eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν τοδα.....Αλλωστε ειμαι αγνοs απο φυσικου μου και δεν παει το μυαλο μου στο πονηροάλλο εννοεί, δεν είδες το πονηρό χαμόγελο??
καλό βράδυ!
Εισαι πολυ σαδομαζο τυποςΛογαριασμο, απολυτηριο, εφορια, εξωση. δικογραφια τι ???
Δεν φταιω εγω......η κενωνια φταιει. Σε βαζει σ ενα λουκι σε ζπρωχνει και........Εισαι πολυ σαδομαζο τυπος
Να 'μαι κι εγώ!!! Η Έρι είναι μέσα;
Δεν μπορει τωρα....Ξεφυλλιζει τα περιοδικα για κουρτινεsΠου είσαι μαντάμ;Ολο πρωί κυκλοφορείς στο bou;;;Να συγχρονιστούμε επιτέλους!!!
Δεν μπορει τωρα....Ξεφυλλιζει τα περιοδικα για κουρτινεs
Πεστο ψεμματα.......Αλλα βλεπειs για να σου γραψουν τα φαρμακα στο ΙΚΑ ξυπνανε απ τα 7 χαραματα....Μεσημεριανο στιs 12Αφου δεν καθαρίζει μπάμιες για αύριο συγχωρείται!!!
Ρε πούστη μου μόνο πρωί μπαίνει τελικά το σάψαλο πότε να την προλάβω;;;!!! :- :- :- :- :-
Είναι βλέπεις κι αυτά τα γερόντια παιδιά του φούρναρη!!!Ξυπνάνε από τις 4!!!
Πεστο ψεμματα.......Αλλα βλεπειs για να σου γραψουν τα φαρμακα στο ΙΚΑ ξυπνανε απ τα 7 χαραματα....Μεσημεριανο στιs 12
Υπνο μεχρι 3....Τατιανα λαιβ μεχρι 5...ΚΑΠΗ μεχρι 8 και υπνοs απ τιs 9.....Βαρυ προγραμμα σκεψου λιγο
Κι εγω οσο ημανε φοιτητηs....μεχρι προπερσυ δλδ .....ξυπναγα νωριs .........το απογευμαΜωρέ δεν είναι αυτό...Έχουν κολλήματα οι γενιές αυτές!!!
Εμένα η μάνα μου όταν πήγαινα σχολείο με ξύπναγε ακόμα και το Σάββατο από τις 9 το πρωί!!!Μέχρι τι ώρα θα κοιμάσαι;Σήκω!!!
Μετά που της έβαλα χέρι ερχόταν κι έκανε επίτηδες φασαρία έξω από την πόρτα μου για να ξυπνήσω!!!Ομηρικοί καυγάδες!!!!