erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αν ειναι να διαβαζω δεν μπαινω στο μπου διαβασμα εχω και οξωΜάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσετε την πρώτη ανάρτηση του νήματος αυτού!
αν ειναι να διαβαζω δεν μπαινω στο μπου διαβασμα εχω και οξωΜάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσετε την πρώτη ανάρτηση του νήματος αυτού!
αν ειναι να διαβαζω δεν μπαινω στο μπου διαβασμα εχω και οξω
επισηςζηλευειςθέλεις την πεθερα του
Μπλιζ θα με κανεις μια χαρη
Να μαζεψεις λιγο την αποτιστη γιατι θα χειροδικισω σε γυναικα και δεν το συνηθιζω.Παρακαλώ! Να ακούσω.
Να μαζεψεις λιγο την αποτιστη γιατι θα χειροδικισω σε γυναικα και δεν το συνηθιζω.
ας τον μπλιζ στον βασιλοφρωνα να πεις αν μου το πει αυτος θα σε αφησω ησυχοΝα μαζεψεις λιγο την αποτιστη γιατι θα χειροδικισω σε γυναικα και δεν το συνηθιζω.
Μ'αρεσει ασυμαζευτη Βικινγκγ,ντηλ γουιθ ιτΝα μαζεψεις λιγο τηναποτιστηγιατι θα χειροδικισω σε γυναικα και δεν το συνηθιζω.
Αυτην την ειχα παρει πριν χρονια στο α.γ 4 πριν παει λα φαμ τοτε που πρτοεμφανιστηκε στην πολη...απο τι θυμαμαι ξεπετα ηταν.
Ο βασιλοφρωνας και ο μπλιζ ειναι σοβαρα ατομα,απορω πως καθονται και ασχολουνται μαζι σου τοσο καιροας τον μπλιζ στον βασιλοφρωνα να πεις αν μου το πει αυτος θα σε αφησω ησυχο
αυτο ειναι το πιο σωστο που ειπεςΟ βασιλοφρωνας και ο μπλιζ ειναι σοβαρα ατομα,απορω πως καθονται και ασχολουνται μαζι σου τοσο καιρο
Νομιζω εχεις σχηματισει την λαθος εντυπωση για μεναΟ βασιλοφρωνας και ο μπλιζ ειναι σοβαρα ατομα,απορω πως καθονται και ασχολουνται μαζι σου τοσο καιρο
Ε θα περασαν και 4-5 χρονια απο τοτε κ.μπλιζΈχετε <πάρει> τόσες πολλές που μετά δυσκολίας τις ενθυμείστε!
αυτο ειναι το πιο σωστο που ειπες
Νομιζω εχεις σχηματισει την λαθος εντυπωση για μενα