erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πως δεν βγήκες πουλί μου εσύ απόψε ?θ κλαίνε τα γκομενακιαΚατάλαβα!!! Χαλασμένη η νύφη!!!Τουλάχιστον προίκα έδωσε ο κύρης σου;;;
πως δεν βγήκες πουλί μου εσύ απόψε ?θ κλαίνε τα γκομενακιαΚατάλαβα!!! Χαλασμένη η νύφη!!!Τουλάχιστον προίκα έδωσε ο κύρης σου;;;
πως δεν βγήκες πουλί μου εσύ απόψε ?θ κλαίνε τα γκομενακια
Μπορει να μιλησει???? θελω να πω ...σέβομαι τον γάμο μου κ μου απαγορεύεται ν μιλώ γιαυτό. Ρώτα τον ίδιο
αυτός με κάνει ότι θέλει όχι εγώ λαιφ μουΜπορει να μιλησει???? θελω να πω ...του εβγαλεs το φιμωτροτου επιτρεπειs???
αχαχαχαχ ναι ναι αλλά στερεις το κόσμο από την παρουσία σουΕίμαι πάνω από το μπουκάλι και πίνω ασταμάτητα επειδή πήρες άλλον!!!Κακούργα!!!
Με πήρε ή ώρα με τις μαγειρικές μου ανησυχίες και άλλωστε έχω δηλώσει και καταναγκαστικός τροφοδότης Συριζαίικων λαθρομεταναστευτικών φαντασιώσεων όπότε είπα να κάνω λίγο κράτει!!
αχαχαχαχ ναι ναι αλλά στερεις το κόσμο από την παρουσία σου
Χρησιμοποιει το σεξ για να σ εκμεταλλευεταιαυτός με κάνει ότι θέλει όχι εγώ λαιφ μου
τον άθλιο.. ΑχαχαχαχΧρησιμοποιει το σεξ για να σ εκμεταλλευεται
Ε όχι αλλά ακούμε εμείς από τις ιστορίες που γράφεις. Πες καμία ρε αλτης ν γουστάρουμεΠροφυλάσσω εννοείς;;;
τον άθλιο.. Αχαχαχαχ
ποτέ απομιμησεις..Δε μας είπες τελικά;Τα στέφανα ήταν σε απομίμηση βασιλικής κορώνας;;;
Ε όχι αλλά ακούμε εμείς από τις ιστορίες που γράφεις. Πες καμία ρε αλτης ν γουστάρουμε
πες ιστοριουλα μάνα μουΣε μουα;;;Φήμες φήμες!!!Προσπαθώ να βγάλω γκόμενα μόνο από το bou!!!
ποτέ απομιμησεις..
Ε όχι κ σουπια το ερακι..Κάτι έχεις διαβάσει εσύ πονηρή σουπιά που δε θυμάμαι ότι το έχω γράψει...!!!!
Κι έχω γράψει και πολλά τόσα χρόνια εδώ μεσα!!! :S :S :S :S
πες ιστοριουλα μάνα μου
Ε όχι κ σουπια το ερακι..
γατάκιΓαρίδα;;;;
γατάκι