blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
τυπε θα σε παρακαλεσω αν θες να ποσταρεις ποιοτικα παγκακια να τα ποσταρεις στο αντιστοιχο ποιοτικο θρεντ, γαμω το ξεσταυρι μου μεσα....Και άλλη πγιότητα!
![]()
τυπε θα σε παρακαλεσω αν θες να ποσταρεις ποιοτικα παγκακια να τα ποσταρεις στο αντιστοιχο ποιοτικο θρεντ, γαμω το ξεσταυρι μου μεσα....
ναι αλλα πρεπει να στηριχθεί και το άλλο θρεντ...να ξες εχω μεγαλο στοκ με ποιοτικα παγκακια, αλλα ξενεερωσα γιατι μονο ο φιλος μπραμπ το στηριξε εκεινο το θρεντ... :'(Ορθά το αναφέρετε ως ποιοτικό.
Το δικό μας νήμα όμως είναι πγιοτικό και γι΄ αυτό η πγιότητα αναρτάται στο παρόν νήμα!![]()
ναι αλλα πρεπει να στηριχθεί και το άλλο θρεντ...να ξες εχω μεγαλο στοκ με ποιοτικα παγκακια, αλλα ξενεερωσα γιατι μονο ο φιλος μπραμπ το στηριξε εκεινο το θρεντ... :'(
Μη τους πιστευετε τους γιατρους. Και εμενα ετσι μου ειπε,- οτι εχω κραση 65αρη, και πηγα να βατεψω τη καλη μου δευτερη φορα σε μια μερα και εγινα ρεζιλι.Τα ακριβή λόγια του ήταν ότι είμαι σαν 68 χρονών παιδί!!!
Μη τους πιστευετε τους γιατρους. Και εμενα ετσι μου ειπε,- οτι εχω κραση 65αρη, και πηγα να βατεψω τη καλη μου δευτερη φορα σε μια μερα και εγινα ρεζιλι.![]()
ειχα διακρινει μια μικρη ειρωνεια εκ μερους σας..γι αυτό...Και ο νηματοθέτης του παρόντος εξεδήλωσε πρόθεση να στηρίξει το ποιοτικό νήμα σας, αλλά με εκδιώξατε λέγοντας ότι ήθελα να σας το κάνω μπάχαλο...![]()
Προς το νηματοθετη του παροντος:
Μη στενοχωρεισθε, κυριε, για την προσωρινη ελλειψη ενδιαφεροντος προς το νημα σας.
Ενδεχομενως το επομενο νημα σας με θεμα την αποταμιευτικη συμπεριφορα των μηρμυγκιων να παει καλυτερα.
Ας σας παρηγορει το γεγονος οτι ολες οι ιδιοφυιες ηταν παραγνωρισμενες στην εποχη τους.
ειχα διακρινει μια μικρη ειρωνεια εκ μερους σας..γι αυτό...![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι λετε τωρα. Εγω στα 70 μου (πριν απο 20 χρονια) βατευα τη δασκαλα του εγγονου μου 3φορες την μερα.68 είπε και όχι 18...![]()
Καλό μουνί η δασκάλα ;Μα τι λετε τωρα. Εγω στα 70 μου (πριν απο 20 χρονια) βατευα τη δασκαλα του εγγονου μου 3φορες την μερα.
τυπε εχω κανει εκτιμητης εργων τεχνης στους μποναμς για αυτο μπορεσα να διακρινω την πγιοτητα εκεινου του θρεντναι αλλα πρεπει να στηριχθεί και το άλλο θρεντ...να ξες εχω μεγαλο στοκ με ποιοτικα παγκακια, αλλα ξενεερωσα γιατι μονο ο φιλος μπραμπ το στηριξε εκεινο το θρεντ... :'(
Μα τι λετε τωρα. Εγω στα 70 μου (πριν απο 20 χρονια) βατευα τη δασκαλα του εγγονου μου 3φορες την μερα.
Καλο, αλλα αυτες οι μοντερνες εχουν μανια να το ξυριζουν. Πας να γλειψεις και δεν υπαρχει τριχα να σου γαργαλησει τα μαγουλαΚαλό μουνί η δασκάλα ;