raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.886
- Πόντοι
- 5.006
ναι αλλα εσυ πηρες την καλη...ο αλλος εχει τον κατιμαδε τον παω επειδή γαμάει πιο συχνα από μένα
ναι αλλα εσυ πηρες την καλη...ο αλλος εχει τον κατιμαδε τον παω επειδή γαμάει πιο συχνα από μένα
Και εγώ ήμουν μέχρι που βρήκα τη λύση..βάζω κάνα φίλο μου να με πέρνει κάθε 5 λεπτά στο τηλέφωνο και σταματάμε..στο τέλος της φαίνεται λες και το κάναμε μια ώρα..Μπορει ναναι γρηγοροχυσακιαs .....Μην τουs ζηλευειs αυτουs
Ο κατιμάς πρέπει νάνε ανωμαλιάρης...σίγουρα δίνει και κώλο αβέρταναι αλλα εσυ πηρες την καλη...ο αλλος εχει τον κατιμα
τυπε γαμιεστε και ταυτοχρονως στο σπιτι, ο καθενας στο δωματιο του???Ο κατιμάς πρέπει νάνε ανωμαλιάρης...σίγουρα δίνει και κώλο αβέρτα
Ναι αλλα ετσι θα πληρωνει πολλα στον ΟΤΕΚαι εγώ ήμουν μέχρι που βρήκα τη λύση..βάζω κάνα φίλο μου να με πέρνει κάθε 5 λεπτά στο τηλέφωνο και σταματάμε..στο τέλος της φαίνεται λες και το κάναμε μια ώρα..
όχι πρέπει να πετύχεις άδειο σπίτι αλλιώς είναι σα τα μπουρδέλα πρέπει να περιμένεις στο σαλόνι :-τυπε γαμιεστε και ταυτοχρονως στο σπιτι, ο καθενας στο δωματιο του???
πουσι σοβαρεψου καμαρι μου..
σε παρομοιο ρε πουσι με γαμησια κ ετσι.αυτο μου ρθε στο μυαλο
τον κρουζ να ψαχνει για στολη βραδυατικα για να παει στο παρτυ
εσυ σε τι παρτυ θα πας???
σε παρομοιο ρε πουσι με γαμησια κ ετσι.
ξερεις που θα βρω μια περουκα τωρα μη φαω τη πορτα στη μαπα?
σε παρομοιο ρε πουσι με γαμησια κ ετσι.
ξερεις που θα βρω μια περουκα τωρα μη φαω τη πορτα στη μαπα?
Έχει κάτι μαγαζιά που πουλάνε αποκριάτικα κ μένουν ανοιχτά αυτές τις μέρες ως αργά