Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Δε ξερω μαν...εμενα τα χρονια της ξηρασιας μου φανηκανε σαν απειρο παντοςΑκομα κι ετσι.....Τι ειναι 15 χ μπροστα στο απειρο/???? Στα 84 γκαστρωνουμε και νεωτερη (40αρα) αμα λαχει ναουμε
Σε ολουs ετσι μοιαζει...............Ειναι σαν ενα βαρελι που αφου μπουχτισειs απ το μελι στην αρχη , καταληγειs ..............φαντασου την συνεχειαΔε ξερω μαν...εμενα τα χρονια της ξηρασιας μου φανηκανε σαν απειρο παντος
Το μόνο βαρέλι που ψήνομαι να γνωρίσω είναι το βαρέλι με την hawardenΣε ολουs ετσι μοιαζει...............Ειναι σαν ενα βαρελι που αφου μπουχτισειs απ το μελι στην αρχη , καταληγειs ..............φαντασου την συνεχεια
Το μόνο βαρέλι που ψήνομαι να γνωρίσω είναι το βαρέλι με την hawarden
oχι ρε τυπε :S γιατι το λες αυτο?αυτός με τη φόρα που πήρε θα μας γαμήσει όλους :-
--------->
*Καλησπέρα σας
Ναι καλά με την άνοια που κυκλοφορεί εδω μέσα μην είσαι και πολύ σίγουρος αν πέρασε η τσκινοπέμπτη ή αν έρχεται.....Ουυουουουου τωωωωωωωωρα η Τσικνοπεφτη??? Εχει χωνευθει παραυτα
Τωρα στρωνουμε στομαχι για πικλεs καλαμαρια λαγανεs και ταραμαδεs .....Μετα θα γινει δονταναπαυση για τα κοψιδια του Πασχα
Καλα .........Η ανοια δεν γνωριζει γιορταδεs....Σε κανει να τρωs Πασχαλιατικα φαβα και την καθημερνη κοκορετσι ....Ναι καλά με την άνοια που κυκλοφορεί εδω μέσα μην είσαι και πολύ σίγουρος αν πέρασε η τσκινοπέμπτη ή αν έρχεται.....
ειχες πασαλειψει το μουνι με τιποτα κρέμες ;εχω εντονο κνησμο στα χερια ξερετε γιατι;
χοντροδεν τον κοβω για καβλι χωρις να θελω να τον θίξω
Σιγα μην ξαναμπει η Μαριαννα.
καλε καλως τα μου............................................................καλως τα
Δήλωση Μεγαλειοτάτου την 1η Μαρτίου τρέχοντος έτους:
8 ημέρες μετά την παραπάνω δήλωση:
καλημέρα
υποκλίνομαι σε άγιο και στις μαντικές του ικανότητες
μην το παραχέζουμε
απλά η ικανότητα των γερόντων που πάσχουν από άνοια να θυμούνται τα παλιά, μας βολεύει