Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.250
Πόντοι
19.795
ωωω ρε κωλόγερος, τι γίνεται εκεί? του μουνιού το πανηγύρι  :rockon: :rockon: :rockon:
Δυστυχως πρεπει να διαβαινω τουλαχιστον 2 φορες τη μερα (το βραδι) απο αυτον τον δρομο της α-κωλα-σιας. Ολως τυχαιως το ξενοδοχειο μου δεν ειναι ουτε 50 μετρα απο αυτον τον δρομο. :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δυστυχως πρεπει να διαβαινω τουλαχιστον 2 φορες τη μερα (το βραδι) απο αυτον τον δρομο της α-κωλα-σιας. Ολως τυχαιως το ξενοδοχειο μου δεν ειναι ουτε 50 μετρα απο αυτον τον δρομο. :grin:

αν πω ότι σε λυπάμαι θα είναι ψέματα

μακάρι να μπορούσα να έρθω μαζί σου  :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.406
Πόντοι
5.006
τυπε ξεχειμουνιασες ξεχειμώνιασες στα ξενα εσυ... :'( :'( :'( :'(

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
αν πω ότι σε λυπάμαι θα είναι ψέματα

μακάρι να μπορούσα να έρθω μαζί σου  :-
πλακα κανεις?το πολυ κανα 2 μερες να την παλευαμε να τον ακολουθησουμε με τους ρυθμους που εχει ,μετα θα αραζαμε σε καμια πισινα να πινωμεν παγωμενο τσαϊ  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
πλακα κανεις?το πολυ κανα 2 μερες να την παλευαμε να τον ακολουθησουμε με τους ρυθμους που εχει ,μετα θα αραζαμε σε καμια πισινα να πινωμεν παγωμενο τσαϊ  :grin:

ρε τον κωλόγερο, βάζει κάτω και έφηβο ο μπαγάσας, να ναι γερός

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.250
Πόντοι
19.795
Ναι, αλλα ολο το καλοκαιρι ειμαι μεσα στο μουνι και μονο φωτογραφιες (και αυτες κουνημενες και θολες) βγαζω.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Χάσατε αρκετά!
1. Ενυμφεύθη ο κ. Βασιλόφρων μετά της κας. Έριναλ. Στον γάμο δεν εκλήθη ο νηματοθέτης ενώ το υποσχεθέν μπάτσελορ δεν έλαβε χώρα ποτέ.
2. Η κα. Έριναλ αγνοείται εδώ και μέρες και πάντως μετά τον γάμο. Φήμες στα υπόγεια του νήματος λένε ότι ο κ. Βασιλόφρων την έχει κλείσει σε σεντούκι ως μονάκριβο θησαυρό.
3. Ο Αλέκος δήλωσε και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναμιλήσει με τον Άγιο. Αλλά πόση μπέσα έχουν τα λόγια του Αλέκου;  :think:
4. Ο κ. astatos διέκοψε την πολυφαγία και δηλαδή σταμάτησε να τρώει 3 μπανάνες ανάμεσα στο πρωινό του και το δεκατιανό του.
5. Ο κ. saul βρήκε γκόμενα
6. Ο κ. raopau υφίσταται τα πάνδεινα από την πεθερά του
7. Ο κ. κωλόγερος έχει πηδήξει μέχρι και τις πρέσβειρες στην Άπω Ανατολή και αγνοείται η ημερομηνία επιστροφής του
8. Εμείς οι υπόλοιποι ...  :jerking:

Μπλιζζζζζ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, κατατοπιστικότατος

