Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Συνουσιάζεται ή όχι ο κ. dopamina; Και αν ναι, με ποιες; Εργαζόμενες στο Μεταξουργείο ή CTs & CGs;
Ιδού το ερώτημα που πλανάται τα τελευταία λεπτά στον ιστότοπο τούτο.
Το νήμα γνωρίζει την ακριβή απάντηση αλλά βέβαια δεν δημοσιοποιούμε προσωπικά δεδομένα.
Διαβεβαιώνουμε όμως ότι ο κ. dopamina συνουσιάζεται!  :)

Μιλάς με γρίφους γέροντα  :sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Συνοψίζουμε και ανακεφαλαιώνουμε τις σημερινές εργασίες του νήματος.

115324455.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
επισκεψη σε μεγαλο  νοσοκομειο  σε ασθενη θαλαμος χωρις χαρτι χωρις σαπουνι να πλυνεις τα χερια σου χωρις αντισηπτικο ετοιμμοροπα τα παντα διαλυμενα τα υπολοιπα και πιο σοβαρα ουτε θελω να τα διανωηθω τετελεσται αυτη η χωρα μενει μονο η ταφοπλακα να σκεπαστει....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
επισκεψη σε μεγαλο  νοσοκομειο  σε ασθενη θαλαμος χωρις χαρτι χωρις σαπουνι να πλυνεις τα χερια σου χωρις αντισηπτικο ετοιμμοροπα τα παντα διαλυμενα τα υπολοιπα και πιο σοβαρα ουτε θελω να τα διανωηθω τετελεσται αυτη η χωρα μενει μονο η ταφοπλακα να σκεπαστει....
αι μαλακιαι πληρωνονται τυπε μου
αφου ο πανσοφος ελληνικος λαος ηθελε να ζησει την πρωτη φορα αριστερα και την ελπιδα που ερχεται, θα το ζησει μεχρι τελους
θα μου πεις ελλειψεις δεν υπηρχαν στα νοσοκομεια με τους προηγουμενους;
θα σου πω υπηρχαν. δε γινεται να πτωχευσει ενα κρατος και να μην υπαρχουν ελλειψεις.
αλλα η σημερινη απολυτη καταντια και το τσιρκο που ζουμε δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση
και οποιος ειναι δικαιος ανθρωπος πρεπει να παραδεχτει οτι το 2014 ηταν τα πραγματα καλυτερα σε σχεση με σημερα απο ολες τις αποψεις, κοινωνικα, οικονομικα, μεταναστευτικο κλπ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επισκεψη σε μεγαλο  νοσοκομειο  σε ασθενη θαλαμος χωρις χαρτι χωρις σαπουνι να πλυνεις τα χερια σου χωρις αντισηπτικο ετοιμμοροπα τα παντα διαλυμενα τα υπολοιπα και πιο σοβαρα ουτε θελω να τα διανωηθω τετελεσται αυτη η χωρα μενει μονο η ταφοπλακα να σκεπαστει....
εγω αν αρρωστήσω να με θάψετε κατευθείαν δεν θελω ταλαιπωρία  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αι μαλακιαι πληρωνονται τυπε μου
αφου ο πανσοφος ελληνικος λαος ηθελε να ζησει την πρωτη φορα αριστερα και την ελπιδα που ερχεται, θα το ζησει μεχρι τελους
θα μου πεις ελλειψεις δεν υπηρχαν στα νοσοκομεια με τους προηγουμενους;
θα σου πω υπηρχαν. δε γινεται να πτωχευσει ενα κρατος και να μην υπαρχουν ελλειψεις.
αλλα η σημερινη απολυτη καταντια και το τσιρκο που ζουμε δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση
και οποιος ειναι δικαιος ανθρωπος πρεπει να παραδεχτει οτι το 2014 ηταν τα πραγματα καλυτερα σε σχεση με σημερα απο ολες τις αποψεις, κοινωνικα, οικονομικα, μεταναστευτικο κλπ.
πουλι!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
ειμαι στο πεζοδρομιο απο μικρο παιδι και δεν ειμαι και μικρος  τετοια καταντια παρακμη διαλυση  παντου στα παντα δεν την εχω ξαναζησει

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ειμαι στο πεζοδρομιο απο μικρο παιδι και δεν ειμαι και μικρος  τετοια καταντια παρακμη διαλυση  παντου στα παντα δεν την εχω ξαναζησει
Κάθε περισυ και καλύτερα θυμάμαι να λέγεται πάντα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/Lily-Aldridge-570-800x500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπλιζ δεν κάνει για σένα αυτή άσε να την παντρευτώ εγώ τώρα και στη δίνω να την παντρευτείς εσύ σε 30 χρόνια  ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom