Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
που ειναι ο αστατος πειναω

:think: καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!  :grin:

[move]καλησπεριζω τα τιμημενα - λεμε τωρα!! -  γηρατια του θρεντ!   :thefinge: Τι κανετε γεροτσουτσουνοι!? !  :jerking:[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:think: καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!  :grin:

[move]καλησπεριζω τα τιμημενα - λεμε τωρα!! -  γηρατια του θρεντ!   :thefinge: Τι κανετε γεροτσουτσουνοι!? !  :jerking:[/move]
εσυ με καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα ονοματος  :grin: καλως τον

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:2funny: παλι μλκ αμολας..δλδ για σενα η ευχαριστησει στο σεξ ειναι να τον παιζεις  :grin:
να βγαζω γουστα στο σεξ με τον συντροφο που θελω αυτο ειναι η απολαυση. εσυ λες εγω παω στις πουτανες και τα κανω αυτα και δεν τα κανω με την κοπελα μου οποτε θεωρω οτι σου αρεσουν αλλα δεν τα κανεις στην σχεση σου τα κανεις μονο στα μπουρδελα. αυτο λοιπον θεωρεις ειναι καλο; να βγαζεις γουστα με πουτανες αλλα οχι με την μελλουσα συζυγο; εμενα μου φαινεται τραγικο  :dunno:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
εμενα μου φιανεται τγαγικο να μη μπογω ναπω το γο! και ναμε γαλλος!

:grin: :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να βγαζω γουστα στο σεξ με τον συντροφο που θελω αυτο ειναι η απολαυση. εσυ λες εγω παω στις πουτανες και τα κανω αυτα και δεν τα κανω με την κοπελα μου οποτε θεωρω οτι σου αρεσουν αλλα δεν τα κανεις στην σχεση σου τα κανεις μονο στα μπουρδελα. αυτο λοιπον θεωρεις ειναι καλο; να βγαζεις γουστα με πουτανες αλλα οχι με την μελλουσα συζυγο; εμενα μου φαινεται τραγικο  :dunno:
Για συγκεκριμενο πραγμα μιλαμε πριν το σεξ,στις τανες αν θες να ξες δεν εχεις πολυ χρονο οπως στο κρεβατι με την κοπελα σου οποτε ειναι μονοδρομος αυτο που λεμε.. καταλαβες στουρναρι  :uglystupid:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Μπορεί να μην έχει γκόμενα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για συγκεκριμενο πραγμα μιλαμε πριν το σεξ,στις τανες αν θες να ξες δεν εχεις πολυ χρονο οπως στο κρεβατι με την κοπελα σου οποτε ειναι μονοδρομος αυτο που λεμε.. καταλαβες στουρναρι  :uglystupid:
οποτε απο οσο καταλαβαινω στο σεξ κανεις τα βασικα. αν κατι φευγει απο το κλασσικο ... δεν  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
οποτε απο οσο καταλαβαινω στο σεξ κανεις τα βασικα. αν κατι φευγει απο το κλασσικο ... δεν  :grin:

'Ολοι γουστάρουν πικάντικες καταστάσεις, αλλά ο πάγος δεν σπάει σε όλα τα ζευγάρια. Σε κάποια δεν σπάει και ποτέ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.470
Πόντοι
26.316
Σχεδόν φτάσαμε!

6000.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
νταξ στον βικινγκ τα λεω γιατι τον κοβω συντηρητικουρα στο σεξ  :grin:
Παλι καλα που δεν ειμαι απελευθερωμενος σαν κι εσενα ..να καθομαι με το πουλι στο χερι και να διαβαζω ολη μερα κριτικες στο μπου. και μετα να το παιζω προχω!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom