κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.950
- Πόντοι
- 19.795
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια[move]χαιρετω τα τιμημενα γηρατια του Θρεντ! τι κανετε σκατογεροι!? [/move]
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια[move]χαιρετω τα τιμημενα γηρατια του Θρεντ! τι κανετε σκατογεροι!? [/move]
Μία χαρά, ανηψιέ!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμείς, οι υπέργηροι, τονωνόμαστε ψυχολογικά όταν οι γύρω μας ενδιαφέρονται για εμάς!
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια
Οχι ακομη. Εχω αλλες τρεις νυχτεςγερακο !
επεστρεψες μωρη σκουρια!?
Οχι ακομη. Εχω αλλες τρεις νυχτες
ενα θειο τον εχω! τι ειμαι εγω !? κανενα αχαρηστο μελετι!!
το ψαρι και απο τις δυο πλευρεςκαμμια καλη προταση για σημερα! τι να ψησω!?
καμμια καλη προταση για σημερα! τι να ψησω!?
Τις αναρτήσεις σας προς το νηματοθέτη μπορείτε να τις διανθίζετε με επαινετικές λέξεις του τύπου: < οργανωτικός, αξιόπιστος, τολμηρός, εφευρετικός, ψύχραιμος, ευαίσθητος, παρατηρητικός, φερέγγυος, ευκίνητος, συνεργάσιμος, δηκτικός, συνεπής, πρόθυμος, ακριβής, τακτικός, προσεκτικός, σεμνός, μετριοπαθής,καινοτόμος, υπεύθυνος, ευσυνείδητος, αδιάβλητος, ακούραστος, δαιμόνιος, διορατικός, σαφής, εύστροφος, εξωστρεφής, ειλικρινής, πνευματώδης, οξυδερκής, εύγλωττος, τετραπέρατος, τίμιος, σβέλτος, ευγενικός, εξυπηρετικός, αποφασιστικός, δημιουργικός, αποδοτικός>.
Λούτσο!
δηλαδη το .... " εχω ενα καριολη μπαρμπα που περιμενω να τα τιναξει μπας και παρω κανα φραγκο " δεν παιζει ε ?!
το ψαρι και απο τις δυο πλευρες
ρε θειο ! για μενα μιλαμε ! θελω μια τρατα λουτσους για να χορτασω με ψαρια!
Ο Λούτσος του νήματός μας δεν σας φθάνει;
Πρέπει να έχει παχύνει σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον.
αυτος δεν μου λεει ποσα κιλα ειναι! φοβαται!!!
Μα ποιος ειστε επιτελους; Ο Μεγαλειοτατος;Τις αναρτήσεις σας προς το νηματοθέτη μπορείτε να τις διανθίζετε με επαινετικές λέξεις του τύπου: < οργανωτικός, αξιόπιστος, τολμηρός, εφευρετικός, ψύχραιμος, ευαίσθητος, παρατηρητικός, φερέγγυος, ευκίνητος, συνεργάσιμος, δηκτικός, συνεπής, πρόθυμος, ακριβής, τ ακτικός, προσεκτικός, σεμνός, μετριοπαθής,καινοτόμος, υπεύθυνος, ευσυνείδητος, αδιάβλητος, ακούραστος, δαιμόνιος, διορατικός, σαφής, εύστροφος, εξωστρεφής, ειλικρινής, πνευματώδης, οξυδερκής, εύγλωττος, τετραπέρατος, τίμιος, σβέλτος, ευγενικός, εξυπηρετικός, αποφασιστικός, δημιουργικός, αποδοτικός>.