κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.243
- Πόντοι
- 19.795
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια[move]χαιρετω τα τιμημενα γηρατια του Θρεντ!τι κανετε σκατογεροι!?
[/move]
![]()
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια[move]χαιρετω τα τιμημενα γηρατια του Θρεντ!τι κανετε σκατογεροι!?
[/move]
![]()
Μία χαρά, ανηψιέ!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμείς, οι υπέργηροι, τονωνόμαστε ψυχολογικά όταν οι γύρω μας ενδιαφέρονται για εμάς!
Ειμαστε στα τελευταια μας.................γαμησια
Οχι ακομη. Εχω αλλες τρεις νυχτεςγερακο !![]()
επεστρεψες μωρη σκουρια!?![]()
Οχι ακομη. Εχω αλλες τρεις νυχτες![]()
![]()
![]()
ενα θειο τον εχω! τι ειμαι εγω !? κανενα αχαρηστο μελετι!!![]()
το ψαρι και απο τις δυο πλευρεςκαμμια καλη προταση για σημερα! τι να ψησω!?![]()
καμμια καλη προταση για σημερα! τι να ψησω!?![]()
Τις αναρτήσεις σας προς το νηματοθέτη μπορείτε να τις διανθίζετε με επαινετικές λέξεις του τύπου: < οργανωτικός, αξιόπιστος, τολμηρός, εφευρετικός, ψύχραιμος, ευαίσθητος, παρατηρητικός, φερέγγυος, ευκίνητος, συνεργάσιμος, δηκτικός, συνεπής, πρόθυμος, ακριβής, τακτικός, προσεκτικός, σεμνός, μετριοπαθής,καινοτόμος, υπεύθυνος, ευσυνείδητος, αδιάβλητος, ακούραστος, δαιμόνιος, διορατικός, σαφής, εύστροφος, εξωστρεφής, ειλικρινής, πνευματώδης, οξυδερκής, εύγλωττος, τετραπέρατος, τίμιος, σβέλτος, ευγενικός, εξυπηρετικός, αποφασιστικός, δημιουργικός, αποδοτικός>.
Λούτσο!![]()
δηλαδη το .... " εχω ενα καριολη μπαρμπα που περιμενω να τα τιναξει μπας και παρω κανα φραγκο " δεν παιζει ε ?!![]()
ρε θειο ! για μενα μιλαμε ! θελω μια τρατα λουτσους για να χορτασω με ψαρια!
Ο Λούτσος του νήματός μας δεν σας φθάνει;
Πρέπει να έχει παχύνει σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον.![]()
αυτος δεν μου λεει ποσα κιλα ειναι! φοβαται!!!![]()
![]()
Μα ποιος ειστε επιτελους; Ο Μεγαλειοτατος;Τις αναρτήσεις σας προς το νηματοθέτη μπορείτε να τις διανθίζετε με επαινετικές λέξεις του τύπου: < οργανωτικός, αξιόπιστος, τολμηρός, εφευρετικός, ψύχραιμος, ευαίσθητος, παρατηρητικός, φερέγγυος, ευκίνητος, συνεργάσιμος, δηκτικός, συνεπής, πρόθυμος, ακριβής, τακτικός, προσεκτικός, σεμνός, μετριοπαθής,καινοτόμος, υπεύθυνος, ευσυνείδητος, αδιάβλητος, ακούραστος, δαιμόνιος, διορατικός, σαφής, εύστροφος, εξωστρεφής, ειλικρινής, πνευματώδης, οξυδερκής, εύγλωττος, τετραπέρατος, τίμιος, σβέλτος, ευγενικός, εξυπηρετικός, αποφασιστικός, δημιουργικός, αποδοτικός>.