Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.621
- Πόντοι
- 1.406
τη σκορδαλια με πατατα τη θελωη αληθεια ειναι οτι φτιαχνω υπεροχη σκορδαλια και μπακαλιαρο τοσο τηγανητο με κουρκουτι θαυμαστο οσο και κατσαρολας. ευχαριστω
τη σκορδαλια με πατατα τη θελωη αληθεια ειναι οτι φτιαχνω υπεροχη σκορδαλια και μπακαλιαρο τοσο τηγανητο με κουρκουτι θαυμαστο οσο και κατσαρολας. ευχαριστω
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχατη σκορδαλια με πατατα τη θελω
Το σκορδο κανει καλο...
Το σκορδο κανει καλο...το καλο ειναι οτι τρως σκορδαλια
τι λεει; που χαθηκες; σπιτι δεν εχεις;Το σκορδο κανει καλο...
τι λεει; που χαθηκες; σπιτι δεν εχεις;
τι το νου του μωρε, εδω μου λεει κατι ιστοριες οτι παω να βρω τον θεο μπουκι που διδιαξε τον τζογο στην ανθρωποτητα και κατι αλλα και κατσε με λεει εσυ εδω να περιμενεις θα ερθω . και λειπει 3-4 μερεςωχ! αρχισαν τα οργανα!!
βασιλικε το νου σου!!
Τρεχω για δουλειες !!Σπιτι ανοιξαμε,εχωμεν εξοδα υποχρεωσειςτι λεει; που χαθηκες; σπιτι δεν εχεις;
τι το νου του μωρε, εδω μου λεει κατι ιστοριες οτι παω να βρω τον θεο μπουκι που διδιαξε τον τζογο στην ανθρωποτητα και κατι αλλα και κατσε με λεει εσυ εδω να περιμενεις θα ερθω . και λειπει 3-4 μερες
τωρα προσπαθει να μου μαθει τον θεο τσι -μπουκι γιατι λεει πρεπει να πιστευω σε αυτόνΜπορεί ο Θεός Μπούκι να του πήρε όλα τα λεφτά και να έπρεπε να γυρίσει με ωτοστόπ.
Ανθρωποι είμαστε, όλαμπορούν να συμβούν.
τωρα προσπαθει να μου μαθει τον θεο τσι -μπουκι γιατι λεει πρεπει να πιστευω σε αυτόν
Εξαίρετος ο κ. Βασιλόφρων!
Άνθρωπος με αρχές και αξίες!!!
χμ... εχεις και συζυγικες υποχρεωσεις ομωςΤρεχω για δουλειες !!Σπιτι ανοιξαμε,εχωμεν εξοδα υποχρεωσεις
η αληθεια ειναι οτι φτιαχνω υπεροχη σκορδαλια και μπακαλιαρο τοσο τηγανητο με κουρκουτι θαυμαστο οσο και κατσαρολας. ευχαριστω
τη σκορδαλια με πατατα τη θελω
λιγο σκορδαλια να καρδαμωσω και σου ρχομαιχμ... εχεις και συζυγικες υποχρεωσεις ομως
καλη ειναι και αυτη δε λεω,αλλα γουστα ειναι αυταμε ψωμί είναι καλύτερη