1.  Λογική επιλογή, ο Βασιλόφρων είναι καλό παιδί, του έβγαλε και προφίλ χρυσαυγίτη μπάτσου, ότι πρέπει για να πληρώσει για τις αμαρτίες όλων μας στο μπου.  :priest:
2. Η Έρη είναι ιδέα και να την σεντουκιάσει ο Βασιλόφρων, θα λογκάρει η Ρετσίνα.
3. Ο Άλεξ αν δεν ήταν τόσο καψουρεμένος με την πάρτη του και δεν είχε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι θα είχε την ικανότητα να δει ποιοι είναι οι διαδικτυακοί του φίλοι και ας τον κράζουν. Το υπερεγώ του έχει γαμήσει το εγώ ανεπανόρθωτα, κάποια πράγματα δε φτιάχνουν.
4. Άστατε βάλε ανανά αντί για μπανάνες, τα σπάει  :rockon:
5. Μιλφ;  Να προσέχει, το κακό με τα μιλφ είναι ότι όσο ξέρουνε να γαμιούνται λόγω εμπειρίας άλλο τόσο δεν ξέρουν τι θέλουν λόγω ηλικίας.
6. Ας πρόσεχε.
7.  :kneel: :kneel: :kneel:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.250
Πόντοι
19.795
Μιλαγε μια φορα ενας σεξολογος σε ενα ακροατηριο 100 περιπου ανδρων, και τους εξηγουσε ποσο καλο κανει το σεξ για την υγεια του ανδρα.
Αφου τελειωσε ρωταει: Ας σηκωσουν τωρα το χερι οσοι κανουν σεξ καθε μερα.
Εικοσι ατομα σηκωσαν το χερι τους.
Ας σηκωσουν τωρα το χερι οσοι κανουν σεξ μια φορα τη βδομαδα.
Αλλοι τριαντα σηκωσαν το χερι τους.
Να σηκωσουν το χερι τους οσοι κανουν σεξ μια φορα το μηνα.
Τριαντα ατομα σηκωσαν το χερι τους.
Να σηκωσουν το χερι τους οσοι κανουν σεξ μια φορα το εξαμηνο.
Αλλοι εικοσι σηκωσαν το χερι τους.
Να σηκωσουν το χερι τους οσοι κανουν σεξ μια φορα το χρονο.
Εγω-εγω αρχισε να φωναζει, με χαρα, ενας γερος στο βαθος της αιθουσας.
Καλα ρε παππου, του λεει ο σεξολογος, μια φορα το χρονο και χαιρεσαι;
Ναι-ναι, λεει ο γερος, σημερα ειναι η μερα μου.
Ετσι και εγω, ο Φλεβαρης ειναι ο μηνας μου. Δεν πρεπει να παει ουτε μια μερα χαμενη, γιατι δεν ξερω αν θα υπαρξει επομενος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Χάσατε αρκετά!
1. Ενυμφεύθη ο κ. Βασιλόφρων μετά της κας. Έριναλ. Στον γάμο δεν εκλήθη ο νηματοθέτης ενώ το υποσχεθέν μπάτσελορ δεν έλαβε χώρα ποτέ.
2. Η κα. Έριναλ αγνοείται εδώ και μέρες και πάντως μετά τον γάμο. Φήμες στα υπόγεια του νήματος λένε ότι ο κ. Βασιλόφρων την έχει κλείσει σε σεντούκι ως μονάκριβο θησαυρό.
3. Ο Αλέκος δήλωσε και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναμιλήσει με τον Άγιο. Αλλά πόση μπέσα έχουν τα λόγια του Αλέκου;  :think:
4. Ο κ. astatos διέκοψε την πολυφαγία και δηλαδή σταμάτησε να τρώει 3 μπανάνες ανάμεσα στο πρωινό του και το δεκατιανό του.
5. Ο κ. saul βρήκε γκόμενα
6. Ο κ. raopau υφίσταται τα πάνδεινα από την πεθερά του
7. Ο κ. κωλόγερος έχει πηδήξει μέχρι και τις πρέσβειρες στην Άπω Ανατολή και αγνοείται η ημερομηνία επιστροφής του
8. Εμείς οι υπόλοιποι ...  :jerking:
Aντε ρε........ >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom