σου· αναθυμιάζει μ' ευλάβεια κάτ' απ' το βήμα σου η γη.
     Έτσι πάνε· όλο ίσα και ντρίτα· άκρη άκρη στις σιδεροτροχιές, στα ποτάμια, άκρη-άκρη στους ωραίους γιαλούς· πάντα δημοσά κι' όλο κάμπο· δεν ανεβοκατεβαίνουν οι δρόμοι, δεν παν οι στράτες λοξά· για σένα δεξά ή ζερβά να διαβαίνουν τα όρη, να εξελίσονται οι θάλασσες· η καμπύλη, η ευθεία, κι' ο κόσμος αργά· η αιωνιότη πιστώνει. Η φυγόκεντρη δύναμη ας είναι ένα παραμύθι των κύκλων, και μόνο μια γραμμή κατακόρυφη νάσαι συ στις στροφές· έτσι· όπως πάνε οι δρόμοι μονάχοι τους, όπως στέκουν τα βράχια.
     Κι' αυτός προχωρούσε.

«Το κοινό με έχει αγαπήσει γιατί είμαι αυθόρμητη, παρορμητική και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ θέλω να μιλάω από εδώ και πέρα μόνο για τη δουλειά μου. Να πω με ποιον εμφανίζομαι, πότε εμφανίζομαι, ότι είμαι στο στούντιο και πως τέλος του μήνα έχω απονομή εξαπλού πλατινένιου για το "Come Back". Έγινε εξαπλό πλατινένιο. Και αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στο "Μαργαρίτες Live" στη Συγγρού με τον Αλέκο Ζαζόπουλο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. [...] Το θέμα είναι πως πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή να βγάλω προς τα έξω τη δουλειά μου, η οποία δεν βγαίνει όπως θέλω εγώ. Έχω απέναντι μου έναν καταπληκτικό κύριο που γνωρίζω χρόνια, που λέγεται Θέμης Γεωργαντάς. Κάποια στιγμή μιλήσαμε μαζί και μου είχε πει "Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, τραγούδα μόνο. Μη μιλάς, μην απαντάς, γιατί εμείς σε θέλουμε έτσι". [...] Αν δεν έκανα διάφορα, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική αυτή τη στιγμή. Το ένας λάθος φέρνει το άλλο».

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
οχι μπλιζ λαθος κανεις, Εχω γατες απο μικρος...καποτε βρηκα μια και την πηρα σπιτι την μεγαλωσα την ειχα περιπου 7 χρονια μεχρι που την εριξαν φολα,οταν ελειπα ενα σ/κ οι αναδροι γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να την πειραξουν οσο ημουν κοντα.(τον λογο δεν τον εμαθα ποτε)αυτη η γατα μπλιζ ξερεις τι εκανε για μενα,πηγε επιασε μια δεκαοχτουρα και την εφερε μπροστα στην πορτα του σπιτιου και φωναζε να βγω εξω  :o μολις πηγα κοντα καθοταν και περιμενε σαν να με ελεγε, φατην  :grin: την πηγα πιο περα να την φαει αυτη και δεν την πειραξε..ετσι ειναι η γατες  ;)

:thumbsup:  :cheesy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
«Το κοινό με έχει αγαπήσει γιατί είμαι αυθόρμητη, παρορμητική και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ θέλω να μιλάω από εδώ και πέρα μόνο για τη δουλειά μου. Να πω με ποιον εμφανίζομαι, πότε εμφανίζομαι, ότι είμαι στο στούντιο και πως τέλος του μήνα έχω απονομή εξαπλού πλατινένιου για το "Come Back". Έγινε εξαπλό πλατινένιο. Και αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στο "Μαργαρίτες Live" στη Συγγρού με τον Αλέκο Ζαζόπουλο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. [...] Το θέμα είναι πως πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή να βγάλω προς τα έξω τη δουλειά μου, η οποία δεν βγαίνει όπως θέλω εγώ. Έχω απέναντι μου έναν καταπληκτικό κύριο που γνωρίζω χρόνια, που λέγεται Θέμης Γεωργαντάς. Κάποια στιγμή μιλήσαμε μαζί και μου είχε πει "Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, τραγούδα μόνο. Μη μιλάς, μην απαντάς, γιατί εμείς σε θέλουμε έτσι". [...] Αν δεν έκανα διάφορα, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική αυτή τη στιγμή. Το ένας λάθος φέρνει το άλλο».

[move]Πγιότητα![/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom