erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αυτο δεν μου αρεσει ομωςΠάντως, κυρία, αν ζητήσετε φωτο από τον κ. raopau, θα σας στείλει κάτι παρόμοιο με το παρακάτω:
αυτο δεν μου αρεσει ομωςΠάντως, κυρία, αν ζητήσετε φωτο από τον κ. raopau, θα σας στείλει κάτι παρόμοιο με το παρακάτω:
Και το αμάξι του επίσης...
http://[URL unfurl="true"]www.hdnicewallpapers.com/Walls/Big/Lamborghini/Luxury_Car_Lamborghini_Tron_Aventador_Black_HD_Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :vomit:
Τωρα που ειπες για γυμνο, εχω μια χοντρη φιλη που αν την γνωρισεις λιγο και αρχισεις να την λες κανα δυο μλκ αμεσω σε ζηταει να την στειλεις φωτο τον πουτσο σ ασε μεγαλο σουργελο.. πηγε να με το κανει και μενα και της το κοψα. Μιλαμε για τερμα αγαμητει λογο παχους βεβαια γιατι στο προσωπο ειναι ομορφουλα.ειναι δυνατον ρε συ να ζητησω αντρες ενω εδω μεσα ειστε ολοι αντρες; θα βαρατε το κεφαλι σας στο τοιχο..εξαλλου αν θελω σας ζηταω γυμνες φωτο
Άφωνοι όλοι;
Κατάλαβα ... ...
Tίποτα δεν καταλάβατε!
Για εμετό τρέχουμε όλοι! Που να προλάβουμε να γράψουμε;
και συ γιατι κανεις φιλες γυναικες που σου ζητανε το πουτσο σου;Τωρα που ειπες για γυμνο, εχω μια χοντρη φιλη που αν την γνωρισεις λιγο και αρχισεις να την λες κανα δυο μλκ αμεσω σε ζηταει να την στειλεις φωτο τον πουτσο σ ασε μεγαλο σουργελο.. πηγε να με το κανει και μενα και της το κοψα. Μιλαμε για τερμα αγαμητει λογο παχους βεβαια γιατι στο προσωπο ειναι ομορφουλα.
μπλιζ σορρυ μου φαινεται τεραστια καγκουρια πρωτον και δευτερον αυτο το αυτοκινητο μονο αντρας 25 ετων, μπορω να δω να το οδηγειΛάθος!
Ωραιότατο αυτοκίνητο!!!
Tίποτα δεν καταλάβατε!
Για εμετό τρέχουμε όλοι! Που να προλάβουμε να γράψουμε;
και συ γιατι κανεις φιλες γυναικες που σου ζητανε το πουτσο σου;
http://[URL unfurl="true"]www.newgrandmaphotos.com/galleries/2015/10/hot-thrilling-sexy-granny-pretty-woman/hot-thrilling-sexy-granny-pretty-woman-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:bigdick:
εγω νομιζω θελει να της τον σφυριξειΓια να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα.
μπλιζ σορρυ μου φαινεται τεραστια καγκουρια πρωτον και δευτερον αυτο το αυτοκινητο μονο αντρας 25 ετων, μπορω να δω να το οδηγει